#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

İlk yarı fena değildi.

Yine iyiydi. Sürekli yerden orta açması hoşuma gitmedi.

Kaptan iyiydi, hırsı ve bindirmeleri iyiydi, bir şutuda az kalsın kaleye giriyordu.

İyi gibi görünse de bir işe yaramadı yine. Tüm kanatları sağdan yaptık ama sağdan pozisyon bulamadık.

Boş beleş oynadı bugün yaptığı bütün ortalar leşdi...

allahini seviyorsan artik bir orta yapmayi ögren bukadar zormu adami gibi orta yapmak

özellikle ilk yarı sahanın en iyisiydi..

geldi,gitti,ortaalana yardımcı oldu,hamit'i rahatlattı...oldukça iyiydi..ortaları ve uzun top atma hastalığından hiç kurtulamayacağı için bunu belirtmeye gerek duymuyorum artık.

Stoper kadar bile orta yapamıyorsan benim bu hayattaki amacım ne diye düşünmek gerek bence.

Normal Sabri performansi verdi ve vasat oynadi. Neredeyse bütün aldigi toplari havalandiriyor. Her sag kanattan bindirildiginde orta yapilacak diye bir kural yok, neticede ortalari kötüydü. Eboue'yi Afrika kupasi maclarinda gayet iyi buldum Schalke macinda kesin oynar.

Hala iyi diyenler var. Kriter nedir anlamıyorum ki. Adam 30 orta açtıysa bir tanesi bile bizimkilerin 5 metre yakınına düşmedi.

bu gün neredeyse her topu rakibe şişirerek takımın gereksiz pozisyon vermesine sebebiyet veren futbolcu.

ve bence tek eksiği buydu. nitekim soğuk kanlı oynamak büyük takımlar için çok önemlidir sabride bunu pek göremedim. o yüzden otur eksi.

İyi mücadele ediyor ama skora katkısı hiç yok asist olarak.İlk yarı 5 orta yaptı hepsi kötü,Dany bir kesme yaptı ve Sabrinin ortalardan çok daha iyiydi.Orta diyorum çünkü hepsi öylesine vurulmuş toplar.Bunları artık düzeltmesi gerek yoksa yedek beklemeye devam eder

Bence savunma açısından Shalke maçında Ebouenin oynaması daha iyi olur. Hem Riera hem Sabriyle oynamak biraz riskli gibi. Ama ne olursa olsun adam Sneijder ile Drogbanın kaptanı bundan öte köy mü var :asd:

Ynt: #55 Sabri Sarıoğlu

Haksizlik etmeyelim ebueyi cok ta aratmadi ki soylede birsey var , melo donunce yabanci sinirina takilacagiz sabriye yine ihtiyacimiz olacak.destek olmaliyiz.

Muslera ebue dany riera melo drogba sneijder etti 7 kimi kesersek daha iyi olur sizce meloyu mu ebue yi mi?

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sabrinin ortalarinda büyük ilerleme var,eskiden tribünlere gidiyordu,simdi en azindan rakibe gidiyor.

Sabri orta yapmak yerine ceza sahasina girmeye calissa,veya geri oynasa cok faydali olur,dünkü macta nerdeyse korner direginin oldugu yerden ortalar yapti,o ortalarin etkili olmasi imkansiz,sabri degil,Selcuk veya Sneijder bile pozisyon almis bir savunmaya karsi o bölgeden etkili orta yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt