#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Gizli Bjk' liler forumu basmış durumda. Bunların hedefi Yekta-Emre-Sabri-Engin gibi kaliteli yerlileri Galatasaray' dan koparıp kendilerine gelmesini sağlamak. Galatasaray' ın temel taşı olan bu futbolcularımızı devamlı aşağılıyorlar. Takımımızın Avrupa' nın kullanıp attığı milyonluk futbolculara kalmasını umuyorlar sinsice.

Bugün fena değildi bence Sabri. Umut çok kötü, sanki hayatında ilk defa top oynuyormuş gibi oynuyor. Sıfırın altında top kontrol yeteneği.

İyiydi. En azından uzun bir süre sonra ilk defa sağ kanadımıza tecavüz edilmedi.

Gizli Bjk' liler forumu basmış durumda. Bunların hedefi Yekta-Emre-Sabri-Engin gibi kaliteli yerlileri Galatasaray' dan koparıp kendilerine gelmesini sağlamak. Galatasaray' ın temel taşı olan bu futbolcularımızı devamlı aşağılıyorlar. Takımımızın Avrupa' nın kullanıp attığı milyonluk futbolculara kalmasını umuyorlar sinsice.

Sabri mi kaliteli. :lol:

Sabri dün gayet iyidi. Göze batacak bir hata da yapmadi. Paslar hep yerindeydi, 1-2 isabetsiz orta disinda gayet iyidi. Hucuma da destek verdi ara sira. Reis oldugunu gösterdi.

Elmandere muz orta mı yaptı ben mi çok içmişim? :SS:

sabri daha cok sans bulmali bence bu sezon, en az crise tanilan sans kadar sabriye de taninmali !!

Sabri Sarıoğlu: "Güzel bir maç oldu. Balıkesir ilk yarıda bizimle başa baş bir oyun oynadı."

Sabri Sarıoğlu: "Amacımız her kupada başarı ve şampiyonluk. Güzel maç oldu, izleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum."

Sabri Sarıoğlu: "Senelerimi Galatasaray'da geçirdim. 19. seneye giriyorum. O günden bugüne kadar en iyi hizmeti vermeye çalıştım."

Sabri Sarıoğlu: "Yapmamız gereken tek şey çalışıp, hocamızdan formayı beklemek. Her zaman kendimizi hazır tutmak zorundayız."

eboue den formayı alacak bu gidisle:o

Sabri reyiz yine çok çalışkandı..:cool::cool::asd::asd::asd::asd:

Iyiydi.Sanki sakatlik doneminde cok dusunmus,bu dusunce Reyizin futbol aklina tezahur etmis,gelisme var.

Kaç tane adam kaçırdı arkaya bugün. Topa atlarken top arkaya adama gitti birkaç kere. Bence bildiğimiz Sabri. En olumlu hareketli o ortası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt