#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Beni bilen bilir sabriye pek sempatim yoktur ama nedense bu sene iyi geliyor gözüme.Görevini yapıyor bence.Puan kaybedildiyse bunda sabrinin suçu sıfır dünkü maç için.

Sağ bekte oynadığı sürece sorun yok.

Sabri yine 89.dakika da bile geri pas yaparak sevenlerini yanıltmadı.Sabri Severler Kulubü(SSK) başkanı ve mağduru olarak söylüyorum ki Sabri 2 maç iyi oynama hakkını kullandı artık 1 sene böyle gider veya daha kötü.Adam 2 pas ileriye atınca 123456 pas geri atıyor.Ayhan 1

Sabri 2 bu konuda.Ama gören yok hala yok koşmuşmuş,mücadele etmişmiş.Zaten işin normali o,onu yapmadan oynamaya çalışanlar da 3-4 yıldır oynadığı için bu takımda bir türlü Sabri'ye sıra gelemedi.Biz de kanser olduk hep.

Gençliğimin katilisin sabri.

Futbolcular kotu oynadiginda dakika basina 5 sayfa mesaj atan kitle iyi oynayinca hicbir sey yazmiyor. Bana ilginc geldi. Sabri neredeyse ikinci sayfaya dusecek.

Biri kotu oynayinca bunu soylemek soyleyen kisiyi daha iyi yapmiyor. Ya da iyi oynayinca bunun tersini yapmak. Forum'daki herkesin surekli elestirdigi basindan cok farkli oldugunu mu iddia ediyor bu taraftar simdi acaba?

Sabri basligi ikinci sayfaya dusecek konuma gelmese aklima gelmezdi bunlar, guzel olmus. Ayrica begenin begenmeyin Turkiye Lig'inde bir kanadi boydan boya kullanmayi becerebilen baska bir isim yok.

Futbolcular kotu oynadiginda dakika basina 5 sayfa mesaj atan kitle iyi oynayinca hicbir sey yazmiyor. Bana ilginc geldi. Sabri neredeyse ikinci sayfaya dusecek.

Biri kotu oynayinca bunu soylemek soyleyen kisiyi daha iyi yapmiyor. Ya da iyi oynayinca bunun tersini yapmak. Forum'daki herkesin surekli elestirdigi basindan cok farkli oldugunu mu iddia ediyor bu taraftar simdi acaba?

Sabri basligi ikinci sayfaya dusecek konuma gelmese aklima gelmezdi bunlar, guzel olmus. Ayrica begenin begenmeyin Turkiye Lig'inde bir kanadi boydan boya kullanmayi becerebilen baska bir isim yok.

Kesinlikle. Türkiye Süper Lig'inin açık ara en iyi sağ beki. Gökhan Gönül falan hikaye.

Gökhan Gönül Sabri 'nin yanında hikaye değil fıkra kalır.

bence komple bek olarak HILBERT. defansif olarak SABRI. hucum olarak da gg

Hilbert ikisinin de yanında fabl kalır.
36_11_18.gif

Nasil yani, iyi mi kotu mu dedigin sey
39849-15-36-18.jpg

Bu adam nasil kaptan olur yahu. Adamin futbol zekasi sifirin altinda be yapmayin beyler

renkdas.. kendi IQun nekadar acaba? adamin zekasi olmasa, orda olmaz..

adam sadece cok fazla istedigi icin biseyler istedigi gibi olmuyor.. ayip etmissin.. ben bikere ban yemistim.. futbolcuya hakaret etmismissim.. dedigim lafda.. ayhan nasil futbolcu oldu? bu kadar.. renkdas. resmen sabriye salak demis burda? adminler size diyorum?

Sabriyi Ardadan cok seviyorum..

gerçek GS'li olduğunu bilemeyiz, medya sabrinin kafasını şişirseydi ve tam o sıralarda Atletico Sabriyi isteyeseydi gitmeyeceğinin garantisini verebilirmiydin bana? her futbolcunun hayalidir avrupada oynamak. heleki atletico istiyosa bence sabride giderdi. bunun altında Galatasaraylılık falan aranmamalı bence

Aynisini yapardim o hakeme. Süperdi bugün.

Reyis.

Oynadığı her yıl açık ara formasının hakkını veren tek futbolcudur. Seninle gerçekten gurur duyuyorum KAPTAN.

Harbi Galatasaray'lı sensin işte. Aslansın aslan.

Haftalar sonra yardıracaktı onu da hakem denen itin dölü engelledi!

senin çok günahını aldım sabri. beni affet. gerçek galatasaraylı. aslan yürekli tıfıl adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt