#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Olmayacak Sabri ile. Oyunda kaldığı 65dk boyunca bir kez olumlu hareket yapmadı, defalarca çalım yedi Dede'den. Hocanın Eboue dönene kadar Ujfa'yı beke çekmesi lazım.

Bundan daha rezili için kendi kalemize gol atması gerekirdi. Hadi anladık ofansfta sıfırsın. Kabul ama defansta da bu kadar kolay çalım yeme be kardeşim. Kazım bile senden daha iyi durdu orda. Şu takımda seni kaptan olarak görmek içimi acıtıyor.

Olmayacak Sabri ile. Oyunda kaldığı 65dk boyunca bir kez olumlu hareket yapmadı, defalarca çalım yedi Dede'den. Hocanın Eboue dönene kadar Ujfa'yı beke çekmesi lazım.
Yönetim uyumayıp Amrabat a falan 6m vereceğine Alsınlar serdar azizi.Hem Ümit milli de de semihle beraber oynuyorlar,alışkınlar birbirlerine.Uyum sorunu yaşamazlar.

Ujfalusi---Semih---Serdar---Hakan

Çok iyi olur.Ulan hiç olmadı Kemal Tokak ı alın bari,idare eder eboue gelene kadar.

Yönetim uyumayıp Amrabat a falan 6m vereceğine Alsınlar serdar azizi.Hem Ümit milli de de semihle beraber oynuyorlar,alışkınlar birbirlerine.Uyum sorunu yaşamazlar.

Ujfalusi---Semih---Serdar---Hakan

Çok iyi olur.Ulan hiç olmadı Kemal Tokak ı alın bari,idare eder eboue gelene kadar.

Serdar ilerisi için olur ama kendi içimizde de çözebiliriz. Hoca ilk haftalarda Gökhan'ı oynatıyordu neden kesti kadroya almıyor anlamıyorum (bir bildiği vardır elbet). Onu oynatsa şu şekil idare eder:

Ujfa - Semih - Gökhan - Hakan

Futbolundan midem bulandı Hakan Baltayla beraber.

Cok iyi niyetlisin ama bir o kadar kötüsün Sabri.Yedekte kal hep lütfen.

bugun hic bir topcuya kizma hakkimiz yok dedim diger topcite ama yinede umarim sabri oynamaz artik

Sabri temposu ve kondüsyonuyla oynayan bir oyuncu teknik kapasitesi zaten sınırlı. Bir Eboue değil ama toparlayacaktır.

O değil de, biri "Servet Euro 2008'de iyiydi, sonuçta milli takım stoperi" dese bi' dayak yemediği kalıyor (haklı olarak), aynı kişi Sabri kötü dese gelen savunmalar: "Bordeaux'ya attığı golü unuttunuz mu, bizim çocuğumuz, çok yükleniyorlar". Bu mazeretlerden hangi biri günümüzdeki durumunu etkiliyor Allah aşkına :)

Çok basit bir şekilde yetersiz bir oyuncu.

Bir de dipnot: Kesinlike bu maç bazlı değildir görüşlerim, geneldir.

Galatasaray için yeterli değil. Eboue gelene kadar sağ bekte sıkıntı yaşayacağımız belli.

Ya baska bi oyuncuda bu hiz olsa sag kanadi otobana cevirirdi.

Ama bizim Sabri kendini cok zeki sanip durmadan uzun top atiyor,su ayagin iciyle attigi uzun toplar yokmu migdem bulaniyor resmen.

Hakan Balta icinde gecerli.

Ya 33 yasinda girmis,kariyerinde stoperden haric (Atleticoda 1-2 sene sag bekde oynadi) hicbiyerde oynamamis bu Ujfa bile senden daha iyi bindirmeler yapiyor.

Eboue´yi gectim.

Bence Sabri iyi Galatasaray´li felan da degil.Ne performansiyla,ne saha disi yaptiklariyla Galatasaray´li oldugunu göstermiyor.

Bana 8 senedir yillik 1.5 Milyon verseler bende arada bir üclü cektirirm ve elestirilener olsa sesimi cikarmam (ki bu elestirenler yüzde yüz haklilar).

sabriyle o kadar cok dalga gecildi ki. adam icine kapanmis ileri cikmaya korkuyor. ileri cikmaya kalksa aklina o dalga gecenler geliyor. bisey yaparsam gene dalga gecilirim diye. yazik oluyor.

sabriyle o kadar cok dalga gecildi ki. adam icine kapanmis ileri cikmaya korkuyor. ileri cikmaya kalksa aklina o dalga gecenler geliyor. bisey yaparsam gene dalga gecilirim diye. yazik oluyor.

Profesyonel bir futbolcunun böyle düşünmesi ne kadar doğru?

Profesyonel bir futbolcunun böyle düşünmesi ne kadar doğru?

en boktan esprilerin mezesi oldu adam. sabri boyle seyleri takmazdi ama, sanatcisindan siyasetcisine, normal halkina kadar herkes dalga geciyorsa, oyuncu bir sure sonra profesyonel dusunemiyor iste. alin iste sabri sarioglu internet dunyasinin kurbani her dalga masasinin mezesi.

İleri çıkmasını geçtim yahu defans yapsın yeter bana.

Ya baska bi oyuncuda bu hiz olsa sag kanadi otobana cevirirdi.

Ama bizim Sabri kendini cok zeki sanip durmadan uzun top atiyor,su ayagin iciyle attigi uzun toplar yokmu migdem bulaniyor resmen.

Hakan Balta icinde gecerli.

Ya 33 yasinda girmis,kariyerinde stoperden haric (Atleticoda 1-2 sene sag bekde oynadi) hicbiyerde oynamamis bu Ujfa bile senden daha iyi bindirmeler yapiyor.

Eboue´yi gectim.

Bence Sabri iyi Galatasaray´li felan da degil.Ne performansiyla,ne saha disi yaptiklariyla Galatasaray´li oldugunu göstermiyor.

Bana 8 senedir yillik 1.5 Milyon verseler bende arada bir üclü cektirirm ve elestirilener olsa sesimi cikarmam (ki bu elestirenler yüzde yüz haklilar).

Mutlu oluyorum benim gibi düşünenlerin oldugunu gorunce..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt