#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Hamit beke gecsin bari, Sabriden daha berbat olamaz ya bekte, meloda ortaya , S04 maci icin söylüyorum, Sabri ligde idare eder ama Schalke gibi takima karsi..

tamam iyi mücadele ediyor,azmine felan hayranım ama eboue varken sabri oynamaz bi takımda....

Eboue'yi kesemez ama sol bek olsaydi Riera su an yedekti , yine de ilk yarida cok caliskandi begendim

Cevap: Ynt: #55 Sabri Sarıoğlu

Haksizlik etmeyelim ebueyi cok ta aratmadi ki soylede birsey var , melo donunce yabanci sinirina takilacagiz sabriye yine ihtiyacimiz olacak.destek olmaliyiz.

Muslera ebue dany riera melo drogba sneijder etti 7 kimi kesersek daha iyi olur sizce meloyu mu ebue yi mi?

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alper'i almış olsak Melo kesilsin isterdim.. Ama şu durumda formsuz Eboue..

Dün gayet kötüydü. Hamit müthişti sağ'da, Sabriye muz ortalık en az 5-6 top attı ama sabri bi tane isabetli orta açamadı.

sFjEZGX.jpg

Reise dikkat. :asd:

Sabri son 3 maçta da iyi oynadı. Fatih hoca için zor karar. Eboue mi Sabri mi

Sabri'yi beğenmeyenler varda bazı pozisyonlarda dikkat ediyorum pas arasına girip direk ileri çıkıyor takım bu Eboue'de yok. Ama bu Eboue > Sabri demek değil de Sabri'de öyle kötü topçu değil bence çok iyi performans veriyor. Milli takıma seçilmezse diğer maçlarda ayıp olur.

Akhisar maçında Gekas'ın direkten dönen topu gol olabilirdi Sabri arkada aheste aheste yürüyor bu tarz pozisyonları başka takımlar affetmez..

sabri reis yazmayacaktım ama yazacağım

tam form tutmuşsun taraftarla buzlar erimeye başlamış hatta bazıları ebuo gerekli değil diyor hırsına mücadelene büyük saygı duyuyorum

yaptığın işgüzarlık bir çuval inciri berbat etti

ne demek o atmasın sen at

umarım bu eski alışkanlıklar hortlamaz

bunlar eskide kaldı yerliler gruplaşıp yabancıları dışladınız yok parası gününde yatıyor yok fazla para alıyor senin de menejerin var hakklarını savunsun

öyle hem forma aşkı hem de tıkır tıkır para olmaz

yerli futbolcular galatasaraylı eski futbolcu olarak kulübe üye olacak tv ler de gazeteler de yorum yapıp para kazanmaya devam edeceksiniz

Bazıları çok beğensede, benim gözümde sıfır yetenek. Sadece koşsun dursun. Ortaları falan berbat. Ne yazıkki yerli oyuncu kıtlığından ona mecbur kalıyoruz. Reis meis hikaye. Anca tribünde amigo olur.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

10 ortadan 1 tanesini isabetli açabilen dünyadaki tek insan

Ynt: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri begensekte begenmesekte superligde mecbur oynuyacak iyisimi destek verelim.cunku melo eboue den daha elzem oyuncu.ve ikisinden bir mecbur kesilecek zira 6 yabanci sahada olmak zorunda.

Muslera dany riera melo sneijder drogba.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

suanda fatih terimin en cok dusundugu konulardan biridir 1) drogba burak ikilisi 2) eboue sabri cunku sabırının bu performansı dusunuruyor bir yerde tecrube yetenek(eboue) bir yerde de adalet hak (sabri) var ve onunde de schalke 04 macı var dusundurucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt