#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'yi gönderdin alternatif türk sağ bek kim var dursun yedekte işte.

Şampiyon olsak bile gelip burda Sabri'yi eleştirecek kadar ve provakatör insanlar var. Allah akıl fikir versin, Sabri'ye de sabır versin.

Şampiyon olsak bile gelip burda Sabri'yi eleştirecek kadar ve provakatör insanlar var. Allah akıl fikir versin, Sabri'ye de sabır versin.

Sabri'yi eleştirmek neden provakatörlük oluyor? Diğer konuda da sordum cevap vermedin.

Şampiyon olunca Sabri'nin rezil oyunu güzel olmayacak tabiki eleştireceğiz.

Teşekkürler Gökhan Gönül'ü lafa karıştırmadığın için.

En kötü oyuncumuzdu.

Başımıza ne geldiyse kazanırken kendimizi sorgulamadığımızdan geldi.. İlla sabrinin hatasından gol yiyip, o maçı kaybedince mi eleştirmek lazım?

sabri samsunspor la anlasmis dermisim ;)

Cok kötüydün yine be Sabri Reis :)

Sonradan girsin bari. Mümkünse ilk 11 oynamasin. Düzen alt üst oluyor arkadas :)

Kötüydü.

[video=youtube;4uCajvQYZ2c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4uCajvQYZ2c[/video]

Fatih Hocanın tepkisi :D

hocanın tepkisi müthiş:D...hepimizin duygularını yansıtıyor

nedense ben de sabri demogojisi yapanlara uyuz oluyorum

Maçlara sonradan girmeli. Çünkü enerjisi güzel ve hareketli. Pres yaparak rakibin guardını son 20dk da kırabiliyor. Ancak normal zamanda ilk 11'de çok pas hatası yapıyor rakib diri ve skor üstünlüğü bizde değilken.

mümkünse sadece 3lü çektirsin

3lü başına para ile anlaşılsın.

Maçlara sonradan girmeli. Çünkü enerjisi güzel ve hareketli. Pres yaparak rakibin guardını son 20dk da kırabiliyor. Ancak normal zamanda ilk 11'de çok pas hatası yapıyor rakib diri ve skor üstünlüğü bizde değilken.

aslında aynı şeyi ben aydınn için düşünüyorum direnci kırılmış biraz yorulmuş takımlara karşı sonradan girip daha etkili oluyor çünkü aydının fiziği yeterli derece iyi olmadığından 11de başladığında hep bişeyler yapmaya çalışır karşı takım hep direncli olduğundan engelliyor sonuçta hüsran.

Sabri gittiği gün benim için bayramdır, Fenerbahçeliler nasıl azizspor'u tutuyorsa sen de sabrispor'u tutuyorsun Galatasarayı değil. Adam'ın açık açık zarar verdiğini göre göre bi adam başka mantıkla bu kadar ölümüne desteklenmez, Burda sabri batırdığında dahi senden başka onu savunan yok. Ya sen bizzat sabrisin, yada dediğim gibi sırf muhalefet olsun bölüme renk gelsin diye yapıyorsun, başka neden bulamıyorum artık..

Sabri gittiği gün benim için bayramdır, Fenerbahçeliler nasıl azizspor'u tutuyorsa sen de sabrispor'u tutuyorsun Galatasarayı değil. Adam'ın açık açık zarar verdiğini göre göre bi adam başka mantıkla bu kadar ölümüne desteklenmez, Burda sabri batırdığında dahi senden başka onu savunan yok. Ya sen bizzat sabrisin, yada dediğim gibi sırf muhalefet olsun bölüme renk gelsin diye yapıyorsun, başka neden bulamıyorum artık..

Ben insan gibi yorum yapıyorum. Hatası varsa kötüydü diyip geçiyorum.

Liseli apaçiler gibi her Allah'ın günü buraya girip; ''sabri zaaaxD, sarbi yamuk, sabri şöyle'' vs... egomu tatmin etmiyorum. Eleştrinin de dozu var, girer bir defa detaylı analiz yapar, kötü olduğunu tespit edersin tamam. Ama mantığı olmayan 2 cümle kurarsan, Galatasaray oyuncusunu Beşiktaş taraftarı savunacak değil, ben savunacağım tabi ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt