#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Herşey bıraktım Selçuk'un Melo'nun falan kanat değiştirirken önüne attığı topları alamıyor adam kontrol edemiyor.Bu konuda Eboue süper :yenieek: Melo ile özellikle iyi anlaşıyorlar.

Bu maçta eleştirilmesi gereken en son kişilerden..İşimiz Sabri'ye kaldıysa kapatalım zaten dükkanı..

Önünde kimse yoktu. Hem sağ bek, hem sağ açık oynadı. Ayrıca 75. dakika civarı çektiği kötü şut dışında, başka kötü bir hamlesini hatırlamıyorum.

sabri mümkünse sadece evimizde oynadigimiz maçlarda oynasin. deplasmanlarda bu herifi oynatmak gereksiz. son dakikada direkten dönen topta gol oldu diye arkasini dönp gitti. sonra döndü:D o boş kaleye vurdugu topu unutmak istiyorum. unuttum bile:trollface:

yedek olarak superdi yaaaaa

{We promised you that our victory would bring back peace to our country}

sabri sarioğlu iyi hoş karakterli ama olmuyor be

Sabri,Eboue'den iyi oyuncu değil elbette ama son 3 maçtaki oyunuyla Sabri'ye bu maçta da şans vermek gerekirdi.Eboue bugün olsaydı,çok şey değişirdi diyemeyiz.

En azından renkdaş sabrinin iyi oldugu hallerinide biliyoruz en çok kanattan bindirir orta açar karşısında erkan zengingibi adam var herkes biliyor sabri sadece koşuyor eboue bence ölüsüyle alır formayı sabriden ileri çıkamamazın br nedenide hakan-sabri-zan-semih le oynamak normalde eboue-dany-riera oynardı ve defansta daha rahat pas trafiği yapıyorduk

son maçlarda kalede kaleci varken çektiği şutların hepsini kaleciler kurtardı bu maç kale boştu dışarı vurdu :o

En azından renkdaş sabrinin iyi oldugu hallerinide biliyoruz en çok kanattan bindirir orta açar karşısında erkan zengingibi adam var herkes biliyor sabri sadece koşuyor eboue bence ölüsüyle alır formayı sabriden ileri çıkamamazın br nedenide hakan-sabri-zan-semih le oynamak normalde eboue-dany-riera oynardı ve defansta daha rahat pas trafiği yapıyorduk

Dün lig tv deki istatistiklere baktım muslerayı ve oyundan çıkan oyuncularımızı saymazsak yani 90 dakika oynayanlar arasında en az koşan adam sabriydi artık çok koşuyor hırslı falan dememek lazım kaldı ki istatistiklere göre koşmamış Galatasaray gibi bir takımda yeteneksiz oyuncuların bulunmaması gerekiyor.

Dün lig tv deki istatistiklere baktım muslerayı ve oyundan çıkan oyuncularımızı saymazsak yani 90 dakika oynayanlar arasında en az koşan adam sabriydi artık çok koşuyor hırslı falan dememek lazım kaldı ki istatistiklere göre koşmamış Galatasaray gibi bir takımda yeteneksiz oyuncuların bulunmaması gerekiyor.

Koşması da topu gördüğünde topsuz koşu zekası 0 direkten dönen topta gördük 2 tane adam bekliyor neyseki tekrar direğe çarptı

dünkü maçta berbattı malesef.. bir türlü o istikrarı yakalayamadı bir maç iyi bir maç kötü.

Sabri Sarıoğlu 10. Her zamanki gibi mükemmeldi ( İRONİ)

senin kötü oynama hakkın yok sabri. zaten herkes pusuda bekliyor, kötü oynasada çaksam diye.

takımda muslera dışında iyi oynayan oyuncu yok ama farketmez. günah keçisi sensin.

Son 3-4 maçtır iyi diyenler fazla olumlu yaklaşıyor konuya. Eboue'nin yokluğunda 1 bilemediniz 2 maç iyi oynadı diğer maçlarda bildiğimiz gibi oynadı. Topu iyi kullanamıyor, çalım atamıyor o kadar süratli olmasına rağmen, orta yok, uzun paslarda top kontrolü kötü, kademe anlayışı yok, eskiden koşuyordu o da yok oldu. Tek yaptığı ileriye doğru topu gereksiz şişirmesi.

Cevap: Re: #55 Sabri Sarıoğlu

Son 3-4 maçtır iyi diyenler fazla olumlu yaklaşıyor konuya. Eboue'nin yokluğunda 1 bilemediniz 2 maç iyi oynadı diğer maçlarda bildiğimiz gibi oynadı. Topu iyi kullanamıyor, çalım atamıyor o kadar süratli olmasına rağmen, orta yok, uzun paslarda top kontrolü kötü, kademe anlayışı yok, eskiden koşuyordu o da yok oldu. Tek yaptığı ileriye doğru topu gereksiz şişirmesi.

Ne iyisi arkadaşım Adam 20 senedir topoynuyor orta açmayı öğrenemedi. Hala bu adamda ısrar edilmesini anlayamıyorum. Tamam koşuyor mücadele ediyor ama kapasite olmayınca sadece takımı baltalıyor.

bi orta açmayı öğrenseydin Lahm gibi oynıycaktın reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt