#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

sabri sırf koşuyor diyemi oynasın diyorsunuz. adam bir pas hatasıyla kalemizde pozisyon verdirtme kabiliyetine sahip. eksik kalsın arkadaş. bir adam yanındaki herife nasıl pas atamaz. ben bunu gördüm sabride.

işte biz bunu diyince proveke etmiş oluyoruz! gitsin takımdan,zarardan başka bir şey değil

Umarim fb macinda kadroya alinmaz. Son macta girdikten sonra olanlari gördük. Onun yerine baska bir oyuncu girseydi, mac daha farkli bitebilirdi bizim acimizdan.

Ama o girince, 2-0 öndeyken, mac bir anda 2-2 oldu.

biz forvetleri cıkararak hata yaptık aslında. sucu orda sabriye atmak yanlış.

ortalığı germiyorum kardeşim. sabri takımın anasını ağlatıyor. katkı vermek şöyle dursun Eboue'nin işini bozuyor,kafasını karıştırıyor. Girdiği her maç nerdeyse puan kaybettik.

Ki, BJK maçında oyuna girdiğinde kahvehanedeki Fenerliler alkışlıyorlardı,seviniyorlardı. Ki sevinmelerinde haklı çıktılar!

Sabrinin yeteneklerini bende sorguluyorum, adam gibi orta açamadığını bende biliyorum.Fakat geçmişe baktığımızda bu adamın çok faydalı işler yaptığını görürüz.Sezon başı planlamasında Cluio ,stancu,Pino üçlüsünden en az 2 si kadroda tutulsaydı, yaw şu sabriyi oynatmayın deme lüksümüz olurdu.Biz 3 milyon euro verip Yiğit İncedemir i aldık, soruyorum şimdi sabri mi ? yiğitmi oynasın ? , sabri şu haliyle yiğitin 2 gömlek üstü.

Kadromuz çok dar ve geçmiş yıllardan çok büyük bir en kaz kaldı.Malesef geçmiş yıllarda ilk 11 kadrosunun değişmezleri 18 e bile giremiyor, ve biz bu kadroyla final maçına çıkıyoruz.

Ebue iyi oyuncu ama süpermen değil, geçtiğimiz iki maçta onun kanadından gol yedik (Stoh ve Ziglerin golleri).Fener göbekten üzerimize gelemez, mecbur kanatları kullanacak, kanatları tıkayıp kontradan çakmamız gerekiyor.

Senin dediğin "Sabri oynasın diyen Fenerlidir". Aradaki farkı açıklamama gerek yok sanırım.

evet bu sözümün arkasındayım. takıma zararı bilindiği halde ısrarla sabri oynasın diyenin gsliğinde sıkıntı var. oyuna girdiğinde fenerliler alkışlıyor,seviniyor..

Fakat geçmişe baktığımızda bu adamın çok faydalı işler yaptığını görürüz.

diyorsun abi geçmiş onlar adı üstünde.. geçti gitti.. sabri şu an makul bir şey yapamıyor. ne ofansta ne de defansta iyi. full sıfır şimdi. takım 10 kişi oynasa daha hayırlı. bjk maçında girdiği gibi geri pas yaptı,rakip takıma top gitti nerdeyse gol yiyorduk.. her maç böyle sıkıntılı. bitti onun pili baros gibi. gitmesi gerek. kaldığı saniye zarar.

evet bu sözümün arkasındayım. takıma zararı bilindiği halde ısrarla sabri oynasın diyenin gsliğinde sıkıntı var. oyuna girdiğinde fenerliler alkışlıyor,seviniyor..

Böyle diyerek bir önceki sayfadan 2 kişiye hakaret ettin. Bunu demeye hakkın yok. "Sabri oynamamalıdır" dersin olur biter. İnsanları Fenerli olmakla suçlamaya zerre hakkın yok.

diyorsun abi geçmiş onlar adı üstünde.. geçti gitti.. sabri şu an makul bir şey yapamıyor. ne ofansta ne de defansta iyi. full sıfır şimdi. takım 10 kişi oynasa daha hayırlı. bjk maçında girdiği gibi geri pas yaptı,rakip takıma top gitti nerdeyse gol yiyorduk.. her maç böyle sıkıntılı. bitti onun pili baros gibi. gitmesi gerek. kaldığı saniye zarar.

Ben Hakan Şükürün , şampiyonlar liginde kale çizgisinde topu auta attğını dün gibi hatırlarım.Adrian ilienin vurduğu şutların 10 tanesinin 8 nin direkten döndüğünüde hatırlıyorum.Bu adamların öz güven sorunu vardı hoca güvendi taraftar destekledi ve başarılı oldular.SAbrinin sorunuda öz güven adam baskı altında , çok klas çok kaliteli bir adam değil ama emin olun her maç takımını yakacak adam da değil.Atom karınca Sabri :)

Ben Hakan Şükürün , şampiyonlar liginde kale çizgisinde topu auta attğını dün gibi hatırlarım.Adrian ilienin vurduğu şutların 10 tanesinin 8 nin direkten döndüğünüde hatırlıyorum.Bu adamların öz güven sorunu vardı hoca güvendi taraftar destekledi ve başarılı oldular.SAbrinin sorunuda öz güven adam baskı altında , çok klas çok kaliteli bir adam değil ama emin olun her maç takımını yakacak adam da değil.Atom karınca Sabri :)
:o

Üstüne gidildiği kadar kötü bir oyuncu değil,

Aksine fedakar,elinden gelenin fazlasını yapan,yıllardır takım için canını verme pahasına oynamış olan bir oyuncu.

Sabri Sarıoğlu Galatasaray'dır !

Bu takımda ne boş beleş adamlar oynadı Sabrinin yarısı kadar da faydalı da olamamıştırlar, fakat Sabri kadar alay konusu olmadılar.

Cana,Elano,Ali Lukunku, Linderoth... bu arada takımımızda alt yapıdan yetişip karektersiz adamların çıktığınıda gördük.Mevcut kadromuzdaki oyuncuların içinde geçmişten günümüze Milli takım ve Galatasarayımıza sabriden daha fazla katkı yapmış adam yoktur.Sadece bu seneyi baz almayın.

Bundan daha fazlasını futbolculuk adına beklemek imkansız gibi,, artık 28 yaşına geldi :) Galatasaraylılığını asla tartışmam ama futbolu bu kadar işte,, Bunu onun zamanın da genç yeteneklere ayrılan süre,, çalışmaya bağlarım,, Daha iyi birilerinin elinde daha iyi yerlere gelebilirdi bence.

biz forvetleri cıkararak hata yaptık aslında. sucu orda sabriye atmak yanlış.

Haklisin, aslinda Sabri'nin degil, teknik kadronun hatasi.

Sabri'nin yerine Sercan veya Yigit girseydi, mac daha farkli olabilirdi.

Ikiside hizli ve teknik oyuncu. Sabri ise, hizli ve mücadeleci ama teknik sifir :o

Umarim fb macinda ayni hatayi yapmaz Fatih hoca. O macta Yigit ve/ veya Sercan kesinlikle kadroda olmali.

hakan şükür 1-2 hata yaptı,250 gol attı. hiç alakası yok abi.

sabri her maç böyle her maç. kimse ona gol atsın demiyor,adam gibi pas atsın,rakibe değil gsliye atsın kafi.

olaya duygusal yaklaşmayın,sabriden topçu olmaz. pi gitti,alsın bavulunu gitsin.

topçu altyapıda yetiştirilir a takımda değil topçuyu a takımda eğiteceksense bunun sonucuna da katlanırsın

Ikiside hizli ve teknik oyuncu. Sabri ise, hizli ve mücadeleci ama teknik sifir :o

Umarim fb macinda ayni hatayi yapmaz Fatih hoca. O macta Yigit ve/ veya Sercan kesinlikle kadroda olmali.
Yigit'le Sercan'in tekniginden ne olacak ikisi de dokuluyor, hele Sercan kosmayi bile unutmus

teknik kadro sistem hatası yaptı onu anladık da sabri doğru düzgün pas atamıyorsa,girdiği gibi geri pas yapayım derken topu bjkliye atıyorsa,top döndüğünde yüzde 90'lık golde topu eziyorsa bu da mı teknik kadronun suçu?

artı olarak biz son maçı düşünmüyoruz,2-3 yıldır böyle. hele hele bu sene tümden battı oyun.samsun maçındaki hataları hatırlasak bile kafi. her maç böyle..

gsyi seviyorsa bırakıp gider.. neyse..

Bu maçta kanatlardan gelecekler, sol kanadı stoh ve zigler çok etkili kullanıyor önlerine bir tıpa olarak sabri koyulmalı, bu ebue nin ofansa çıkışını rahatlatır.Bu maçta sabriye ihtiyacımız var (aydında olabilir ama sabri sanki bu maçta daha iyi oynar gibi), inşallah oynar.

işte tamda burda kaybediyoruz fatih hocada böyle düşündüğü için hala aynı hatalara düşüyor

sabri işte bu dediklerinizin hiç birini yapmıyor yapamıyor

pozisyon bilgisinin olmadığını söylemicem yahut kademe bilgisi olmadığını veya zerre futbol aklınınında olmadığını ama maç boyunca o kanattan orta sahayı dahi geçemeyen bjk sabrinin girişiyle o tarafı otoban yapışı tesadüfle açıklanamaz

sabri önde bassın ebouye yardım etsin diye oyuna alınıyor ama hem ebouenin hücuma çıkışını engelliyor hemde defansta tek bırakıyor

ilk gol kademede nerde sabri eboue yoksa???

2.golde kendi kanadından orta yapılırken rakibi karşılamak yerine nerede duruyor peki sabri???

velhasıl kelam sabrinin oyuna girdikten sonra ki maçın dönüşü tesadüf değil

yine 11 oynadığı tüm maçlarda puan kaybedişimizde tesadüf değil ya da sabrinin düzenli oynadığı tüm sezonlarda şampiyon olamayışımızda tesadüf değil tek suçlu sabri mi diceksiniz peki tabiki hayır ama payı var

sabri bu takımda nasıl oynar peki tek mevkiisi sağ bektir önünde de 1.sınıf

bkz.keita gibi hem geriye hem ileriye oynayan biri oynadığı sürece sırıtmaz

ötesinde dakika bile bulması bu takımın zararınadır

bende sabri eboue ikilisinin iyi oynayacagina inaniyorum

Daha kaç maç yakacak takımın başını merak ediyorum. Puan kaybettiğimiz 15 karşılaşmanın 14ünde sahada olması tesadüf mü? Beceriksiz işte bu adam. Oyuna girdiğinde pas dengemizi alt üst ediyor. Şampiyon olamazsak tek tesellim takımdan kesin gönderilmesi olur. O formayla görmek istemediğim birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt