#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri napmış ya.. Bırakın allah aşkına. açtığı ortalar orta değil, kaleciyle karşı karşıya iken kaçırdığı tam bir rezillik. Bugün berbattı sabri.

Girip oynuyor ama öyle işte...

Demeden gecemem.

Bazen sizin gibi oyunculari anlamak gercekten zor. Baska zaman allah ne verdiyse güm diye vurursunuz, sonra kalenin dibine gelince yetenek olmadigi halde temiz sekilde köseye birakmak istersiniz topu.

Orda biraz sert vursan öyle yada böyle gol, ama Sabri bu, ne yapacagi belli degil iste.

senin oyuna girmen komedi,oynadığın oyun ayrı bir komedi başka bi şey demicem...

Sabir neden girdi? "Zorunlu değişiklik" kavramını yanlış anladı sanırım bizimkiler. Yekta varken üstelik kenarda.

Demeden gecemem.

Bazen sizin gibi oyunculari anlamak gercekten zor. Baska zaman allah ne verdiyse güm diye vurursunuz, sonra kalenin dibine gelince yetenek olmadigi halde temiz sekilde köseye birakmak istersiniz topu.

Orda biraz sert vursan öyle yada böyle gol, ama Sabri bu, ne yapacagi belli degil iste.

Fark etmez dostum dan diye vursa bu kezde tribünlere gönderirdi. Bu adamın kapasite bu kadar. Suç onda değil.

Hamit'in yerine yedek oyuncu olarak Sabri tercihi yapılmamalı artık. Engin olmadı Aydın oynamalı. Hatta Hamit formsuz kalırsa direk Engin tercih edilmeli.

Ha bu arada top Sabriye gelince Mourinho'nun sık sık defterine not alması dikkatimden kaçmadı:asd::asd::asd::asd:

Kötü oynamıyor adam oynadığı her maçta hakkını veriyor mücadeleyi bırakmıyor en azından.

bu maçta gördük ki sağ iç oynayamaz. kötüydü oyun olarak ama yine mücadelesini verdi. sağ bekde oynasın o.

mucadeleyle kosmayla oluyosa onune gelen ciksin oynasin deli dana gibi kosup takima bi katkisi olmadan :D

Berbat futbolcu hatta futbolcu bile demeye bin şahit ister gerçekten artık bıktım hakan balta sabri gibi adamları bu takımda görmekten fazla ısrar edilmeden başka takıma yollanmalı,başkalarının önü açılmalı.

Neymiş iyi niyetliymiş koşuyormuş bu seviyelerde yetersiz işte şu lig için bile yetersiz sadece koşmak sadece bugün için demiyorum yıllardır yetersiz bu adam ve ne kadar ısrar edersek edelim böyle devam edecek başka takıma gitsin orada Allah yolunu açık etsin.

bugün o golü atamamasının sebebi galatasaray taraftarıdır. çünkü kafasında bu topu dışarı vursam yine dalga geçecekler dedi isabetli vurayım derken yavaş bir vuruş çıkarttı. yani ben olsam öyle düşünürdüm ve konsantrem bozulurdu.

bugün o golü atamamasının sebebi galatasaray taraftarıdır. çünkü kafasında bu topu dışarı vursam yine dalga geçecekler dedi isabetli vurayım derken yavaş bir vuruş çıkarttı. yani ben olsam öyle düşünürdüm ve konsantrem bozulurdu.

O zaman neden korner atmaya gidiyor önce selçuk inana gelme sen ben kullanırım diyor falan. Eğer konsantrasyonu bozuluyorsa bence hiç oynamasın renktaş.

O yüzden büyük futbolcu olamıyorlar zaten.

Sabri gitsin adak adadım. Adağımı yerine getirecem.

O zaman neden korner atmaya gidiyor önce selçuk inana gelme sen ben kullanırım diyor falan. Eğer konsantrasyonu bozuluyorsa bence hiç oynamasın renktaş.

evet bence de ya biz taraftarlar olarak sabri ile uğraşmayı bırakalım ya da sabri gitsin.

bu arada selçuk'a gelme ben kullanırım dedi topu yine selçuk'a verdi orta açması için açmadı yani ortayı.

Eğer gerçekten öyle düşünüyorsa akılsızı derim ben o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt