#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Kimse sadece ilk gol için kızmıyor Sabri'ye. Bu bir gerçek Sabri kendini azcık da olsa geliştiremedi.

Servet'te milli takım stoperiydi. Bu neyi değiştirir. Yetersiz mi yetersiz.

Hiç kimse ama hiç kimse sabri harikadır, sabri müthiştir, sabri yeterlidir vs demiyor ki... eleştirelim ama eleştirilerimizde biraz daha dikkatli olalım diyoruz. Harcamak çok kolaydır ama kazanmak çok zordur insanı.

Dün melo da kötüydü engin de kötüydü ama medyaya bakarsanız 2-0'ın tüm suçu kabahatı sabride. Buna karşı çıkıyorum.

2 aylıktan sakatlıktan çıktı. Ben bu maç için Sabri'ye kızmam, yenilseydik bile.

Hiç kimse ama hiç kimse sabri harikadır, sabri müthiştir, sabri yeterlidir vs demiyor ki... eleştirelim ama eleştirilerimizde biraz daha dikkatli olalım diyoruz. Harcamak çok kolaydır ama kazanmak çok zordur insanı.

Dün melo da kötüydü engin de kötüydü ama medyaya bakarsanız 2-0'ın tüm suçu kabahatı sabride. Buna karşı çıkıyorum.

Melo 10 maç iyi oynar 2 maç kötü oynar. Ya Sabri? Bu takımın oyuncusu değil kabul edin artık. Kaç senedir bu oyuncular yüzünden rezil durumdayız.

İyide 2 golde de direkt hatası var .Sabri Galatasaraylıdır candır falan ama kenarda olsun ,oynamasın .Bizim gibi bir takımın oyuncusu değil.

Bu takim'da en fazla maç yapan adamlar;

Bülent Korkmaz - 630 maç

Hakan Sükür - 547 maç

Metin Oktay - 403 maç

Suat Kaya - 351 maç

Fatih Terim - 327 maç

Sabri Sarioglu ise 222 maç yapmis ve 28 yasinda.

En az 5-6 yil daha bu takimda olabilecegeni düsünürsek, futbol'u biraktiginda Galatasaray'da en fazla maç'a çikan oyuncular listesinde ilk 5'te olacaktir..

Sabri'nin isminin yazmasini da isterim bu liste'de.

ayıp be kardeşim bu kadar yerden yere vurmayın sabri üçlü çekti bize diyenler şimdi yerden yere vurmayın fenerlileşmeyin ayrıca bu medyanında attigi yazdıklarını attigi başlıkları sabri için kınıyorum bunları fenerli biri için yazabilirlermiydi

Hazir degilmis Fatih Hoca hatasini kabul etti zaten.Cok ucuk yetenekli degil ama yer geldimi oynar Zaten Ebouenin yedegi bunu tartisan yok Eboue gelince Sabri rotasyonda yeri gelince oynar.eeee ozmn Problem?

395071_341512975860496_127440673934395_1413675_252199291_n.jpg

Sen hiç maç izliyo musun? Mesela dün akşam maçı izledin mi? Sabri'nin bu sene yaptığı kaç tane orta gördün? Sallayacaksan destekli salla, orta yapamıyomuş.

Sabrinin isabetli orta yapabildiğini mi iddia ediyorsunuz? yoksa ben mi yanlış anlıyorum.

Tamam bende mac sırasında çok kızdımda Sabriye bu kadarda uzatmanın anlamı yok.Sabri hep böleydi zaten defansif açıdan zayıf bir oyuncu.Yer tutmasını bilmiyor hiç.Fakat daha fazla yıpratılmasına karşıyım.Bundan sonra yedek oturur zaten.

Hersey degisir, TD degisir, Futbolcular degisir, Ligde Sampiyonluk degisir, ama Sabri degismez. Anlayin artik, tabi okadar da kötü deigl, ama ilk 11 Futbolcumuz degilr.

Herşeye rağmen Sabri için çok üzüldüm.

Ilk sayfada orta saha yaziyor Sabrinin pozisyonunda. Gülsemmi aglasammi.

Sabri hakkında yorum yapmaya gerek yok. Henüz hazır olmadığını Fatih Terim de dahil olmak üzere hepimiz biliyoruz. Fatih hoca sadece şansını denedi.

sabri mümkünse maç bitiminden sonra 3 lü çektirmek için girsin sahaya, onun dışında klübede de olur, abdurrahim albayrakın yanındada olur oralarda takılsın işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt