#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Galatasaray forması giymenden utanç duyuyorum.

Yeter be yeter.

Adama öyle bir taktınızki hakketen yeter

Diğer takımlar en salak adamlarına sonuna kadar destek olurken bizler neler yapıyoruz

Bugünkü sabri emredende iyiydi necatidende iyiydi

4 yıl az be 40 yıl olsaydı keşke

Yedekte beklesinde isterse 100 yil uzatsin, yeterki oynamasin

Yİne girdikten sonra çıldırttı. Ama gerçekten yedek kulübesinde maçı çevirecek adam yok. Aydın ve Riera iş yapabilecek futbolcular olarak gözüktüler. Bizim hala transfere ihtiyacımız var özellikle de rotasyon oyuncusu transferine.

sabri kendi "futbol"unu değiştiremedi ki oyunu değiştirsin

Fatih hoca kendisinde ne buluyorsa , seyirci gazina gelip Sabri'yi oyuna aliyor bu maclarda. Sabri'nin kurtaracagi mac sayisi maksimum 3'dür bir sezonda.

Sözün bittiği yerdeyiz..

Fatih hoca kendisinde ne buluyorsa , seyirci gazina gelip Sabri'yi oyuna aliyor bu maclarda. Sabri'nin kurtaracagi mac sayisi maksimum 3'dür bir sezonda.

Ne 3 mac kurtarcak ya, yollansin abdest alsin bisey yapsin ha yensek me fark ediyordu?? Hic bisey.. O yuzden problem degil... Trabzon kadar dengesiz bir takim yok bunlari nasil yenemedik evimizde hala sasieiyorum.. Arenada 3 macta 2 puan aldik saka gibi..

Galatasaray tarihinin,Galatasaray´a açık ara en fazla zarar veren,yanlışlık ile futbolcu olmuş oyuncu.

artık kimse "kalsın, iyi alternatif olur vs." gibilerinden bişeyler söylemesin.

alternatif dediğin futbolcu, as futbolcudan en fazla 1 gömlek alt olur. sabri bey bildiğin 10-15 gömlek altta

Aslan yürekli Sabri'ye laf söylemeyin çarpılırsınız.

Bazı arkadaşlar kendi iyi niyetlerinden savundular bu herifi ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Galatasaray tarihinde kaleci hayrettin'den sonra takımına en çok zarar veren futbolcu sıralamasında sabri yerini aldı. Adam maça giriyor maçı veriyoruz, adam maçtan çıkıyor maçı çeviriyoruz. Böyle bişey dünyanın kaç takımında vardır merak ediyorum.

Küfür, hakaret vs vs o kadar doluyum ki inanın diyecek tek söz bulamıyorum, hakatten değmez bu sabriye...

Bu dünyada hiçbir insan evladı 'mantık çerçevesi içinde' bana bu adamın neden oyuna girdiğini açıklayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt