#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Orta sahamız yol geçen hanı oldu. Sabri orta sahaya direnç getirir, Hamit'ten kat kat iyi oynar. Şut atmasın yeter, çıkıp ruhu ile çevikliği ve mücadelesi ile topa hakim olmamızı sağlasın yeter. Gol işini yapacak başka futbolcularımız çok nasıl olsa.

Reis ''-hocam nerede gorev verirse oynarim'' demis

bence stoper transferine gerek yok :ayatollah:

manchester macına stoperde sabriyle baslarsak her kötülüğü hakederiz.

Geri planda durmadığı için alıyor zaten o parayı.. Hani salağa yatıp insanı ayakta seven tipler vardır ya işte sabri onların reyisi..

Şu adama verilen parayla çimleri değiştir, bedava çekirdek dağıt taraftara, koltukları yenile, ne bileyim.. Ya da hiç bişey yapamıyosan saç o parayı taraftara.. Sabriye vermekten inan daha hayırlıdır.

Eğer benim aldığım formanın parası,ürünün parası bu adama gidiyorsa helal etmiyorum o parayı.Ben çalışıp didinirken o bir şey yapmadan senede 1 milyon 250 bin dolar alıyor.

Galatasaraylıymış.Fenerli birine ver senede bu parayı o da Sabri gibi olur.Yaptığı bütün salaklıkları,mallıkları şirin görünmek,takımda kalmak için yapıyor.

işin acı tarafıda bu adam Galatasarayın Kaptanı!!! o pazubandını Metin Oktay ,Hakan Şükür ,Bülent Korkmaz Fatih Terimler.. taktı nasıl bu adamı bu noktalara getiriolar gerçekten enteresan.. Kaptanlık bu kadar ucuz olmamalı!!!

işin acı tarafıda bu adam Galatasarayın Kaptanı!!! o pazubandını Metin Oktay ,Hakan Şükür ,Bülent Korkmaz Fatih Terimler.. taktı nasıl bu adamı bu noktalara getiriolar gerçekten enteresan.. Kaptanlık bu kadar ucuz olmamalı!!!

adnanlar sagolsun

kulübün yörüngesi oynadi

bordeaux a attığın golü unutamıyorum be reyiz. hani o golü mesela sen değilde topal atsaydı, ayhan atsaydı. Barışın bile atmasına razıydım reyiz. tam sana veda ediyorduk.... o gol ve çektirdiğin üçlü...:sad007:

Süper Lig reyize küçük geliyor, Premier League' de oynamış olsa resmen süpürürdü, star futbolcu olurdu. Reyizin kenarda harcanması yazık.

Süper Lig reyize küçük geliyor, Premier League' de oynamış olsa resmen süpürürdü, star futbolcu olurdu. Reyizin kenarda harcanması yazık.

Premier ligde rahat oynar sabri dalga filan geçmeye gerek yok aslında tam oraya uygun, orta sıralarda bir takımda rahat oynar.

Premier ligde rahat oynar sabri dalga filan geçmeye gerek yok aslında tam oraya uygun, orta sıralarda bir takımda rahat oynar.

Timbuktu da bile oynamyaz. Futbolun F sini bilmeyen adamdan ne hayir gelir ? Nerde durmasini bilmyior, orta yapamiyor, cok hata pasi yapiyor, ne olarak oynatacan ?

Futbolu sadece ingiliz atı gibi koşmaktan ibaret sandığınız için oynar diyorsunuz. Sabri'de de koşmak dışında hiçbir futbol meziyeti yok.

sabrinin saglam menejeri varmis

bunu anladim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt