#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

kötüydü.

Bana kızmayın ama Sabri artık nefrete dönüşüyor bende. Yüzünü görünce sinirlerim oynuyor.

Adamdan niye nefret ediyorsunuz anlamıyorum yazık gerçekten. Sanki Fatih hocaya silah zoruyla beni oynatın diyor adam.

Yetenekleri bu ve elinden geleni yapıyor yapacak birşey yok. Senelerdir formamızı terletmiş altyapımızdan çıkmış oyuncudan nefret etmek yakışmaz bizlere.

Eskiden hızıyla çevikliğiyle teknik eksikliğini kapatırdı artık o da kalmamış.İyi bir Galatasaraylı fakat artık Galatasaray oyuncusu olacak düzeyde değil

Dünkü maçta bile sırıttı. Toparlaması lazım kendisini.

Adamdan niye nefret ediyorsunuz anlamıyorum yazık gerçekten. Sanki Fatih hocaya silah zoruyla beni oynatın diyor adam.

Yetenekleri bu ve elinden geleni yapıyor yapacak birşey yok. Senelerdir formamızı terletmiş altyapımızdan çıkmış oyuncudan nefret etmek yakışmaz bizlere.

Haklısın tabiki ama maalesef bu konuda fikirlerim kendiliğinden değişiyor tamamen istem dışı olarak.

Hala "Galatasaray'ın çocuğu" kontenjanından oynuyor Sabri.

Sirf zarar altyapidan 18 yasinda biri oynasa en azindan genc deriz gelmis 27 yasina hala kapasitesinin ustunde oynamaya calisiyor

kapasitesi yetersiz ve bunu da bilmiyor ne yapmaya calisiyo bu sabri ayar oldum

Sabri geçmiş sezonlardan bile kötü düşünün artık.Umarım sezon sonu sözleşme imzalanmaz.

Sabri reyis Avrupaya açılma zamanın gelmiş de geçiyor :(

bu adamdan bayağa bayağa nefret ediyorum.Pek rastlanır birşey değildir.En son Barış Özbekten nefret ederdim,gerisini siz düşünün..

Sabri mahalle takimi kursam seni oynatmam bu saatden sonra. Bu adama bir zamanlar Gökhan Gönülden iyi dedigim icin futbol bilgimden süphe ediyorum, kendimden utaniyorum.

İlk yarı biraz da olsa istekliydi. Ama ikinci yarı batırdı.

şaka gibi ama 9 yıldır bi şekilde kadroya giriyor

"bu adamin futbolunu tartisabilirsiniz ama galatasarayliligini degil".

öylese bu adam niye 8 senedir milyonlarca paralari alip sahada kari gibi oyniyor?

kötü futbolculugu gectim,adamda beyin yok.

Biz burada futbolcu savunmak için bulunmuyoruz.Savunulacak hiç bir ekstrası yok.Git şu takımdan.

sabrinin attıgı pasların istatistigini hic tutmaya gerek yok. hepsi karşı rakibe gitti zaten. bu adama hala GSLI DEMEYE kalkmayın adam en zayıf halkamız. semih bunun acıgını kapatacam diye kendi yerini kaybetti. bu adam hücumda yok defansta hic yok. ulan bir adamın attıgı pas hicmi bizim oyuncuların ayagına gitmez. yetti lan artık. bu herif ilelebet bu takımda oynamamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt