#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

:ayatollah::ayatollah::ayatollah: saygılar reyizzz

Malak gibi koşuyo işte bi,akıl olmadıkça koşar işte 10 yıldır yaptığı gibi.

en son laf edicegim adam konmnda şuanda

Abartılacak fazla bir şey yapmadı, idare eder işte.

begendim reisi..iyi isler yapti..Asisti güme gitti

Semih,Sabri,Dany ile Riera bugün takimin en iyileriydi (Defans oyunculari yani :o )Selcuk oyunda yoktu..Burak'a sinir oldum..Elmander desen Golcü degil

bugün takımın en iyisi sendin. sadece şu taç atışlarında ayar oldum sana. bitane top bize gelmiyor olum.

Takımın en iyisiydi düşünün yani halimizi

Takımın ayakta kalan isimlerinden. Bu abinin tek şanssızlığı adının çıkmış olması. Sanki ülkemizdeki bütün bekler Beckham gibi orta kesiyor da bir tek Sabri göze batıyor.

İlk yarıda yaptığı birkaç isabetli orta haricinde berbattı , nesini beğendiniz anlamadım ,

savunması sıfır , hele 2. yarıda daha da berbattı , attığı rezalet taçlarada ne desem bilemem ,

Kapasitesine yakın top oynadı. Pek fazla maç yapmadığı için 2. yarı etkili bindirmeler yapamadı.

Sabri'nın taç atışlarını eleştiren Eboue'nın taç atışlarını görmüyor mu.

İlk 30 dakika istekli başladı sonra o da saçmaladı.2.devre ise felaketti.İlk 30 dakika takımda Selçuk Inan ile birlikte kıpırdayan 2-3 isimden biriydi.Ama daha sonra onlarda rezelate doğru gittiler.Taç atışlarında yıllardır ısrarla 4 kişinin arasında ki tek Galatasaray'lıya atmaya çalışmasını ve ısrarla önünde tek kişi varken 10000000 m^3 havadan 1 m^2'yi isabet ettirmeyi başarması ise artık alışkanlık oldu.2.devre şişirip de kaptırdığı,taçtan rakibe verdiği pozisyonlar yüzünden en az 2-3 net pozisyon verdik.Bunun dışında orta yapmayıp pas olarak atmaya çalıştığında daha iyi Elmander'e iyi pas çıkardı ıskalamasa goldü.

iyi bir anadolu takiminda bile kadroya zor girer ve bu adam senelerdir yattigi yerden para aliyo cildirmamak elde degil

sol bekde stoper elyasa oynadı önünde sağ ayaklı ve içeri katedemeyen özer aoynadı . tüm bunlarda sabriyi iyi gibi gösterdi..!! de başlamayalı bu kadar zaman oldu daha arzulu olmalıydı

Bugüne bugün Wesley Sneijder gibi dünya yıldızının takım kaptanlığını yapacaktır :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt