#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Gökhan da bence iyi bir bek değil.Türkiye ligi için idare eder diyordum, artık buradada idare etmediği her hafta ortaya çıkıyor.Ama doğruya doğru Sabrinin yanında Gökhan alves gibi kalır.

sözlesmesi uzatilmali her nekadar kötü oynasada ciddi bir sakatliktan cikti form tutacaktir illaki. yerine alabilecegimiz yerli sag bek olmadigina göre. 2 yillik sözlesme yapalim.

Bu adamin uzerindeki baski basbakan'da bile yok,bence avrupa'ya gitsin kurtulsun.

adamın ayağında son model porsche var, valla benim de ayağımda porsche olsun isterse bütün stad dalga geçsin, adıma gruplar açılsın umrumda değil :D sevdik adamı ama 8 sene kendini geliştiremeden herif dünyaları kazandı.

sabri yeter artık ayrılalım olmuyor boyle yapamıyoruz:) iki kurusluk futbol zevkim var zaten onu da sen goturuyosun

Oyuna girer girmez ilk yaptığı orta rakibin göbeğinde patladı. Her zamanki gibi.

Uğursuz adam ya.Oyuna girdi 5 dakika sonra yedik golü.git arkadaşım bi hamama abdest al.

4 e 1 pozisyonu harcıyordu az daha son dakikada.

Sabri gayet iyidi. Hizli oldugunu zaten biliyorduk, Sabri'ye olumlu not veriyorum.

Fena değildi. Az süre alsa da, kendisi için iyi bir moral olmuştur.

Gol pozisyonunda bencillik yaptı biraz, yine de gol oldu ama daha iyi değerlendirebilirdi.

Bak böyle kaleye tutan şut vursan,dönen top gol olcak Sabri.

Orta sahada fena oyuncu değil aslında. bir ara menejerlik oynarken son 15 dklarda forvet arkasına alıyordum orda da iyiydi :)

3. golde 3 e 2 giderken kaleye sut cekip gol atma orani 5% olan bi futbolcunun sut cekmesi gibi bisey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt