#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

A6YJFchCEAArGy4.jpg:large

A6YJKSkCIAAObG9.jpg:large
lan yok böyle bi tatlılık ya :D benim acil bi kız bulup evlenmem lazım.baba olmak istiyorum.benimde böyle sarışın,mavi gözlü bi oğlum olur büyük ihtimal.çünkü sarışın ve mavi gözlüyüm :D

A6YJFchCEAArGy4.jpg:large

A6YJKSkCIAAObG9.jpg:large
lan yok böyle bi tatlılık ya :D benim acil bi kız bulup evlenmem lazım.baba olmak istiyorum.benimde böyle sarışın,mavi gözlü bi oğlum olur büyük ihtimal.çünkü sarışın ve mavi gözlüyüm :D
yengede gittikce guzellesiyo, allah Sabriye bagislasin.. Şan, Şöhret, Para nelere kadirsin...

onun disinda Sabri Sari oglu FİFA 13te UT'de fiyati 15.000-20.000 olan adam yahu saka degil..

Bahtı çok açık bi adam bu. Üzerinden espri yapılması artık baydı ama pek kafaya taktığını da sanmıyorum. Kendisi de söylemişti zaten. Şahsen ben Sabri olsam benim de umrumda olmazdı. Galatasaray'ın futbolcusuyum, istediğim hayatı yaşıyorum banane feysbuk tivitır hesapları dışında birşeyi olmayan adamlardan.

media
sarp ve iguana

O dakikada alay geçilir mi gibi oynamaya alınması, ondan bir hareket beklenmesi bu adama gerçekten saygısızlık olarak görüyorum.Üzüldüm ben onun adına, sağolsun gene çıkıp oynamaya çalışıyor.Tamam futbolcu olarak görmüyorum ama sadık olması ayrı bir durum.

harbi gole ihtiyaç var 90 da sabri giriyor zamandan kaybediyoruz

Emre Çolakı gördükten sonra sana laf edersem lal olayım Reis..

takımın tek iyisi sabri siz düşünün takımın halini :asd:

:yenieek:

Hamit'ten kat kat iyidi. Sağdan süper çevik bindiiryor, adamda geçiyor. Bir havadan pası vardı sanki Yekta' nın ayağına eliyle koydu Xavi var sandım.

Güzel oynadı reis. Tabi rakibin, onun kanadından pek gelmemesinin de etkisi vardı.

Benim bugün en beğendiğim oyuncu.Özellikle ilk yarı çok güzel oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt