#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Eboue'den daha yürekli oynadı en azından.Dany'nin olağanüstü(!) şutundan daha iyi vurdu en azından.

bu kadar dalga geçilmeye rağmen takımdan gitmemen bayaa geniş bir insan olduğunu gösteriyor..

Kanatlara oynuyacaksin ozaman, yada selcuga felan pas verecekti. Sen Marcelo musun ki oyun kurcan.

Bizim taraftarlar onu yapana kızıyor sen bilmiyor musun?Bak Hakan oyunu kendi kurmuyor Selçuk'a pas atıyor diye millet sövüyor ona.Taraftarın bek anlayışı Ronaldo'nun falan oynadığı top olduğu için bu hareketler onlara kötü geliyor:b5:

Reyize laf yok. Oyuna girdi, takım canlandı.:tiphat:

Eboue'nin son birkaç maçtır halini görünce niye kesmesin diyorum, ama Sabri de istikrarlı bir oyuncu değil işte... Yine de belli olmaz tabi, Kayseri maçında 11 başlayabilir.

sabri reise bel bagliyorsak

yanmisiz aglayanimiz yok:o

Eboue çok formsuz mental olarak çökmüş. Sabri çok yetenekli olmasada hırçın tavırları yeterli önümüzdeki bir kaç maç için. Belki yine hata yapar ama Eboue'de yapıyor kaç maçtır üst üste. O hataları Sabri yapsa vatan haini ilan ederdik.

maca girerken Faydali olacagini biliyordum ..öylede oldu..Sabri Reyis:tiphat:

Tam Sabrilik bir mactı dün, aldığını ileri şişirdi, en iyi yaptığı iş zaten. Böyle olunca da gözümüze cok iyi gözüktü. Normalde nasıl durur sahada tam kestiremiyorum acıkcası ama uzun sezon icerisinde mutlaka yer bulabilir bir sekilde. Forma şansı geldiğinde nasıl degerlendirdiğini de göreceğiz artık Sabri'nin.

Tam Sabri'lik maç oldu. Paslaşma yok, oyun düzeni yok, rakip atak yapmıyor savunma yapmak yok, deli gibi koş aldığın topu da şişir.

Uzun zaman sonra sabriyi çıplak gözle izleyip beğendim ya Allahım çok büyüksün :)

Sabri'yi beğendiniz tamam da topu alıp ceza sahasına gönderdi sadece.

Kayseri maçında 11 başlasın bakalım bi görelim ne oluyor. Bence eboue biraz dinlendirilmeli. Manu maçından itibaren düşüşte

sabri yine yıllık populer perioduna girdi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt