#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Oyunun 2 yönünü de iyi oynamasını beklemiyoruz ki Sabri'den.Artık orta filan yapamaz buna herkes alıştı bari savunmada hata yapmasın.

Sabri hepimizden çok Galatasaray'lıdır .

Ne çabuk unuttunuz Bordo'ya attığı golde sevinmenizi ?

Yararlı olamayacağını anladığı an cekedini alır gider .

15 yaşından beri Floryada olan GALATASARAY ruhunu benimsemiş birisidir .

Bazen takım olmayı futbol oynamak değilde takım ruhunu bilenler yapar .

Sabride bunlardan birisidir oynamasa bile takımı birbirine kenetlicek isimdir .

Seviyoruz seni reis..

Sabri hepimizden çok Galatasaray'lıdır .

Ne çabuk unuttunuz Bordo'ya attığı golde sevinmenizi ?

Yararlı olamayacağını anladığı an cekedini alır gider .

15 yaşından beri Floryada olan GALATASARAY ruhunu benimsemiş birisidir .

Bazen takım olmayı futbol oynamak değilde takım ruhunu bilenler yapar .

Sabride bunlardan birisidir oynamasa bile takımı birbirine kenetlicek isimdir .

Seviyoruz seni reis..

Sabri mi takımı kenetleyecek? Takım da kimin üzerinde otoritesi var merak ediyorum kaptanımızın.

bence sabriyi amigo olarak pegasus trübinine transfer edelim

senelerdir orta yapmasini ogrenemedi, kalege cektigi sutlar, daglar taslari deldi.

tamam alt yapmizindan cikti ama, iste yetenek yok malesef. sadece kosmakla, gs gibi buyuk bir kulupde oynanmiyor

Sen hiç maç izliyo musun? Mesela dün akşam maçı izledin mi? Sabri'nin bu sene yaptığı kaç tane orta gördün? Sallayacaksan destekli salla, orta yapamıyomuş.

Sabriyi eleştiririz, aynen bir babanın yavrusunu eleştirdiği gibi, ama başkalarına ezdirmemeliyiz, başkalarının dolmuşu ile, lafı ile de kötü sözler yazmamalıyız aynen bir baba gibi bir aile gibi.

[video=youtube;sSEpq-7kmj0]https://www.youtube.com/watch?v=sSEpq-7kmj0[/video]

Onun bu tepkisi bile yeter!

Yetmiyor arkadaşım yetmiyor işte. 5 senedir bunlarla kandırıyoruz kendimizi.

Senelerdir neden basarisiz oldugumuzu daha iyi anliyorum. Gerci biliyorduk da, iste yok altyapi, yok Galatasarayli, yok iyi niyetli diye diye senelerimiz gitti.

Eboue geldi de, sag bekin ne anlama geldigini ögrendik. Ujfalusi de o bölgede oynanmasi gerektigi gibi oynuyor.

Yani Sabri gibi, Trabzonlu Serkan gibi, sadece bidi bidi kosuyorlar diye, iyi niyetliler diye, cok aci cekiyoruz.

Yedek olabilir Sabri. Önde oldugumuz maclarda oyuna girer kosar iste. Baska bisey de olmaz. Yani duygusallik da bi yere kadar yani

Peki hadi biz (bir takım gs taraftarı) duygusalız, bu sabriyi niye bütün milli takım teknik direktörleri milli takıma çağırıyor arkadaşlar? onlar da mı duygusal???

Ben sabri bir numara, alternatifi yok, süper vs. demiyorum, ama bu kadar alay edilmesi, bütün sorumluluğun, bütün suçun ona yüklenmesini de doğru bulmuyorum, dün ilk golde sabriden önce topu kaptıran topcumuz vardı ama nedense kimse onu görmüyor.

Peki hadi biz (bir takım gs taraftarı) duygusalız, bu sabriyi niye bütün milli takım teknik direktörleri milli takıma çağırıyor arkadaşlar? onlar da mı duygusal???

Ben sabri bir numara, alternatifi yok, süper vs. demiyorum, ama bu kadar alay edilmesi, bütün sorumluluğun, bütün suçun ona yüklenmesini de doğru bulmuyorum, dün ilk golde sabriden önce topu kaptıran topcumuz vardı ama nedense kimse onu görmüyor.

Kimse sadece ilk gol için kızmıyor Sabri'ye. Bu bir gerçek Sabri kendini azcık da olsa geliştiremedi.

Servet'te milli takım stoperiydi. Bu neyi değiştirir. Yetersiz mi yetersiz.

dün o yedek kulübündeki halini görünce üzülmedim degil

ahh sabri ahh :(

Samsun maçındaki geri dönüşü sadece Sabri'nin oyundan çıkışına veya ilk yarıyı 2-0 yenik kapatışımızı sadece Sabri'nin oyunda oluşuna bağlamak art niyettir.

Sabri dün kötüydü.Terim iyileşir iyileşmez oynatarak hata yaptı.

En az Sabri kadar kötü oynayan Melo ve Engin vardi dün.

Sabriyi daha doğru düzgün idman bile yapmadan maça çıkaran oynatan zihniyete laf söylemiyorsunuz'da,Sabri'ye laf söylüyorsunuz yuh size yuh...

Sabriyi daha doğru düzgün idman bile yapmadan maça çıkaran oynatan zihniyete laf söylemiyorsunuz'da,Sabri'ye laf söylüyorsunuz yuh size yuh...

hoca kendi hatasını itiraf etmiş ve risk almadım demiş, bunun ötesi yok, hoca bile bunu diyor, hocaya da,sabri ye de laf etmemek lazım.

Evvela maçı izleyenler sahanın zeminine dikkat etti mi? Atılan paslarda topun zemine çarpa çarpa yuvarlandığını gördüler mi? 2. olarak, Sabri 1,5 aydır top oynamamış, sakat... Zorunluluktan dolayı hocası görev vermiş. Sabri'nin sakat olduğu süreçte deplasman maçlarına gidip destek olduğunu da unuttunuz! 3. olarak, Sabri'nin önünde dün 45 dakika kim vardı? Engin mi? Maç öncesi verilen kadrolarda Emre solda, Engin sağdaydı. İlk yarı Engin'i sağ tarafta gören var mı? (1 sefer yanılmıyorsam sağda gördüm) Emre ve Engin solda, Emre bile ilk yarı Engin yüzünden bocaladı. Kısaca suç 1,5 ay oynamayan SABRİ'de değil, görev yerini bilmeyip arkadaşının görev mevkisinde gezinen Engin'deydi. Kazım'a kızıyorduk, dün Kazım'ı arar olduk.

Evvela maçı izleyenler sahanın zeminine dikkat etti mi? Atılan paslarda topun zemine çarpa çarpa yuvarlandığını gördüler mi? 2. olarak, Sabri 1,5 aydır top oynamamış, sakat... Zorunluluktan dolayı hocası görev vermiş. Sabri'nin sakat olduğu süreçte deplasman maçlarına gidip destek olduğunu da unuttunuz! 3. olarak, Sabri'nin önünde dün 45 dakika kim vardı? Engin mi? Maç öncesi verilen kadrolarda Emre solda, Engin sağdaydı. İlk yarı Engin'i sağ tarafta gören var mı? (1 sefer yanılmıyorsam sağda gördüm) Emre ve Engin solda, Emre bile ilk yarı Engin yüzünden bocaladı. Kısaca suç 1,5 ay oynamayan SABRİ'de değil, görev yerini bilmeyip arkadaşının görev mevkisinde gezinen Engin'deydi. Kazım'a kızıyorduk, dün Kazım'ı arar olduk.

yav tamam anladk Sabriyi seviyorsunuzda

Sabrinin tamamiyle kendi hatası olan 2 golü de başkalarına yıkmaya calışmanızda ayıptır.

tamam Engin kötüydü,ama Kazımı felan aradığımız yoktu.gram katkı yapcagına inanmıyorum bu macta olsaydı.ayrıca Engin cogu macta kendini göstermiş bir oyuncu keza Melo da öyle dün reyiz reyiz diyordunuz bugun vay böyle vay şöyle oldu.pas hatası yapabilir defansta yapmadı os da yaptı Herkes yapabilir.Sabri o adamı kacırmasa hicbir sorun yoktu.

Gereksiz cabalar bunlar hatalar Sabrinindir.En buyuk hata da Sabriyi bu halde cıkaran Fatih Terimdedir.Ama sonrasında ki oyuna mudahaleleri de cok kraldı orası ayrı.

Konu Sabri´nin hazir olup olmamasi degil. Ben Sabri´yi hazirken de oynatmam. Bu benim görüsüm. Kadrolarda o yüzden herzaman Ujfalusi´yi sag beke koydum mesela hep.

Bizim oyunumuzun önemli parcasi bekler. Bunu görmemiz lazim. Bu galibiyet serisinde beklerimizin, özellikle Eboue´nin büyük katkisi var. Ujfalusi de Eboue´nin yaptigi katkiyi yapabiliyor. Sezon basinda gördük bunu zaten. Bu durumda Sabri´yi oynatmak büyük hata olur. Cünkü Sabri´nin ne oynadigi belli olmuyor hicbirzaman. Kafasina göre oynuyor iste. Bazen yararli olabiliyor, cogu zaman olmuyor.

Sistemimizde Servet bi sekilde idare eder de, Sabri sistemi komple bozar. Ne top kontrolü var, ne teknigi var, ne ortasi var, ne pasi var. Var mi Allah askina? Söyleyin.

Bizde biliyoruz Galatasarayli oldugunu, ugrastigini, cabaladigini. Cabaliyor diye alalim madem Hürriyet´leri, Sarp´lari vs. Olmaz ki. Kusura bakmasin Sabri yani.

Konu Sabri´nin hazir olup olmamasi degil. Ben Sabri´yi hazirken de oynatmam. Bu benim görüsüm. Kadrolarda o yüzden herzaman Ujfalusi´yi sag beke koydum mesela hep.

Bizim oyunumuzun önemli parcasi bekler. Bunu görmemiz lazim. Bu galibiyet serisinde beklerimizin, özellikle Eboue´nin büyük katkisi var. Ujfalusi de Eboue´nin yaptigi katkiyi yapabiliyor. Sezon basinda gördük bunu zaten. Bu durumda Sabri´yi oynatmak büyük hata olur. Cünkü Sabri´nin ne oynadigi belli olmuyor hicbirzaman. Kafasina göre oynuyor iste. Bazen yararli olabiliyor, cogu zaman olmuyor.

Sistemimizde Servet bi sekilde idare eder de, Sabri sistemi komple bozar. Ne top kontrolü var, ne teknigi var, ne ortasi var, ne pasi var. Var mi Allah askina? Söyleyin.

Bizde biliyoruz Galatasarayli oldugunu, ugrastigini, cabaladigini. Cabaliyor diye alalim madem Hürriyet´leri, Sarp´lari vs. Olmaz ki. Kusura bakmasin Sabri yani.
Bende katılıyorum.Hazır piyasası varken elimizden çıkarırsak çok iyi olur bence,çünkü Sabri-Servet gibi uzun süre ilk 11 oynamış,milli takımda oynamış adamlar yedek kalmayı sorun ederler ve takımın huzurunu da bozarlar.

Bir tane Türk stoper alıp,eboue nin yokluğunda,sakatlığında vs,ujfa sağa geçer ortada 2 Türkle oynarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt