#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Destek Destek Destek

cok uzulmustur, ondan cok oynattigi icin hoca uzulmustur

keske avrupadan bir teklif gelse, satsak sabriyi

28 olacak galiba, yoksa hep bizde kalir, 2 sene sonra ana avrat küfür edilir, simdiden ediliyor ama yaslandikca daha beter hal alir bu

Sabri sakatlanmadan önce iyi bir performans koyuyordu aslında sağ bekte.

Her zaman burda Sabri'yi savunanlardan biriyim. Bugun bende çok kızdım ama işte evin hep bir şamar oğlanı olur ya bizim Sabri'de o hesap. Kızarız söveriz ama en çokta onu severiz hesabı. Seviyoruz seni Sabri

Hep dediğim şey;Sabri nin hız,çabukluk ve hırs dışında bir meziyeti yok.Her sakatlık sonrası bu özelliklerinde gerileme olduğu içinde böyle dökülüyor...Sabri,kontenjan sorunu ve alınabilecek iyi yerli sağbek olmadığı için yer bulabiliyor bu takımda...Fatih Hocanın sezona girerkenki en büyük hatası kendisini orta 3 lü-4 lü de kenar ve merkezde oynayacak yeterlilikte görmesi oldu ki bu hatasından dönmüş olduğunu düşünmek istiyorum,hele ''Playmaker-virtüöz'' Sabri çekilir dert değil!...

Fizik kondüsyonunu çabuk düzeltiyor,ihtiyaç halinde yine katkı verecektir takıma,virtüz olamasada sağbek olarak!...

Iyı Galatasaraylı takımını satmadı gıbı lafların benım ıcın zerre onemı yok yıllarca yerlerde surunduk bu adamları hep alkısladınız sampıyonluk gıtsın sızın gıbıler gene reyıscı takılır . Olmuyor kardesım anlamıyormusunuz yetenegı yok tıkır tıkır ısleyen takım nasıl tanınmaz hale gelır en buyuk ornegı bugunku mactır 8 yıldır bır orta acmayı ogrenemedıyse bır adam bu takımda gıder trıbunde oturur ne olurdu bugun kaybetseydık ? Sırf sabrının yuzunden kaybedecektık . Sağlam Gslımıs bırakın bu lafları becerıksız adamların Gs da ısı yok artık basarı ıstıyorsanız bunlardan kurtulucaksın.

Ne Sabrisi ya, Sabri kim senelerdir anlayamadınız mı bu adamın Galatasaray kalibresinde oyuncu olmadığını. İlk 11 değil, yedekte bile yeri yok. Akıllı olmayan oyuncunun bizde yeri yok.

sabri reiz hala elim ağırıyor.masaya nasıl yumruk attıysam..:sad007:

Az biraz GSlı ise zarar vermez oynadığı takıma yazık bee...

ilk goldeki hatasına hiç tepki gostermedim.ama o ikinci golde topa kafa vurup topun nereye gittigini bile anlayamaması gerçekten cıldırttı beni.reiz topu ararken o ayı gol sevinci yaşıyordu.

ilk goldeki hatasına hiç tepki gostermedim.ama o ikinci golde topa kafa vurup topun nereye gittigini bile anlayamaması gerçekten cıldırttı beni.reiz topu ararken o ayı gol sevinci yaşıyordu.

aynen hadi ilk golde hatan var ama okadar takılmadım. 2. yedirdigi golün hesabını veremez.

yazık ya.vurun abalıya yapmayalım abi,harbi üzülüyorum bu çocuğa

Galatasaray takım kaptanı

Ah sabri ah kara delik gibisin be koçum.Geldiğin hemen belli oluyor.Ama suçu kendide kabul ettı zaten, Terimde buluyorum.Sen 3 aydır ayagına top deymemiş adamı ilk 11 oynatırsan birde bu adam normal hali bile sakar birisiyken, bunları yaşamak çok doğal.

Ah sabri ah kara delik gibisin be koçum.Geldiğin hemen belli oluyor.Ama suçu kendide kabul ettı zaten, Terimde buluyorum.Sen 3 aydır ayagına top deymemiş adamı ilk 11 oynatırsan birde bu adam normal hali bile sakar birisiyken, bunları yaşamak çok doğal.

iyi giden bir takimi bozmak istemedim dedi hoca

sabriden cok sey beklemiyordu belki ama kendi kalesine iki gol aticagini da hic düsünmemis adam dogal olarak.

Sabri büyüklüğü ne şampiyonluk ne de kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür adı konamaz :D

senelerdir orta yapmasini ogrenemedi, kalege cektigi sutlar, daglar taslari deldi.

tamam alt yapmizindan cikti ama, iste yetenek yok malesef. sadece kosmakla, gs gibi buyuk bir kulupde oynanmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt