#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Reyizler reyizi. Kaliten, çevikliğin, savaşçılığın bir kenara. Yüreğin bile yeter. Seni bir günde satanlar, dünküleri bir günde kral yapanlar utansın.

Girer girmez bi kafa pasi vermisti rakibe, yine güldürdü beni Reis :) Simdi gönderecegiz, yine vefasiz filan diyecekler, kimse Galatasaray´in hedeflerinden bahsetmeyecek. Her iyi niyetli adam Galatasaray´da oynayip kaptan olacaksa aklima tüküreyim futbolu biraktigim icin. Galatasaray icin yirtinirdim

Girer girmez bi kafa pasi vermisti rakibe, yine güldürdü beni Reis :) Simdi gönderecegiz, yine vefasiz filan diyecekler, kimse Galatasaray´in hedeflerinden bahsetmeyecek. Her iyi niyetli adam Galatasaray´da oynayip kaptan olacaksa aklima tüküreyim futbolu biraktigim icin. Galatasaray icin yirtinirdim

sagındaki oyuncumuz bomboştu ama solundaki rakibini daha uygun buldu ona verdi pası ne var bunda onur. cok kötü niyetlisin:D

sagındaki oyuncumuz bomboştu ama solundaki rakibini daha uygun buldu ona verdi pası ne var bunda onur. cok kötü niyetlisin:D

Ya severim ben Sabri´yi. Ama gercekten insan Eboue´yi görünce Avrupa´nin ne kadar önümüzde oldugunu anliyor. Adam yirtinmadan, rahat rahat Sabri´den 100 kat fazla faydali oluyor. Insan biraz gelisir yani. 18 yasinda daha iyiydi Sabri yemin ederim. 2-2´lik Bursaspor macini hatirliyorum, Hagi Bursaspor´un TD´siydi, Terim basimizdaydi, sutlari filan daha etkiliydi. Biz Türkler neden böyleyiz cözemedim. Gelisemiyoruz arkadas ya. Milli Takimin alt kategorilerinde dünyanin en iyileriyle basa bas mücadele edebiliyoruz, yillar gectikce cöküyoruz, cöküyorlar.

Ya severim ben Sabri´yi. Ama gercekten insan Eboue´yi görünce Avrupa´nin ne kadar önümüzde oldugunu anliyor. Adam yirtinmadan, rahat rahat Sabri´den 100 kat fazla faydali oluyor. Insan biraz gelisir yani. 18 yasinda daha iyiydi Sabri yemin ederim. 2-2´lik Bursaspor macini hatirliyorum, Hagi Bursaspor´un TD´siydi, Terim basimizdaydi, sutlari filan daha etkiliydi. Biz Türkler neden böyleyiz cözemedim. Gelisemiyoruz arkadas ya. Milli Takimin alt kategorilerinde dünyanin en iyileriyle basa bas mücadele edebiliyoruz, yillar gectikce cöküyoruz, cöküyorlar.

biz tembeliz okadar. anca yumurta dötün agzına gelince kendimizi yırtarız. ama sabride harbiden yetenek yok. sadece hırs var oda bir yere kadar.

O maçta çok sağlam gol atmıştı Sabri ya.Zaten en güzel golleri hep Bursa ya :D

Birde şu var neden insanlar Sabriciler Eboueciler olarak birilerinin kafasında gruplara bölünmüş durumda anlamam.Yahu ikiside bizim oyncumuz birinin oynaması için diğerinin satılmasına gitmesine gerek yokki.Ama kafası bölücülükten, insanları gruplaştırmktan,yabancı veya yerli düşmanlığından başka hiç bir b*ka çalışmayan 2 3 ezik sürekli insanları bu konuda provake etme amacında.

Ortada bişey yok Eboue gidecek Melo gidecek terkedecek Selçuk hiç koşmuyor göstermelik oynuyor vs vs gibi saftiriklikler ortalığı karıştırmak huzur bozmak amacından başka bişey güdmüyor.

Dilerim daha evvelde bu kafada çalışanlar gibi olur sonları ve birdaha hiç görmeyiz kendilerini.

Parayı güzelleştirici krem olarak görüp, belirli bir doygunluktan sonra tatmin duygusu pik yapan insanların hedeflerinde başarı duygusu da köreliyor; malesef. Bu birazda eğitim ve kültür düzeğiyle alakalı.

Yıllardır 2.sınıf futbolculara tahammül ettik.Fatih Terimden allah razı olsun.Hepinizi birsen kesti.

Bazı iyi oynadığın maçlar varya..Onun da açıklaması belli.Bozuk saat bile günde 2 kez doğru gösterir.

Servet-Ayhan-Aykutu da al git sabri.

Dipnot : Ayhana,kulübe verdiği hizmetler için teşekkürü bir boç bilirim..

Yıllardır 2.sınıf futbolculara tahammül ettik.Fatih Terimden allah razı olsun.Hepinizi birsen kesti.

Bazı iyi oynadığın maçlar varya..Onun da açıklaması belli.Bozuk saat bile günde 2 kez doğru gösterir.

Servet-Ayhan-Aykutu da al git sabri.

Dipnot : Ayhana,kulübe verdiği hizmetler için teşekkürü bir boç bilirim..

Ayhan Akman'dan mi bahsediyorsun , yoksa kim o ?

Benim bildigim Ayhan Akman yillardir bu takimda kicini yirtip , ruhunu ortaya koydu,

benim bildigim Ayhan Akman bu takimin reisiydi, kaptaniydi, orta sahanin yerli Pirlo'suydu,

yasi ilerledikce performansi da düstü, ama hic yan gelip yatmadi,

ama sen Ayhan Akman'in yanina Mustafa Sarp'i ve Baris Özbek'i koyarsan, Ayhan'in performansini da etkilersin.

Son sampiyon oldugumuz sene ne katkida bulundugunu herkes unuttu galiba.

Böyle "taraftarlar" beni bazen Galatasaray taraftarlarindan sogutuyor.

Iste böyle yapa yapa, Hakan Sükür, Hasan Sas, zamaninda Tugay Kerimoglu'yu futboldan sogutup biraktirdiniz.

Tugay'a 2000 senesinde aynisi yapildi, adam Rangers'e gitti, sonra Ingiltere'de yillarca oynadi.

Ama yerlinin degeri bilinmez tabii ki.

Ayhan Akman her zaman caliskan bir futbolcuydu, saha icinde yardimlasan, iyi bir box to box oyuncusu.

Yazik Ayhan'a yapilanlar !

Bu sene sonu jübilesini yapacak, birakin bunlari.

Ayhan Akman'dan mi bahsediyorsun , yoksa kim o ?

Benim bildigim Ayhan Akman yillardir bu takimda kicini yirtip , ruhunu ortaya koydu,

benim bildigim Ayhan Akman bu takimin reisiydi, kaptaniydi, orta sahanin yerli Pirlo'suydu,

yasi ilerledikce performansi da düstü, ama hic yan gelip yatmadi,

ama sen Ayhan Akman'in yanina Mustafa Sarp'i ve Baris Özbek'i koyarsan, Ayhan'in performansini da etkilersin.

Son sampiyon oldugumuz sene ne katkida bulundugunu herkes unuttu galiba.

Böyle "taraftarlar" beni bazen Galatasaray taraftarlarindan sogutuyor.

Iste böyle yapa yapa, Hakan Sükür, Hasan Sas, zamaninda Tugay Kerimoglu'yu futboldan sogutup biraktirdiniz.

Tugay'a 2000 senesinde aynisi yapildi, adam Rangers'e gitti, sonra Ingiltere'de yillarca oynadi.

Ama yerlinin degeri bilinmez tabii ki.

Ayhan Akman her zaman caliskan bir futbolcuydu, saha icinde yardimlasan, iyi bir box to box oyuncusu.

Yazik Ayhan'a yapilanlar !

Bu sene sonu jübilesini yapacak, birakin bunlari.

^^^^^^^^^^^^^^^

:005: :005: :005: :005: :005:

Güle, güle Sabri; her nerede yaşıyor, yaşatılıyorsun... :wave::wave:

adam uğursuz abi bi kere sahada varlığı yetiyor artık barış özbek mustafa sarp tılsımından olduğu kesinleşti ulan eboue defanstan bi kere çıktı o da gol oldu yazık be

hic bir olumlu hareketi oldumu acaba koca 45 dakikada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt