#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bazıları çok beğensede, benim gözümde sıfır yetenek. Sadece koşsun dursun. Ortaları falan berbat. Ne yazıkki yerli oyuncu kıtlığından ona mecbur kalıyoruz. Reis meis hikaye. Anca tribünde amigo olur.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

yau adam isini gayet iyi yapiyor ..ama ben biliyorum Sen ve senin gibiler Sabriyi sadece iyi Orta yapamadigi icin beyenmiyorsunuz ...tamam belki isabetli ortaliyamiyor ama yinede yaptigi 5 ortanin en az 3ünü bizim oyunculari atmasiyla iyi oyuncu oluyorsa,yanlissiniz

Gökhan Gönülede dikkat edin yapdigi kac orta adamini buluyor yeminlen ben GGnin en son oynadigi maclarda sirf bu yönden dikkatle izledim nasil orta felan yapiyor diye ..Sabri ile arasinda Dünya kadar fark yok neredeyse ayni..."Sorun" Ebouenin Dünyadaki Top 5 Sag Beklerden birisi olmasi Sabrinin kötü olmasi degil !

sabri gibi sokaklarda binlercesini bulursunuz tek yaptigi kosmak mucadele etmek yetenek yok oyun zekasi yok ayaklar kotu galatasaray sevgisiyle oluyosa bu is bizde cikalim oynayalim alalim paralari ozaman

Sene sonu gitse kendi adıma çok sevinirim gerçekten bir insan bu kadar yeteneksiz olupta nasıl bu kadar büyük bir takımda yıllarca oynayıp dünyanın parasını kazanabiliyor anlamıyorum gerçekten gördüğüm en şanslı insanlardan biri bence Sabri onun sevdiği kadar bu takımı hepimiz seviyoruz ama onun kazandığı paraları kazanmıyoruz.

Ne orta açabiliyor ne defansı yeterli tek bir olumlu özelliği var oda hızı onuda adam akıllı kullanamıyor takımın tempoyu ayarlamasını çok zorluyor takım top tutmaya çalışıyor sabri pat küt ileri dolduruyor falan gerçekten en sevmediğim oyunculardan biri.

Schalkeye karşı mutlaka Eboue baslamasi lazim. Sabriyle baslarsak yandik. Sadece koşmak la olmuyor. Yetenek lazim. Eboue hem defansi cok yapiyor hem hucuma katkisi cok büyük. Bindirmeleri yeter.

yau adam isini gayet iyi yapiyor ..ama ben biliyorum Sen ve senin gibiler Sabriyi sadece iyi Orta yapamadigi icin beyenmiyorsunuz ...tamam belki isabetli ortaliyamiyor ama yinede yaptigi 5 ortanin en az 3ünü bizim oyunculari atmasiyla iyi oyuncu oluyorsa,yanlissiniz

Gökhan Gönülede dikkat edin yapdigi kac orta adamini buluyor yeminlen ben GGnin en son oynadigi maclarda sirf bu yönden dikkatle izledim nasil orta felan yapiyor diye ..Sabri ile arasinda Dünya kadar fark yok neredeyse ayni..."Sorun" Ebouenin Dünyadaki Top 5 Sag Beklerden birisi olmasi Sabrinin kötü olmasi degil !

Sorun Galatasarayın hedefleri eğer amacımız ligde orta sıralara oynayıp olursa arada sırada kısmet olduğunda şampiyonluk mücadelesi vermek ise sabri yeterli tabi ama bizim hedeflerimiz ne ve bu hedeflere sabri gibi bir bek oyuncusuyla ulaşabilir miyiz bunu düşünmek gerekiyor. Ayrıca gökhan gönülde abartılmış bir oyuncu evet orta yapmayı bilmiyor bu konuda sabriden pek bir farkı yok ama oyunun temposunu sabri kadar bozmuyor buda bir gerçek.

Bu arada sabrinin serbest vuruşlarda falan sorun çıkartmadığını düşünüyorum yani ortam çok iyiyken böyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum.

Sorun Galatasarayın hedefleri eğer amacımız ligde orta sıralara oynayıp olursa arada sırada kısmet olduğunda şampiyonluk mücadelesi vermek ise sabri yeterli tabi ama bizim hedeflerimiz ne ve bu hedeflere sabri gibi bir bek oyuncusuyla ulaşabilir miyiz bunu düşünmek gerekiyor. Ayrıca gökhan gönülde abartılmış bir oyuncu evet orta yapmayı bilmiyor bu konuda sabriden pek bir farkı yok ama oyunun temposunu sabri kadar bozmuyor buda bir gerçek.

dedigin gibi basariya endeksli bir takimiz ama bence sabriden önce soru isareti olan baska oyuncu ve mevkiileri var.. STOPER..dany bomba gibi ne zaman patlayacagi belli degil,simdiye kadar az hasarla kurtuluyoruz her mac,benim korkum mesela carsamba gününde hatayi affetmezler sampiyonlar liginde.. SOL BEK..riera beklintilerin üstünde oynuyor burada ama sol bek degil bu kadar kolay.. SOL ACIK/ORTA SAHA..amrabat diye bir adam var, belirli özellikleri oldugu icin alindi ama bu özellikleri daha göremedik sezon bitti nerdeyse.. sabriye laf atmak yakismaz,adam yüregini ortaya koyarak oynuyor ve ne dersen de elinden gelen herseyi yapiyor,bazilari kendini zorlamiyor bile bu takimda birsey yapabilmek icin.. ve son maclari seyredip de sabriyi elestirirsen bilemiyorum artik kardes..

.

sabriyi koruyalım şu aralar eboueyi katlar 10'a.

Aferin Sabri, Eboue'nin mizmizlik yaptigi donemde gayet iyi oynadi ve hickimse alternatifsiz degil mesajini verdi.

Boyle devam.

Deplasmanda Sabri'ye fazla güvenemiyorum.

lütfen erkan zengin seni çalım manyağı yapmasın

Erkan Zengin onun karşısında pek zorlanmıyor gibi.

2-3 maç ortalama oynayınca göklere çıkarıldı.Şimdide yerin dibine sokmalar başlamış.Sabri'den iyi yedek olur.Ne fazlası,nede azı.

Al sizin Sabri'yi yazıklar olsun o kadar dedik Eboue'yi takıma tekrar kazandırılmalı diye.

Sabri idare etti diyenler gelir buralara birazdan Sabri sahanin en kötüsüydü Melo ile birlikte.

2. direğe çarpan topta bile adam hakeme bakıyor topa koşmuyor hiç düdük çalınmadan beyin 0,10 senedir vuruşlarını düzelteme orta yapama pres yap sadece ondan sonra hoca formayı hakedene versinmiş,senin oynuyacağın futbola lanet olsun.

Sezonluk kotasını Ordu'da doldurmuş. Bugün gördük. :o

bunun yaptigi malliklar yuzunden ataga fln cikamadik

imkansiz aslinda ama savunmasida hucumundan beter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt