#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bu adam azimi, surati ve verilen gazla oynayan bir oyuncu. Ama en onemli ozelligi cabuk olmasi. Bu ozelligini yasi ilerledikce kaybediyor ve her gecen zaman biraz daha ise yaramaz bir hale geliyor. Bu yaz kendine "disarida" bir kulup bulursa, mesela Olimpiakos gibi cok iyi olur. Sabri'nin Anadolu takimina gitmesini istemem, olmaz yani bize yakismaz.

Bu adam azimi, surati ve verilen gazla oynayan bir oyuncu. Ama en onemli ozelligi cabuk olmasi. Bu ozelligini yasi ilerledikce kaybediyor ve her gecen zaman biraz daha ise yaramaz bir hale geliyor. Bu yaz kendine "disarida" bir kulup bulursa, mesela Olimpiakos gibi cok iyi olur. Sabri'nin Anadolu takimina gitmesini istemem, olmaz yani bize yakismaz.

Bırakın ya bu ayakları, defolsun gitsin.. Cehennemin dibine kadar yolu var. Bizden uzak, Allah'a yakın olsun. Bize ne gittiği yerden..

Yetenek fakiri. Bu adam neyi değiştirmek için oyuna girer ?

Bu adamda hiç bir suç yok!!! Bu adamı sürekli takımda tutanda var bir problem. Taraftarın bu kadar isyanına rağmen bu adamı oyuna alıyorsan ciddi ciddi bir problem var. Önce sustuk, sonra isyan ettik ama yeter artık. Hani bu günün kızgınlığı değil, bu birikim!

Neden bu her oyuna girince isler aleyhimize donuyor acaba?

Önümüzdeki sezon bu adam takımda kalırsa ilk 11'i geçtim ilk 18 de gördüğüm hiçbir maçı izlersem ALLAH BELAMI VERSİN..

bir şekilde takımda istemediğimizi yönetime iletmemiz lazım,mail kampanyası mı olur başka birşey mi olur,bedava oynayacak olsa bile kalmasın,bir şekilde oyuna giriyor çünkü,lütfen git sabri daha fazla bizi üzmeden

Aynen bende önümüzdeki sezon Sabri kadroda olursa izlemem. Arkadaşlar bi şeyler yapmalıyız. Twitterda TT filan yapalım bi şeyler yapalım yönetime iletelim.

Sabri oynayacağına 10 kişi başlasak daha karlı yeminle! maça girdiği gibi geri pas yapayım derken bjkliye pas attı ve top dönüşünde yüzde 90 gol olacak yerde pozisyonu öldürdü! bu oynayacağına takım 10 kişi oynasın yeter!

girdikten sonra 2 gol yedik biri de sağ kanattan,eboue'nin de aklını karıştırıyor,düzenini bozuyor!

Güzelce ayrılmak varken illa taraftar küfür mü etmeli...

Kanser ediyor beni...

Sabri girince gol yeriz diyor herkes ne hikmetse yiyoruz da yahu...

macı izlemedim ama sabridir ne yapsa yeridir diyor bu topikten ayrılıyorum.

Güzelce ayrılmak varken illa taraftar küfür mü etmeli...

Kanser ediyor beni...

Sabri girince gol yeriz diyor herkes ne hikmetse yiyoruz da yahu...

oyuna girdiğinde kahvehaneden bazıları alkışlıyordu,seviniyorlardı. fenerliydiler sanırım,alkışlamalarnda da haklı çıktılar!

sabri girdikten sonra 2 gol yedik biri de sağ kanattan,eboue'nin de aklını karıştırıyor,düzenini bozuyor!

Gönderin gitsin abi...

Amigo lazım değil ki bize futbolcu lazım hemde iyisinden...

Yani Sabri üçlü çektiriyor diye kadroda tutuyorlarsa beş para almadan her maç üçlü çektiririm cidden...

bir şekilde takımda istemediğimizi yönetime iletmemiz lazım,mail kampanyası mı olur başka birşey mi olur,bedava oynayacak olsa bile kalmasın,bir şekilde oyuna giriyor çünkü,lütfen git sabri daha fazla bizi üzmeden

İnan senle alakali bisey degil ama sizin su mail olayina iyi bi sovesim var serefsizim..

İnan senle alakali bisey degil ama sizin su mail olayina iyi bi sovesim var serefsizim..

Hocam bende bu forumda gördüm mail olayını,işe yarayan bir şey herhalde diye düşündüm:) vallahi sabri gitsin de şu takımdan mail mi atmak gerekiyor fax mı çekmek gerekiyor ne gerekiyorsa yapmaya hazırım:)

Bence hacca gitmeli , bir süre inzivaya çekilmeli düşünmeli. Bu çocuk büyük bir günah işlemiş belli bu kadar uğursuz olunamaz. Yada Sabri'nin üzerinden bize büyü yapılmış. fb maçında oynarsa eğer son 30 saniye bile olsa şampiyonluk gider.

Müthiş bir uğursuzluğu olduğuna inanmaya basladım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt