#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

impressed.gif

Bugün süper oynadi, simdi Sabri'nin hakkini yemek istemem, ama Sabri gibi Futbolcu 1 Mac süper oynar 5 Mac hic oynamaz, net. Kac senedir böyle.

Eboué'yi hic kesemez benim gözümde

adamın dibisin reyiz her daim bu takımda olursun burada bırakırsın umarım futbolu.

Sabri birkaç hafta daha ilk 11'deki yerini garantiledi.

macinadami.net

Kariyerinin yüzde 90'ında kendisine saydırıp sövdürüyor ama yeri gelince de hakkını teslim ederiz, gerçekten bravo bugünkü performansı için..

Ama 10 senedir Sabri hep aynı Sabri, 1 maç ağızları açık bırakır 10 maç saç-baş yoldurur..Umuyorum sezon sonuna kadar iyi bir izlenim bırakır

Kariyerinin yüzde 90'ında kendisine saydırıp sövdürüyor ama yeri gelince de hakkını teslim ederiz, gerçekten bravo bugünkü performansı için..

Ama 10 senedir Sabri hep aynı Sabri, 1 maç ağızları açık bırakır 10 maç saç-baş yoldurur..Umuyorum sezon sonuna kadar iyi bir izlenim bırakır

dedigin dogru degil, 1mac degil son 3 macta iyi kaptan :yenieek: bursaya karsi biraz tutuktu

Sabri aslında bu sezon oynadığı maçlarda iyiydi. Sadece takım geriye düştüğü anlarda çok bocalıyor. Takım geriye düşmediği sürece sorun yok.

[video=youtube;ECTO0TyUWRo]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ECTO0TyUWRo[/video]

Oğlunun güzelliği senin gönlüne yansımış reis.

Bugünkü performansın için teşekkürler

Gökhan Gönül den daha iyi bi topcu,ne b.k var o adamda anlamadım gitti,sisirilmis koca bi balon

Bugün taraftarda desteğini esirgemedi reisten, çok güzeldi.

Zaman zaman seni çok sert eleştirdiğim için kendimden utandım bugün. Harika oynamışsın reis. Önünde saygı ile eğiliyorum. :tiphat:

yandık kı ne yandık daha eboue yide oynatmaz bu şimdi bir maçta batırır ondan sonra aklı başına gelir terimin

Beyler tamam reisin bugün hakkını verdik de çok abartanlar var yani,birazdan Sabri Dani Alves'ten iyi topçu diyenler çıkarsa şaşırmıcam!

Bekleyip görücez, reisin bu performansı süreklilik gösterecek mi yoksa aynı tas aynı hamam mı...Ondan sonra daha sağlıklı düşünme şansımız olur..

Tek kelime ile anlatılamayacak kadar muhteşemdin bugün reyiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt