#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

senelik 1-1,2 milyon euro civarı alıyor. defolup gitsin takımdan zerre faydası yok. o oynayacağına 10 kişi devam edelim daha iyi. eboue'nin de kafasını karıştırıyor berbat ediyor oyunu berbat

Sabri oyuna girince biz 10 rakip 12 kişi oynamaya başlıyor.

Galatasaray'lı kalsın geyiği artık bitmeli.Bende Galatasaray'lıyım ama senede 12 Milyon € alıp sağ bek oynayayım demiyorum sonuçta.Ne olur git artık reyiz

gol attıktan sonra tribünde çocuğuna koşmuştu

çocuk bile ağlamıştı oynadığı oyundan :)

git artık GS efsanaleri arasına gir reyis

:)

bu sene gitsin artık avrupaya. sabri oynadıkça form tutan oyuncu. sonradan oyuna girince çok zararı oluyor.

Cumartesi mümkünse karşı tarafa geçmesin.

İyi bir Galatasaray'lı olabilir ama yetmiyor işte.

Her maç oyuna girdiğinde işler tersine dönüyorsa sıkıntı var demektir.

Sezon sonu plaket ile yolları ayırmalıyız artık.

Maç 2-0 iken Sabri girerse biz bu maçı 2-3 kaybederiz dedim arkadaşlara.

Girmesiyle birllikte 2 gol yedik 5 dakika daha olsaydı 3. golüde yerdik.

Ne tür bir uğursuzluk var adamda çözebilmiş değilim.

Maç 2-0 iken Sabri girerse biz bu maçı 2-3 kaybederiz dedim arkadaşlara.

Girmesiyle birllikte 2 gol yedik 5 dakika daha olsaydı 3. golüde yerdik.

Ne tür bir uğursuzluk var adamda çözebilmiş değilim.

zaten 3ü yememiz an meselesiydi. 2-1 olunca dedim ki bu maç bari 2-2 bitsede kadıkoyde beraberlik olsa dedim. yanımda kardeşim vardı güldü mal gibi. 2yi yeyincede döndü baktı anlamsız anlamsız

bu sabri oyuna girince hep yol yiyoz

tesadüfmü acaba ?

komik olan ne biliyor musunuz

adam yine ilk topla bulustugu anda pozisyonun icine etti.

ikinci pozisyon rakip ceza sahana girerken, geri pas verdi, orda taraftar artik deli oldu ...

sonra bir daha kafasini kaldirmadan oynadi, toptan uzak durmaya calisti.

ya adama laf sokuyoruz ikidir ama düsündügünde, adaminn sucu ne Allah askina?

beni oynat diye silahla tehdit mi ediyor fatih hocayi, hasan sasi?

brak anasini satayim otursun performansi en iyi oldugu yerde, yedek kulubede.

sezon bitince umarim yollanir, serkan olsun, sag bekte alternatif hic olmasin sorun degil, yeterki seneye sabrisiz bir sezon olsun.

artik is isten gecti, millet artik kin, nefret duyuyor adama.

tipki servete duydugu gibi.

Allah Sabriyi bilgi gibi yapsin!

90dak.oyuna girsin,91 gol yeriz!

:sgr: :sgr:

sabriye suç bulmayın arkadaşlar suç onu hangi düşünceyle hangi zihniyetle oyuna alanda suç, daha ne bekliyolarki sabriden, bu kadar sayıdaki taraftarmı yanlış düşünüyor yoksa bizim göremediğimiz bişeymi görüyolar sabride..

Paraya kıyıp sağ açık alamayan yönetimin kurbanıdır Sabri.

Sağ bek oynatıldı da öyle mi hata yaptı?

Hayır.

Sağ açık almak yerine sağ bekten devşirme Sabri'yi maç kurtaracak diye oyuna sokarsak, ne yazık ki bu adama taraftar kin besler.

Yapacak birşey yok, umarım bizden gittikten sonra taraftarlara bol bol laf sokar durur, hak ediyor çoğu kişi çünkü.

Zamanında Arda'yı, Servet'i koruyanların 1 tanesi Sabri'yi korumadı.

Paraya kıyıp sağ açık alamayan yönetimin kurbanıdır Sabri.

Sağ bek oynatıldı da öyle mi hata yaptı?

Hayır.

Sağ açık almak yerine sağ bekten devşirme Sabri'yi maç kurtaracak diye oyuna sokarsak, ne yazık ki bu adama taraftar kin besler.

Yapacak birşey yok, umarım bizden gittikten sonra taraftarlara bol bol laf sokar durur, hak ediyor çoğu kişi çünkü.

Zamanında Arda'yı, Servet'i koruyanların 1 tanesi Sabri'yi korumadı.

eboue gittikten sonraki haftaları unuttun sanırım. ujfayı mecburen sağ bek oynatmak zorunda kaldığımız maçlar oldu sabrinin sağ bekteki kötü performansı yüzünden.

reis sen oynama bu maçta ya oynadığın bütün maçlarda puan kaybetmişiz... Allah'ın varsa oynama sakatım filan de 18e bile girme

eboue gittikten sonraki haftaları unuttun sanırım. ujfayı mecburen sağ bek oynatmak zorunda kaldığımız maçlar oldu sabrinin sağ bekteki kötü performansı yüzünden.

Sürekli yedekte bekletilip, ondan sonra senin mevkin bundan sonra ofansif düşünmek, denilen bir adam daha iyisini yapamaz. Ayrıca ne anlatsak boş, şampiyon olamazsak bile çoğunuz bileti Sabri'ye kesersiniz.

Bakalım Sabri gittikten sonra geleneksel kurban kim seçilecek.

Sürekli yedekte bekletilip, ondan sonra senin mevkin bundan sonra ofansif düşünmek, denilen bir adam daha iyisini yapamaz. Ayrıca ne anlatsak boş, şampiyon olamazsak bile çoğunuz bileti Sabri'ye kesersiniz.

Bakalım Sabri gittikten sonra geleneksel kurban kim seçilecek.

arkadaş ilginç şekilde düşünüyorsun sabri konusunda. sanki yedek bekletilemez bir oyuncuymuş gibi Eboue den daha üst düzey bir adammış gibi yazıyorsun.

Eboue nin sağ beke geçtiği ilk maç kayseri maçı. o da ligin ilk yarısının sanırım 6-7 haftasından sonra. belki daha fazladır. O maçtan sonra Galatasaray deplasmanlarda 7 maç üst üste gol yemedi. semihinde kayseri maçıyla başlayan forma bulma şansı devam etmesi Ebouenin sağ bekteki inanılmaz performansı ujfanın defansa önderlik etmesi Hakanında o güne kadar kötü giden performansını en azından defansif anlamda olumlu şekilde arttırdı. Musleranın da gün geçtikçe defansla uyumu ve Selçuk-Melo ikilisinin mükemmele yakın performansları Galatasarayı defansif anlamda taş gibi takım olgusuna kavuşturdu.

Ben sabri kaptanı kurban felan ilan etmedim. Sabriye karşı en ufak bir saygısızlığım olmamıştırda. Ayrıca Sabriyi genel anlamda beğenirdim eskiden. Ama ve lakin Sabrinin takıma yararı yok artık. Dün oyuna girdiğinde değişen skorda sırf onu suçlu bulmuyorum. Genel anlamda son maçlarda ne zaman girerse girsin takıma olumlu katkısı olmuyor. defansif anlamda bile yararı olmuyor. şimdi bunu yedek bekletiliyor bu yüzden böyle oldu diye savunmaya kalkışma yine. Galatasaray kulubü burası yedek bekliyorsun diye kendini salman bırakman motivasyonunu bozman kabul görmeyecek tutum ve davranışlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt