#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

bu adam enfazla bek oynar diyorum. sonra kazıma bakıyorum. sabri kazımdan daha cok yardırır diyorum. yani celişkiler icierisindeyim.

Orta sahada oynayamacağı yine tescillenmiştir.

1 hafta kart cezası vardı Kayseride adam gibi top oynadık.Hakem dövse de 2-3 yıl kendisinden kurtulsak müthiş olacak

Sabri sağbek, Sercan sağ açık olur. Eboue sağbekten başka bir yerde oynayamaz, ama yılların sağbeki Sabri'yi kesecek hali yok. Kazım desen sahada birşey yapmıyor.

son 2 maçtaki eboue performanslarına bakarsak reyisin işi zor.

Sabri sağbek, Sercan sağ açık olur. Eboue sağbekten başka bir yerde oynayamaz, ama yılların sağbeki Sabri'yi kesecek hali yok. Kazım desen sahada birşey yapmıyor.

Neden Eboue'yi pazardan mı aldık biz kesecek hali yok

Sabri yıllardır takımda olsa ne olur gözü olan aklı olan görüyor aradaki farkı Eboue daha iyi

her kim nederse desin tamam sabri bir alves maicon demiyoruz ama türkiyede sağ bek oynayacak tek oyuncudur gökhan gönül falan afedersiniz b.k yemiştir yüreği yeter sabrinin

Son Dakika | Futbolcumuz Sabri Sarioglu'nun kalcasinda 2 yirtik tespit edildi.

Hadi Sabri düşmanı 18 yaş altı zekada ki gerizekalılar sevinsin.

GalatasaraySK Galatasaray Official

Son Dakika | Futbolcumuz Sabri Sarioglu'nun kalcasinda 2 yirtik tespit edildi. Ayrintilar #GSTV 'de! Gecmis olsun Sabri!

3 dakika önce

gerçekten çok üzüldüm umarım biran önce kendini toparlar reis ...

Adam okadar zorlamış ki milli maçta 2 yirtik.

Adam gibi adamsın Sabri reis.

Adamın yetenekleri tartışılabilir fakat özverisi ve sevgisi bu takım için tartışılamaz. O yüzden Sabri'yi diğer eleştirilen yerli futbolcularımızdan ayrı bir yere koyuyorum. Bazen yetenek tek başına yeterli olmayabilir. O yüzden kayıptır Sabri'nin sakatlığı.

En kısa zamanda aramıza tekrar katılması dileğiyle...

Geçmiş olsun kaptan.

Ya Sabri reis napıyorsun sen ya. Çok seviyoruz, çok tempolusun, çok hırslısın, biraz olumlu pas yapınca takımın en iyilerinden oluyorsun ama sakatlandığın pozisyonu bir izle allasen ya. ayağındaki topu verdin sonra da gittin kazanırken sakatlandın. Tam Sabrilik bir pozisyon oldu.

Sabri 2. yarı oyuna alınınca içimden bir ses Sabri sakatlanıp oyundan çıkacak dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt