#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Öyle görülüyor ki, Sabri Bjk veya Trabzonspor'a gitse taraftar ona kızmayacak duruma gelmiş, hatta fb'ye bile gitse kızmayanlar çıkar. Sen bir futbolcunu yıllarca oynat, tecrübe kazandır, takım ruhu aşıla, sonra rakibine kaptır. Yapılır mı, yapılır! Satan memnun alan memnun. Bu noktaya nasıl geldik? Sezon başında takım kötü gidiyordu ve bu antrenörün takıntılarından kaynaklanıyordu, ne zaman antrenör egosunu bir kenara bırakıp bu takıntılarını bıraktı takım her geçen gün daha iyi oynamaya başladı. Sabri'nin şanssızlığı o kötü takımda as oyuncu olması, iyi takımda ise yedek kalması. Ah demek ki Sabri takımda-Takım kötü, yanlış mantığı herkeste yerleşti. Sivasspor kupa maçında ise haftalardır oynamadığı takımda pat diye oynatıldı, biraz bocamalası normal. Sabri'yi doğru kullanmasını bilmeliyiz.

Sanki Messi de biz kullanmasını beceremiyoruz

bence sabriyi bu kadar eleştireceğimize yıllarca bunun gibi futbolcu bozuntularını bize yutturan futboldan zerre kadar anlamayan alt ve üst yapı teknik direktörlerini eleştirmeliyiz. not: helsingborg maçını hala unutamıyorum...ibretlik ve ötesi

Öyle görülüyor ki, Sabri Bjk veya Trabzonspor'a gitse taraftar ona kızmayacak duruma gelmiş, hatta fb'ye bile gitse kızmayanlar çıkar. Sen bir futbolcunu yıllarca oynat, tecrübe kazandır, takım ruhu aşıla, sonra rakibine kaptır. Yapılır mı, yapılır! Satan memnun alan memnun. Bu noktaya nasıl geldik? Sezon başında takım kötü gidiyordu ve bu antrenörün takıntılarından kaynaklanıyordu, ne zaman antrenör egosunu bir kenara bırakıp bu takıntılarını bıraktı takım her geçen gün daha iyi oynamaya başladı. Sabri'nin şanssızlığı o kötü takımda as oyuncu olması, iyi takımda ise yedek kalması. Ah demek ki Sabri takımda-Takım kötü, yanlış mantığı herkeste yerleşti. Sivasspor kupa maçında ise haftalardır oynamadığı takımda pat diye oynatıldı, biraz bocamalası normal. Sabri'yi doğru kullanmasını bilmeliyiz.

:crackegg:

bence sabriyi bu kadar eleştireceğimize yıllarca bunun gibi futbolcu bozuntularını bize yutturan futboldan zerre kadar anlamayan alt ve üst yapı teknik direktörlerini eleştirmeliyiz. not: helsingborg maçını hala unutamıyorum...ibretlik ve ötesi

Yahu Allahaşkına hala nasıl savunuyorsunuz adamı anlam veremiyorum...

Allahtan bulmadığımız belayı Sabriden bulduk arkadaş ondan sonra birşey deyince de taraftar Galatasaray futbolcusuna böyle laf der mi oluyor.Yahu adama 10 sene şans verdik 10 sene amatör kulüp vermez hiçbir futbolcusuna bu kadar şans

savunulacak hiçbir şeyi yok . maça girdikten sonra resmen katletti sağ kanadı. sezon sonu el sallanmalı artık

2f84cvlcsnap-2012-03-21-16h41m50s243.jpg

Golden önce topa giris sekli yorumsuz bence.

Sabri senden son kez birşey istiyoruz; GİT !

O değil de Eboue alınırken yabancı hakkımızı sağ bekten yana mı kullanacaz Sabri bir şekilde idare eder diye çoktu forumda, itiraf ediyorum onlardan biri de bendim.

Arkadaş abartıcam diyeceksiniz ama Galatasaray 2002 yılından sonra bir çöküş yaşadı Sabri 2002 yılından beri bizde düzenli forma şansı buluyor tesadüf mü artık bilmiyorum

oyuna girerken taktik eboue'nin önde oynamasıydı,daha sonra bu pozisyon gerçekleşince zabri öne geçmek zorunda kaldı :D

Yıl 2012 hala profesyonel olarak futbol oynuyor ve bu işten para kazanıyor

Yıl 2012 hala bek olan Sabri'yi açık oynatanlar ve öyle oynayıp verimli olmasını bekleyenler var.

Suç Sabri'nin değil sağ/sol açık almayan cimri yönetimin.

Sabri her zaman Eboue'nin iyi bir yedeği olarak kalacak bu takımda kasmayın boşuna.

Gökhan Gönül'ü de izliyoruz Sabri'den daha rezil ama Fener taraftarı Barcelona'da oynar fln nasıl koruyor oyuncusunu.

abi dün pozisyon icabı beke geçtigi için gol yedik zaten..

Yıl 2012 hala bek olan Sabri'yi açık oynatanlar ve öyle oynayıp verimli olmasını bekleyenler var.

Suç Sabri'nin değil sağ/sol açık almayan cimri yönetimin.

Sabri her zaman Eboue'nin iyi bir yedeği olarak kalacak bu takımda kasmayın boşuna.

Gökhan Gönül'ü de izliyoruz Sabri'den daha rezil ama Fener taraftarı Barcelona'da oynar fln nasıl koruyor oyuncusunu.

gökhan gönül sakatlıklardan sonra leş gibi oynuyor orası gercek ama gectigimiz senelerde iyi oynuyordu. nerde oynarsa oynasın adamın pozisyon alışına bakmak yeterli oluyor. bir futboluc orda öylemi pozisyon alır emre. ben hayatımda böyle sakar adamları aynı takımda görmedim. servet sabri gökhan zan balta 4 lüsü her mac kalesinde gol görür. kalesinde ister buffon olsun ister muslera.

Sabri defansif olarak bu yıl çöktü zaten ben birşey demiyorum ki. Adamın ne anası ne halası kaldı. Sizde olsanız sizde çökersiniz.

Geçen yıl, önce ki yıllarda Sabri defansif olarak hep iyiydi.

Ama herkes Sabri'den Keita'lık, Messi'lik bekledi.

Sorunun %60'ı taraftar ve yönetimlerde.

Sabri defansif olarak bu yıl çöktü zaten ben birşey demiyorum ki. Adamın ne anası ne halası kaldı. Sizde olsanız sizde çökersiniz.

Geçen yıl, önce ki yıllarda Sabri defansif olarak hep iyiydi.

Ama herkes Sabri'den Keita'lık, Messi'lik bekledi.

Sorunun %60'ı taraftar ve yönetimlerde.

ben halasindan ve teyzesinden sikayetci deyilim.......................OGURUZ SABRIDEN SIKAYETCIYIM :D :D

:sgr: :sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt