#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'den zaten bir beklentim yok. Bu sahada oynayan oyuncuları da eleştirmem ancak Sabri için eleştirilecek farklı bir konu var. Hakeme itirazın ardından hakem çocuk gibi azarlıyor. Sabri de pazubandını gösterip "Kaptanım" diyor. Onu süs diye mi verdiler sana. Kendi pozisyonuna avaz avaz itiraz ediyorsun. Kendi oyuncularının pozisyonlarında Selçuk itiraz için gidiyor hakeme..

Verin Selçuk gibi adamlara şu pazubandını da belki kaptanlığın "Kaptanım" kelimesinden farklı birşey olduğunu anlar..

Şu adamı Galatasaraylı,sahada en çok koşan o,can hıraş savaşıyor diye savunmak yanlış yani.

Günümüz futbolunda 1 mevkinin bile kötü olması takım oyununu etkileyen bir faktörken Sabri'nin bu şekilde savunulması yanlış.

Yahu arkadaşım ben de can-ı gönülden Galatasaraylıyım,ver 1,5 milyon dolar valla tazı gibi koşar sahada basmadık yer bırakmam yani.Ben hayatımda bu kadar sığ oyuncu görmedim.Bir insanda yetenek vardır ama kullanamaz biryerden sonra aklı başına gelir döktürmeye başlar,Yusuf Şimşek gibi mesela.Sabri'de o da yok.

Böyle bir oyuncuya mahkum olmamalıyız...

ne kaptanlik yakisiyor takima nede oynadigi oyun.

en boktan esprilerin mezesi oldu adam. sabri boyle seyleri takmazdi ama, sanatcisindan siyasetcisine, normal halkina kadar herkes dalga geciyorsa, oyuncu bir sure sonra profesyonel dusunemiyor iste. alin iste sabri sarioglu internet dunyasinin kurbani her dalga masasinin mezesi.

peki şöyle niye düşünmüyor o zaman sabri.niye beni eleştiriyor bu insanlar da başkalarını eleştirmiyorlar diye.demek ki bu adamda birşey var ki sürekli bu adamın üstünden komik şeyler üretiliyor.bu adamla dalga geçilmesinin nedeni kendi yaptığı saçmalıklar.elbette kendi adına üzücü ve onur kırıcı şeyler ama sabri'nin de bunda büyük katkısı var.

performansına gelince sağ tarafımızı otobana çeviriyor rakip takımlar kaç maçtır.adana demirspor maçında bile saçma sapan hatalar yaptık bu bölgede.servet'in de ayak uydurmasıyla birlikte 4-5 net gol pozisyonu vermiştik.şu an ki performansını sakatlığa yada maç eksikliğine bağlayanlar olabilir ancak bu adamın kendine güveni yok.zaten savunma anlamında hiç bir zaman yeterli bir seviyede olamadı.ne savunma yapmayı biliyor ne kademeye girmeyi ne de hücuma çıkıp orta yapmayı.tek yaptığı şey orta saha civarında ayağına aldığı topu geriye yada yanındaki adama vermek.çok eleştirdiğimiz hakan balta bile sabri'den daha çok katkı veriyor takıma.en azından zarar vermiyor onu belirteyim.eboue'nin performansını gördükten sonra da sabri'nin nasıl bir oyuncu olduğunu ve ne kadar yetersiz bir oyuncu olduğunu daha iyi görmüş olduk.Eboue çoğu kişinin gözünü açmıştır Sabri'ye bakış açısını düzelterek.

peki şöyle niye düşünmüyor o zaman sabri.niye beni eleştiriyor bu insanlar da başkalarını eleştirmiyorlar diye.demek ki bu adamda birşey var ki sürekli bu adamın üstünden komik şeyler üretiliyor.bu adamla dalga geçilmesinin nedeni kendi yaptığı saçmalıklar.elbette kendi adına üzücü ve onur kırıcı şeyler ama sabri'nin de bunda büyük katkısı var.

performansına gelince sağ tarafımızı otobana çeviriyor rakip takımlar kaç maçtır.adana demirspor maçında bile saçma sapan hatalar yaptık bu bölgede.servet'in de ayak uydurmasıyla birlikte 4-5 net gol pozisyonu vermiştik.şu an ki performansını sakatlığa yada maç eksikliğine bağlayanlar olabilir ancak bu adamın kendine güveni yok.zaten savunma anlamında hiç bir zaman yeterli bir seviyede olamadı.ne savunma yapmayı biliyor ne kademeye girmeyi ne de hücuma çıkıp orta yapmayı.tek yaptığı şey orta saha civarında ayağına aldığı topu geriye yada yanındaki adama vermek.çok eleştirdiğimiz hakan balta bile sabri'den daha çok katkı veriyor takıma.en azından zarar vermiyor onu belirteyim.eboue'nin performansını gördükten sonra da sabri'nin nasıl bir oyuncu olduğunu ve ne kadar yetersiz bir oyuncu olduğunu daha iyi görmüş olduk.Eboue çoğu kişinin gözünü açmıştır Sabri'ye bakış açısını düzelterek.

once sunu belirteyim sabrinin futbolunu begenmem. avukatida degilim. icinde bulundugu duruma gore suanki halini degerlendirdim. zor bir durum kolay degil. butun ulke senle dalga geciyor lan. arasira sacmaliyodu simdi adam hayattan koptu. sabri icin yapilan geyiklerde cok boktandi ayrica.

once sunu belirteyim sabrinin futbolunu begenmem. avukatida degilim. icinde bulundugu duruma gore suanki halini degerlendirdim. zor bir durum kolay degil. butun ulke senle dalga geciyor lan. arasira sacmaliyodu simdi adam hayattan koptu. sabri icin yapilan geyiklerde cok boktandi ayrica.

sabri'nin avukatlığını yapıyorsun gibi bir şey söylemek istemedim onu baştan söyleyeyim de yanlış anlaşılma olmasın.benim demek istediğim sabri'nin insanlara malzeme vermesi.bende beğenmiyorum sabri'nin performansını oldum olası.son dönemlerdeki performansında dediklerinin doğruluğuna inanıyorum ama benim de dediğim gibi bu geyiklerde en büyük pay sabri'de.normal bir adam olmadığı için böyle geyiklere malzeme veriyor.yoksa niye selçuk için yada ne bileyim ibrahim toraman için böyle şeyler söylenmiyor.bunları da düşünmesi gerektiğini söylüyorum ben.

sabri'nin avukatlığını yapıyorsun gibi bir şey söylemek istemedim onu baştan söyleyeyim de yanlış anlaşılma olmasın.benim demek istediğim sabri'nin insanlara malzeme vermesi.bende beğenmiyorum sabri'nin performansını oldum olası.son dönemlerdeki performansında dediklerinin doğruluğuna inanıyorum ama benim de dediğim gibi bu geyiklerde en büyük pay sabri'de.normal bir adam olmadığı için böyle geyiklere malzeme veriyor.yoksa niye selçuk için yada ne bileyim ibrahim toraman için böyle şeyler söylenmiyor.bunları da düşünmesi gerektiğini söylüyorum ben.

ben kendimi sabrinin avukati gibi hissettim o yuzden soyledim. guiza, bienvenuk gibi sabri da fenomendir iste. tipi komik geliyor, saclar bilmem ne . sabri bu noktaya kendi kendine geldi dogru ama samsun macindan sonra yapilanlar cok aptalcaydi. sanki sabriyi yeni taniyor millet.

Elmander olmasa ne yapacan Sabri onu merak ediyorum. Aldığın her topu Elmander'e şişirdin.

Eğer varsa yurt dışından transfer teklifi kendisi ve Galatasaray için yapacağı en hayırlı şey o teklifi kabul etmek olur...

55. sayfa 55 sabri :)

Bu çocuk artık bizde oynayamaz :( , inşallah daha rahat oynayacağı güzel bir kulüp bulur.

vasat.

Sakatlıktan sonra iyice ayarsızlaşmışın be Sabri.Ayağını kullanamıyosun bari aklını kullan dicem oda yok.Napıcaz biz seninle be Sabri reis.

Güvenini geri kazanması lazım.

Taraftar olabilir.Çok koşuyor olabilir.Takıma faydası yok, yoktu.Yedek olarak beklesin bari ne diyelim.Düşüncelerimiz aylardır belli.

Sabri'nin artık gitmesi lazım cacık olmaz bu saatten sonra... Yedekte bile zarar...

olmuyor abi olmuyor.eboue ufo nun ardında 3.sırada maalesef.

son golde asist yaptı(ankaragücülü topcu ıskalamasından dogdu) ama 2 tane bizim oyuncumuz varken tek ankaragücülü futbolcuya topu nasıl atabiliyor anlayamıyorum. cok istekli hırslı ama yetenek yok ne yazıkki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt