#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Böyle oyna canımı ye.

Bugün Türk futbol tarihinde bir dönüm noktasıdır. Ayarsız enerji Sabri Sarıoğlu topu kaleye isabet ettirdi.. bu yoruma koptum :D:D:D:D

o attığın gol bütün fenerlilere kapak olsun

Ben pek begenmedim cok pas hatasi yapti

yahu kötü oynadımı sinirlenelim sitem edelim ama biz bari kendi futbolcumuzla dalga geçmiyelim

ulaan ilk defa sabri hakkında komik bişe dedim dalga geçti diyor yaa.. adamlar 3 senedir bu adamla dalga geçiyor geçsinde hakediyor gelip bana diyon dalga geçiyor.. Sabri gitmesini istiyorum birgol attı diye dalga geçilmiyen bi futbolcumu oldu şimdi ..

niye sabri nin ne +var ki ilk 18 de olmaya iyi bir Galatasarayli diye mi onur sabri Galatasaray da oynamak icin yetersiz hic bir + yok sabri nin bu bir gercek.

kisaca: Sabri maximum fail...

2754377_o.gif

Sabri iki yüzlüleri sevmez. Geçen hafta ana avrat sövenler, bugün maşallah/inşallah olayına girmiş.

ulaan ilk defa sabri hakkında komik bişe dedim dalga geçti diyor yaa.. adamlar 3 senedir bu adamla dalga geçiyor geçsinde hakediyor gelip bana diyon dalga geçiyor.. Sabri gitmesini istiyorum birgol attı diye dalga geçilmiyen bi futbolcumu oldu şimdi ..

bende gitsin istiyorum.ama böyle yapmıyorum

Ben dalga geçmeyi sevmem bu paylaşımıda ben yapmadım düşünmedim sabri için komik bi söz yani ben bulmadım.. Ama komikdi paylaştım.. Sabri baroşdan sonra gitmesi gereken 2. futbolcu yada insan futbolcu bile değil

Gol atması kendi morali açısından çok iyi olduğu kanısındayım. Ahh birde ortalarını düzeltse...

Bugün birkaç futbolcudan daha iyiydi. Güzel bir de orta yaptı.

Istekliydi,iyi mücadele etti ama teknik ve pas seviyemizin cok altinda kaliyor.

Yalnız oğlu tatlılık abidesi. Allah analı-babalı büyütsün..

sabriyi acaba forvettemi oynatsak adamı yıllarca yalnış yerdemi oynatmışlar acaba :)

Sabri benim hatırladığım hücum bölgesinde oynuyordu zaten ilk çıktığında. Hızlı diye sağ kanada kaydırıldı. Sonra da Hasan Şaş'ın, Linderoth'un falan sağ bek oynatıldığı arayış döneminde geriye çekildi.

Bizim kaleye uzak yerde oynasın yeter başka bir şey istemiyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt