#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yerli yoksa Eboue dönene kadar Ujfa oynar. Savunmaya ya yerli alınır yada Servet oynar. Sabri'yi de sevmem Servet'i de. Ama tercihim Servet olur.

Ancak boyle birsey yapabilir. Bazilari elestirinin dozunu kaciriyor. Itiraz ettigim nokta sadece bu.

bana kalsa sol beke chisokko, Maxwell gibi birini alip 2 yabaci bekle oyardim:

ya hakikaten önyargılı olmıyım diyorum ayıp etmiyim diyorum ama....allahaşkına dön de bi aynaya bak ya...yedirdiğin goller kondisyonsuzluktan değilki...direk fundamental hataları...uzak dur allahaşkına sabri ya yediryodun 3 puanı...

Ancak boyle birsey yapabilir. Bazilari elestirinin dozunu kaciriyor. Itiraz ettigim nokta sadece bu.

bana kalsa sol beke chisokko, Maxwell gibi birini alip 2 yabaci bekle oyardim:

Bende 2 yerli stoper 2 yabancı bek oynama taraftarıyım. Bekler çok önemli. Ofansı 2 kişi fazla yapıyor oyunu açıyor. Ama biz kaç senedir Hakan-Sabri ikilisi ile oynadığımız için bunu yapamadık. Eboue ne kadar farkettirdi kalitesini.

Olmuyor işte Sabri ile zorlamaya gerek yok. Geliştiremedi kendisini. Tşk edip kolaylık sağlanmalı avrupaya gitmesine tabi isteyeni varsa.

Kesinlikle sakat maç eksiği var amenna ama surası bir gerçek Galatasaray takımı çok değişti artık ilk 11 sabri falan yalan

ilk 11 de sabri düşünülmez tabi Eboue varken ama Sabri'yi yinede fazla birşey demek istemiyorum.Sakatlıktanda çıktı çok yüklenmemek lazım. ;)

Ortamı biraz yumusatalım :ka23:

[video=youtube;Z7lmof3HwGI]https://www.youtube.com/watch?v=Z7lmof3HwGI&feature=related[/video]

Ya birde Eboue'ye sallayıp Sabri niye ilk 11 oynamıyor diyenler vardı? İsim vermek istemiyorum.

adam iki antremana çıktı takımla. Fatih Terim hata yaptı oynatmakla.

yeter artık sıkıldık saçmalıklarınızdan. Sabri bi anadolu takımında olsa fiyatını en az 5-6 dan açarlar. sizleride biliyoruz ağzınızdan salya akıta akıta ahaaaa sabriyi istiyoruz sabriyi istiyoruz diye burada kendinizi yırtardınız.

iyi bir alternatif sağ tarafta uzatmayın artık. geçen sene sağ bekin alternatifi serkandı bu sene sabri. aradaki farkı anlayın artık.

"Eboue çok gereksiz bir transfer , Eboue gibi oyuncuların Galatasaray'da işi yok" diyenler de vardı :asd:

Sakatlıktan yeni çıktı. Sabri'nin en iyi özelliği hızlı, çevik olması. Bu özelliklerini de kullanamayınca rezalet bir performans ortaya koydu.

Söylenecek birşey yok. Büyü yapmışlar Sabri'ye. Bu kadar kötü olduğu bir dönem hatırlamıyorum. :)

Twitter'dan..

Twitterda "Turk siyaseti Galatasaray gibi; solu yok, sagi Sabri" esprisi dolasiyordu. Bu analoji hala dogruysa sol icin bir umut artik var.

Bu takıma son yıllarda gelmiş en reis oyunculardan birtanesi. Takımında hem futbolculuk yapan hem taraftarlık yapan nadir oyunculardan birtanesi. Mesela o armayı göstererek hakeme atarlanması falan bunlar etkileyici şeyler.

Ya da bu durum ----> ultrAslan UNI - Kampuslerin Tek Efendisi bence bunlar önemli şeyler.

Ama işte oyuna gelince de olmuyo bea, yani sırf seviyoruz diye oynatınca da durum vehamet noktasına gelebiliyor. Terim'in de Sabriyle işi çok zor. Oynatsa bir dert, oynatmasa bir dert.

Barcalara transfer edilmek istenen Gokhan gonul'u de gorduk sakatlik sonrasi,Corluka bile rahatlikla gecmisti.

Bugun Sabri'nin hic bir sucu yoktu,bunu hoca'da söyledi ondan dolayi bos bos sallamayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt