#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Dua etsin ki bu sene şampiyonluğa adım adım gidiyoruz sürekli yedek te beklediği için tepki çekmiyor ama geçen 8 sene bu adamların beceriksiz olduğunu göremeyip yollayamamak salaklıktır , ortayı geliştiremiyorsun şutu da öyle defans ta yapamıyorsun boş boş koşuyorsun goller hep senin bölgenden geliyor her golde hata yapıyorsun eee ? Ve böylece 8 sene takımdan 10 milyon euro nun üstünde bir para alıyorsun ne kadar kolay mış futbolcu olmak . Biz de sizlerin kazandığı paranın 10 da 1 ini kazanamıyorken bağrımıza basıyoruz tepki de göstermiyoruz Bu Sabri tam bir arma sevdalısı Gs için canını verir çabalıyor işte adam birde yaranmak için bu adamı kaptan yapıyoruz. Ben birkere Kadıköy'de Kazıma veya Alex'e İnönü'de N.Kahveciye, Cenk'e gösterilen tepkilerin benzerini Sabriye gösterilirken görmedim neden çünkü bizdeki taraftar nedense oyuncunun morali konusunda aşırı titiz ama bu kulübün geleceği bu Sabri'den Servetten Gökhandan Arda'dan Aydın'dan daha önemlidir o yüzden hala bu adam bizim evladımız olur böyle şeyler deyip bu adamlara para kazadırılıyorsa yazıklar olsun

Bu sene puan kaybettiğimiz bütün maçlarda imzası var, bir iki maç dedik,göz yumduk,reis dedik artık yeter. Sene sonu sen yoluna ben yoluma.

Kendi tuttuğu takımın futbolcusuyla dalga geçen, benim gözümde dalga geçilenden daha değersizdir. Eleştirinizi yapın ama dalga geçmeyin. Ayıptır. Adam bu psikolojiyle oynuyor kaç yıldır, gıkı çıkmadı. Şu kadar baskıyı siz alsanız intiharı bile düşünürsünüz belki.

sabriye ALLAH YÜRü yakulum demiş. bu yeteneksizlikle futbolcu olmuş. ya bu herifin sacmalayıp takımı yakarak taraftarın üzerinde oluşturdugu negatif psikolojiyi napıcaz. adam hicbirşey yapmayıp milyon euroları cebine indiriyor talha.

Bana göre sene sonu gidecekler arasında Sabri'de var.Özellikle Sabri , Servet ve iyi bir stoper bulunduğu takdirde Gökhan Zan ile yollar ayrılmalı.Daha genç oyuncular kazandırmalıyız bu oyuncuların yerine.Bence bu oyuncular misyonunu tamamladı.

Sabrinin yerinde olsa şu dk şu saniye idmanlara katılmazdım.. Eskiden sabriyi niye tartışırlar anlamazdım alay ederdiler hep sabrinin hızlı iyi bir Galatasaraylı olduğunu derdim amaaaaaa Galatasaray a zarar veriyor zararı geçtim palyanço olmaya başladı hem sabriyi sevenleri üzüyor hemde kendi üzülüyor.. Kendi için gitmesi gerek TARİHH KEWELL GİBİ NEİLL GİBİ BAROŞ GİBİ FUTBOLCULARI YAZMAZ EMRE AŞIK GİBİ BÜLENT KORKMAZ GİBİ ARDA GİBİ SABRİ GİBİ FUTBOLCULARI YAZAR..

ayrıca çok komik bir entry olmuş, sabri 8 sene oynadı bir Baros'un ilk senesinde verdiği katkıyı veremedi. Bırakın bu yabancı hayranlığı :(:((:(: muhabbetini

ben artık bu adamın takımdan defolup gitmesini istiyorum yanında da ayhan hakan servet aydın aykut ufuk ve gökhanı da almasını istiyorum istersen 200 milyon euro harca transfere bu adamlar takımda olduğu sürece başarının b si gelmez sabriymiş boş teneke birde kaptan oldu bu adam her maç hakeme itiraz istikrarız maçlar taraftarıda anlamıyorum bir maç yuhalıyorsun öbür maç tribüne çıkıp oley çektiriyorsun Almanya maçında hücüma çıkarken 2 tane top kaptırdı o anda maç 4 e 5 e gidebilirdi defans ta olsa gene iyiydi adamı artık ortasaha da oynatıyorlar başka oyuncu yok çünkü bir sarbi kaldı

Ben de bazılarının buralardan defolup gitmesini isterim ama olmuyo işte...

Sabriye verdiğimiz forma şansını başka genç oyunculara verseydik şu 10 senede şu an kimler olabilirdi kadromuzda kimbilir...

Adam üçlü çektiriyorum iyi Galatasaraylıyım ayağına 10 sene götürdü valla helal olsun

Futbolda duygusallik olmamali. Performans önemli olmali. Severim Sabri'yi ama bu performansiyla yedekte oturmayi bile haketmiyor. Bu saatten sonra Galatasaray'da kendini kabul ettirmesi zor. Ilk hatasinda yine hedef tahtasi olacak. E bi yetenegi de yok. O yüzden karar ne olursa olsun üzülmem. Aslolan Galatasaray'dir. Vefa vefa diye diye,kimse Galatasaray'in hedeflerini baltalayamaz. O da gercekleri olgun sekilde kabul edecek ve kirilmayacak

sabriyi mümkünse 3lu çektirince kullanalım 3lü başınada 10bin lira veririz tamam

Sabri Galatasaray da oynayacak bir futbolcu degil ben her zaman bunu diyordum.

sabriye ALLAH YÜRü yakulum demiş. bu yeteneksizlikle futbolcu olmuş. ya bu herifin sacmalayıp takımı yakarak taraftarın üzerinde oluşturdugu negatif psikolojiyi napıcaz. adam hicbirşey yapmayıp milyon euroları cebine indiriyor talha.

Abi bu herif zamanında yetenekliydi. O baskıyı sen ye, her gün internette seninle dalga geçilsin bak bakalım bi daha bi şeyi doğru dürüst yapabiliyor musun.

Galatasaray futbolcusu bu. Başka takım taraftarları dalga geçiyor adamla, afedersin ama bizimkiler de mal gibi onların yaptığını yapıyor. Dalga geçilecek bin tane başka futbolcu var. GG her gün jeneriklik çalımlar yiyor, şutları tribünlere gidiyor, ortaları taca gidiyor ama kimsenin umrunda değil. Saf bizim taraftarımız.

Kusura bakmayın ama Sabri'yle dalga geçeceğinize dönün de kendi taraftarlığınızla dalga geçin.

Abi bu herif zamanında yetenekliydi. O baskıyı sen ye, her gün internette seninle dalga geçilsin bak bakalım bi daha bi şeyi doğru dürüst yapabiliyor musun.

Galatasaray futbolcusu bu. Başka takım taraftarları dalga geçiyor adamla, afedersin ama bizimkiler de mal gibi onların yaptığını yapıyor. Dalga geçilecek bin tane başka futbolcu var. GG her gün jeneriklik çalımlar yiyor, şutları tribünlere gidiyor, ortaları taca gidiyor ama kimsenin umrunda değil. Saf bizim taraftarımız.

Kusura bakmayın ama Sabri'yle dalga geçeceğinize dönün de kendi taraftarlığınızla dalga geçin.

eleştirmek ayrı dalga geçmek ayrı sadece bir kişi dalga geçmiş havada uçan resmi koymuş onun dışında burdaki diğer herkes sadece eleştirmiş ağır eleştirende var tabi ama bu sezon Galatasarayın puan kaybettiği 7 maçın 6 sında sabri varsa ve bu maçlarda çoğunlukla sabrinin hataları yüzünden ise bu eleştiriler gayet normal.

Şurada yapılan yorumları görünce üzülüyorum. Tamam, sahada çok kötü bir performans çizdiği ortada. Ama bu kadarda hakarete varan yorumlar nedir böyle? Biraz saygılı olun..

morinho:“Baskı mı? Baskı sabah 6’da kalkıp 9’a kadar çalışarak eve ekmek götürmek isteyen insanların üstünde olur, milyonlar kazanan futbolcuların değil!

malesef sabri oynadıgı oyunla bizle dalga geciyor ama hala farkında degiliz.

Hakkında hicbir yorum yapmak istemiyorum artık.

Takımın 2.kaptanı Sabri Sarıoğlu sonucta.

Umarım 2 ay sonra yollar ayrılır kendisiyle, Sabri'de lig/takım ayırt etmeden kacıp kurtarsın kendini ve bizi.

Hakkında hicbir yorum yapmak istemiyorum artık.

Takımın 2.kaptanı Sabri Sarıoğlu sonucta.

Umarım 2 ay sonra yollar ayrılır kendisiyle, Sabri'de lig/takım ayırt etmeden kacıp kurtarsın kendini ve bizi.

Takim kaptani Sabri. 2.kaptan ayhan. Bunlar olmadigi icin kaptanlik Ujfanin oluyor.

Tesekkur edip plaket verelim,sonra herkes kendi yoluna

Iyisiyle kotusuyle 10 sene gecirmis kulupte, iyi bi Galatasarayli olabilir ama Galatasarayda oynayacak kapasitede degil, sezon sonu tesekkur edilip yollar ayrilmali, bu iki taraf icin de en hayirlisi olur

morinho:“Baskı mı? Baskı sabah 6’da kalkıp 9’a kadar çalışarak eve ekmek götürmek isteyen insanların üstünde olur, milyonlar kazanan futbolcuların değil!

malesef sabri oynadıgı oyunla bizle dalga geciyor ama hala farkında degiliz.

1. Mourinho tanrı değil.

2. Orada anlatmaya çalıştığı o değil.

3. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.

Şu adamla geçilen dalganın 10'da 1'i başkasına yapılsın kafayı yer. Her gün internette binlerce kez dalga geçiliyor herifle. Ayıp ya.

Sabri oynadığı oyunla falan dalga geçmiyor bizle. Zamanında iyiydi. Kötü ortalar yaptı, şutlar çekti diye dalga geçildi. Eleştirilmedi, direk dalga geçildi. Kuşlar dalga geçti, bizim saf taraftarımız da onları takip etti. Bu adamın ilk A takımda oynadığı zamanları hatırlıyorum. Çok iyi oynuyordu. Ama bi süre formunda düşüklük yaşadı diye itin bi tarafına sokuldu.

Bu başlıkta sayın Talha Küllü'nün yazdıklarına aynen katılıyorum,ayrıca yorum yapmama gerek bırakmamış, teşekkürler kendisine.

1. Mourinho tanrı değil.

2. Orada anlatmaya çalıştığı o değil.

3. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.

Şu adamla geçilen dalganın 10'da 1'i başkasına yapılsın kafayı yer. Her gün internette binlerce kez dalga geçiliyor herifle. Ayıp ya.

Sabri oynadığı oyunla falan dalga geçmiyor bizle. Zamanında iyiydi. Kötü ortalar yaptı, şutlar çekti diye dalga geçildi. Eleştirilmedi, direk dalga geçildi. Kuşlar dalga geçti, bizim saf taraftarımız da onları takip etti. Bu adamın ilk A takımda oynadığı zamanları hatırlıyorum. Çok iyi oynuyordu. Ama bi süre formunda düşüklük yaşadı diye itin bi tarafına sokuldu.

dalga geciliyorsa internette geciliyor. tv karşısında sabriyle dalga gecen adam görmedim. ozaman internette bunlara bakmıcak kendi elinde olan bişey. hoşuna gitmiyorsa oralara girmez olur biter. diyorsunki iyi ortalar yapıyordu. be şu zamana kadar cok iyi ortalar yaptıgı mac pek hatırlamıyorum. sivas macı benim icin bardagın taştıgı son nokta oldu. sabri yüzünden ona bakrsan iş yerinde benlede dalga geciliyor. benimde psikolojim bozuldu sabri yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt