#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ne uğursuz ne yeteneksiz adamsın.

hem ugursuz, hem yeteneksiz

nedir bu adamdan cektigimiz

adamin günahi yok aslinda, neden alirsin bu adami oyuna allasen ya, 2-0 öndesin be, 2-0

Mustafa Sarp´a falan büyük haksızlık yapıldı.Daha beteri var ve 10 yıldır burada.

Valla bu adamı takımda tutanlarda ben artık bir problem aramaya başladım... Ciddiyim ikinci Adnanlar vakası!

Mac 5 dk daha oynansaydi kesin kaybederdik maci.

Yetenek fakiri olduğunu biliyoruz da, bir o kadar da uğursuzsun be adam! 10 dakka daha olsa yenilirdik Allah bilir. Samsun maçı, Beşiktaş maçı... Skor 2-2 olunca aklıma direk sen geldin.

Gideceğin gün bizler için bayram olacak.

Gol atayım diye ileri çıkacağına yerini korumayı bilseydin böyle olmazdı. Sanki çok golcü bir futbolcu gibi..

Sabri :o

Gecen sezon Galatasaray'in yedek oyuncusu olmali sozumu geri aliyorum. Yedek bile durmasin, acilen bu yaz yerli bir genc kesif yapalim.

Sabriye asgari ücret teklif etsen kalır . Bu takımda nasil oynuyor hala yazik

Cimbom'un evladi, ne yapsa yeridir..

Yedin lan gençliğimi yedin. Galatasaray'ın son yıllardaki başarısızlığının en büyük sorumlusu sensin. Bırak git artık. Utan. Ben bu takımın oyuncusu değilim de kusura bakmayın de git Karabükspor'a, İbb'ye Antalya'ya git. Lütfen git artık.

Bu adam stadda yuhlanmalı... Protesto'nun kralı yapılmalı, yazık ya... Bu camianın her senesi, her dakikası altın gibi kıymetliyken böyle adamlar yüzünden senelerimiz boşuna gidiyor. Adam 2. lig topçusu bile değilken Galatasaray'da hala top oynamaya çalışıp hayatımızı karartıyor.

Her ayağına top geldiğinde ıslıklanmalı bu adam, eğer olur da bu forumu takip ediyorsa sabri, kendisinden sevdiğini söylediği kulübün geleceği adına rica ediyorum. Sabricim, lütfen defol git. Bir daha kulübün kapısının önünden simit bile alma.

Her oynadığın maçta son dakika bile girsen puan kaybediyoruz,git bi gusül abdesti al sonra da defol git artık şu takımdan.

sabri'nin ne suçu var, suç onu oyuna alanda, sabrinin kapasitesi belli ne diye her maç oyuna sokuyorlar anlamiyorum

Sabri'nin kapasitesi belli kaç senedir bu takımda zerre geliştiremedi kendini tüm suç Sabri'nin değil oyuna sokanlarındır aynı zamanda.

it´s time to say goodbye!

sabri git kendini çok sevdirdin yeter artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt