#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

maçların tümü takip edilse sabrinin şutuna benzer (ki üstelik pozisyonu zor bir pozisyon önündeki adam vs.vs.) belki daha da kötü bir sürü pozisyon bulunur ama nedense herkes sabriyi diline dolamış.

Ben insan gibi yorum yapıyorum. Hatası varsa kötüydü diyip geçiyorum.

Liseli apaçiler gibi her Allah'ın günü buraya girip; ''sabri zaaaxD, sarbi yamuk, sabri şöyle'' vs... egomu tatmin etmiyorum. Eleştrinin de dozu var, girer bir defa detaylı analiz yapar, kötü olduğunu tespit edersin tamam. Ama mantığı olmayan 2 cümle kurarsan, Galatasaray oyuncusunu Beşiktaş taraftarı savunacak değil, ben savunacağım tabi ki.

Artık sabri hatası varsa kötü deyilip geçilecek bir topçu sınıfından terfi etti, sabri artık girdiği maçı rakip takım lehine değiştiren bir adam oldu Galatasaray'da... Sabriyle kimsenin kişisel sorunu yok, gerçek hayatta mükemmel bir insan da olabilir. Ama olmadı mı zorlamayacaksın. Zorlarsan da her Allah'ın günü o eleştiriler yağmur gibi yağar. Dün maçı tamamlasaydı, çok büyük bi ihtimalle puan kaybedecektik. Sinirlerin tavan yaptığı bu ortamda da kimsenin puan kaybına tahammülü yok.

Neden aylarca mustafa, barış vs vs defolsun gitsin diye protesto ettik, bu adamlarla kişisel sorunumuz mu var? Hayır.. Kulübe kim zarar veriyorsa yada faydalı olamıyorsa padişahın sol kulağı olsa gider ve gitmeli...

O yukarıdaki mesajımı sabriyi savunmana rağmen gene de yazmayacaktım ama eleştirenlere provakatör demen bardağı taşırdı.

A7 > Sabri an itibariyle. İlerleyen haftalarda Yiğit > Sabri olabilir.

Sabri bu takımda kalır, Fatih hoca olduğu sürece kalır bence, kalmadı da, sabri düşmanları hiç boşuna heveslenmesin:)

Ben insan gibi yorum yapıyorum. Hatası varsa kötüydü diyip geçiyorum.

Liseli apaçiler gibi her Allah'ın günü buraya girip; ''sabri zaaaxD, sarbi yamuk, sabri şöyle'' vs... egomu tatmin etmiyorum. Eleştrinin de dozu var, girer bir defa detaylı analiz yapar, kötü olduğunu tespit edersin tamam. Ama mantığı olmayan 2 cümle kurarsan, Galatasaray oyuncusunu Beşiktaş taraftarı savunacak değil, ben savunacağım tabi ki.

Sabri'yi savunmak için Gökhan Gönül'ü örnek vermek apacilik olmuyor galiba.

Sabri'yi savunmak için Gökhan Gönül'ü örnek vermek apacilik olmuyor galiba.

Sabri'yi yerin dibine sokup, Gökhan denen adamı göklere çıkaranlara lafım. Sende öyleysen üstüne alınabilirsin. Gökhan Gönül'ün kaç sezondur bir tane iyi maçı yok. Gökhan'ı savunanların aklı hala 2008'de kalmış. Görüyoruz Milli takım maçlarında, en son Antalya maçında ki rezalet defans hatalarını. O hataları Sabri yapsa gider öldürürsünüz galiba.

Her neyse Sabri konusunda bana cevap vermek zorunda değil kimse, ben yönetici olduğum için sizleri engelleyemiyorum o yüzden bana cevap vermeyin. Forum hayatını ''sabri zaaa sarbii zaaaxD'' modunda geçiren adamlarla uğraşamam gerçekten.

Sabri'yi yerin dibine sokup, Gökhan denen adamı göklere çıkaranlara lafım. Sende öyleysen üstüne alınabilirsin. Gökhan Gönül'ün kaç sezondur bir tane iyi maçı yok. Gökhan'ı savunanların aklı hala 2008'de kalmış. Görüyoruz Milli takım maçlarında, en son Antalya maçında ki rezalet defans hatalarını. O hataları Sabri yapsa gider öldürürsünüz galiba.

Her neyse Sabri konusunda bana cevap vermek zorunda değil kimse, ben yönetici olduğum için sizleri engelleyemiyorum o yüzden bana cevap vermeyin. Forum hayatını ''sabri zaaa sarbii zaaaxD'' modunda geçiren adamlarla uğraşamam gerçekten.

2-3 konuda benim Sabri'ye yaptığım eleştirilerden sonra provakatör ve Gökhan'ı da görüyoruz zaa( sen yazdığın için yazıyorum) diyen sensin. O yüzden cevap verdim.

Am-egReCQAAuhJL.jpg:large

100.000 like

bu nasil bir komedi zihniyeti y'arab

Baran Zorlu -> 55 gün MYC

baran senin de öyle hallerini gösterselerdi güler miydin haaaaa !

Sabriyle dalga geçenler icra ettikleri meslekden yılda 700 bin eurodan fazla kazanmıyorsa sussun.

Eboue'ye saldirmak isteyen angut taraftara engel olmasi güzeldi. Sabri Reis : )

basda play offu cıkaran memedali olmak üzere tüm türkiye sabriye dua etsin o şerefsizi engellemeseydi ve eboueye vursaydı o hayvan felipe meloda ona girişecekdi sonra bütün tribünler sahaya futbolcularımızdan birine bişi olsaydı memedalinin dötüne girerdi bjk da kendi evinde bidaha nah maç oynardı play off mlay of kalmazdı iptal olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt