#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mal bu yani Sabrinin maksimum performansı.
Orta açmasa fena iş yapmıyor aslında ama orta açmayan beki neyleyeyim ben.

Tapatalk

İyi mi oynadı ? Yuh arkadaş ya. Harbiden bu forumda futbol anlamında ne söylense tersinin çıktığı kadar var. Lan herif ayağına aldığı bütün topları ileri şişiriyor. Kaç top ezdi sayamadım. Gol yedirmedi diye iyi olmuş. Vay halimize

Buna iyi oynadı diyen başka sporlar izlesin

Adam her topu eziyor böyle bek mi olur

Buna iyi oynadı diyen başka sporlar izlesin

Adam her topu eziyor böyle bek mi olur
kim iyi onyadi dedi buna?
Bombos pozisyonda yaptigi ortalari, yürüyerek geri döndügünü, sadece bu macta degil bir cok macta is isten gectikten sonra rakibe müdahele ettigini de mi görmüyorsunuz?
Dün yine Osmanlispor macinda ki gibi Josef kafayi vurduktan sonra hareketleniyor. Belki o boy ile kafa ile müdahele edemez ama en azindan adama yakin dur bozmaya calis be adam.

İyi mi oynadı ? Yuh arkadaş ya. Harbiden bu forumda futbol anlamında ne söylense tersinin çıktığı kadar var. Lan herif ayağına aldığı bütün topları ileri şişiriyor. Kaç top ezdi sayamadım. Gol yedirmedi diye iyi olmuş. Vay halimize
Gol yedirmedi mi?
Josefe en yakin bu, adam kafayi vurduktan sonra hareketleniyor. Boyu kesat olsa bile insan rakibe yapisir en azindan bozar.

Berbattı. Tez zamanda defolup gider inşallah.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna değil buna iyi diyenlere laf saymak lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi falan oynamadı hatta o kadar korkaktı ki yarı saha çizgisini geçemedi giderde geri dönemem diye

Ben diyorum Dursun taraftarin ufkunu daraltti vizyonunu kücülttü. Artik Sabri gol yedirmedi diye sevinir hale geldi taraftar.

Acilen bu sümsük serefsizden kurtulmamiz lazim.

Buna değil buna iyi diyenlere laf saymak lazım

galatasaray ilk11 için yeterli birisi değil ama dün abartıldığı kadar kötü değildi. forvette Eren olsaydı o açtığı ortalarının 1-2 isabetli olurdu mesela, rakibin ceza sahasına bir kac top gönderdi ama kimse birşey yapamadı. Poldi forvette oynuyor ama forvet gibi hareket etmiyor

galatasaray ilk11 için yeterli birisi değil ama dün abartıldığı kadar kötü değildi. forvette Eren olsaydı o açtığı ortalarının 1-2 isabetli olurdu mesela, rakibin ceza sahasına bir kac top gönderdi ama kimse birşey yapamadı. Poldi forvette oynuyor ama forvet gibi hareket etmiyor

Şükrü , evet en kötüsü değildi doğrudur ama gitsin artık bıktık vallahi .

Futbolda defans oyuncularına öğretilen ilk şey topu değil adamı izlemektir yanlışsam düzeltin.Bu adam 16 yıldır Galatasaray'ın As takımında oynayıp halen bu tarz hatalar yapıyorsa aptaldır.
sV5Xay.jpg

Eboue gibi oyuncu gelecekse yollarsin. Linnes mis, Cavandaymis bunlar ancak Gaziantepte oynar.

Sabri Sarıoğlu seyir halindeyken kamyon ile çarpıştı. İki sürücü de kazayı yarasız atlattı. Kazanın ardından tutanak tutuldu. (Show TV)
Sabri Sarıoğlu: "Olur böyle şeyler, arabanın değeri önemli değil. Cana geleceğine mala gelsin."

C-WlIoGXsAAOEEV.jpg

C-Wk6OYXsAAoVa9.jpg

Geçmiş olsun

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Gecmis olsun reis

Bir turlu nasil orta verecegini ogrenemedin be reis

80 milyonluk ulkede dogru duzgun sag bek ve sol bek cikmiyor, forvet cikmiyor, avrupa'da alt yapilar ust duzeyde, hele de guney amerika'da, hollanda'da, fransa'da ama malesef bizim alt yapimiz yerlerde, cok kotu, egitim kotu, sistem kotu, umarim ilerleyen yillarda kulupler alt yapiya yatirim yaparlar

Altinordu ve Bursaspor haric cogu kuluplerin alt yapisi cok kotu, hele de ''üç'' buyuklerin

Sabri'nin derbideki performansından memnun olan Tudor, oyuncusunu tebrik etti ve sonraki haftalarda da şans vereceğini söyledi. (Habertürk)

Basit oynadı, iyi oynadı.

Tabi yaşı kemale erdi bu performansı genelleyemiyor.
Ama Selçuktan falan hem karakter hem futbolculuk olarak 5 bin kat daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt