#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Gökhan gönül den daha iyi kumaş bu adam, niye dalga geçiyor anlamıyorum, saf anadolu çocuğu diye parayı bulunca değişmedi diye adamla dalga geçiliyor.

Sağ açık oynasın.Hem defans sağlamlaşır hem de ileride daha iyi oluruz.Hızlı adam.Tekniği düzeltebilir :ayatollah:

Bence forumda Sabri ile dalga gecen kim olursa ceza verilsin o kisiye.

Sağ açık oynasın.Hem defans sağlamlaşır hem de ileride daha iyi oluruz.Hızlı adam.Tekniği düzeltebilir :ayatollah:

Tekniğini düzelten futbolcu sayısı az:D forumca bana kızmayın ama bugünden sonra bile öyle fazla beklentiniz olmasın sabri'den benim görüşüm:D Helal ama

Iyi kotu, kor, topal olabilir veya begenmeyebilirisiniz ama destek cikmak zorundayiz oyuncularimiza.

Sabri bunun en iyi ornegi..

Cevap: Ynt: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri gaza gelirse çok iyi işler yapıyor.

Ortası da güzel şutlarıda.

Her maç gaza getirmek lazım.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Onu'da bu ülkede en iyi gaza getirebilecek kisi Fatih Terim'dir :) Hamit'in yerinde denenebilir bence ilk 11'de, vasat oynasa bile en azindan defansi daha iyi ve Hamit'ten daha hizli.Aslinda bir macta denenebilir,neden olmasin,pek kaybedebilecek bir sey olmaz :yenieek:

Övmeyin beyler, Fenerlilerle bir olup dalga geçin siz...

Ellerine saglik. Bu iste. Yav, seversin sevmezsin o baska konu ama Sabri reis hakkinda oyle saygisiz konusulmasindan o kadar cok rahatsiz oluyorum ki, anlatamam. Fenerliler Bekir'lerine bile laf attirmiyorken biz Galatasaray'dan baska birsey tanimayan Sabri'mizle dalga geciyoruz.

[video=youtube;0GqgrH9-ojc]https://www.youtube.com/watch?v=0GqgrH9-ojc[/video]

Şunu yapan bir adam,şu takım için kim olursa olsun dünyanın en yeteneksiz topçusu bile olsun her maç ayakta alkışlarım..

Tekniğini düzelten futbolcu sayısı az:D forumca bana kızmayın ama bugünden sonra bile öyle fazla beklentiniz olmasın sabri'den benim görüşüm:D Helal ama

Bizim Türkler zaten anca sıkışınca oynuyorlar.Türklere verecen gazı verecen gazı Ronaldo,Messi,Ramos-Pique falan vız gelir bizimkilere :D Ama önce g*tlmüz bi sıkışması gerekiyor :asd:

Sneijdere O pasi nasil verdi... nasill bi assist'di bu ya...

Sabri bile piyasa yapdi bugün. Devler pesindeee , saka maka helal olsun Reise.

Arkadaşlar sabriyi beğenmiyorum (futbol olarak) ama lütfen yapmayın kendini insan sanan angutlar ronaldo tarafından iplenmeyen sabri diye başlık açıyorlar o eziklerin bunu söylemesinde bizlerin çok büyük etkisi var

Bende Sabri'yi gerçekten hep savundum okulda arkadaşlarım az dalga geçmedi benle ama olsun umrumda olmadı hiç...

Sabri yarın kötü maç çıkarabilir ben yine savunurum hiçde gocunmam asıl gocunması gereken beyinsiz ergen kuşlara uyup kendi futbolcusunu yerin dibine sokan ya da sokmayı marifet sayan renktaşlarımdır bence ...

Adamın maça girdikten sonraki takıma kattığı hırs bile gerçekten çok önemli :ayatollah:

Sabriye gelince stadda bi anda bişeyler oluyor adamı heycanlandırıyorlar:) modrici gecip sneijdere travela pası harikaydı futbolcu olarak begenmesemde taraftar olarak harikasın be hacı

Sağ bek yerine sağ açıkta daha yararlı bence. Asisten önce attıgı çalım ise hayatının çalımı

Sabri ve Gökhani bu yil oynatan tribünlerdeki bilincli taraftar,eskiden en ufak hatalarinda homurdamalar basliyordu.

sabri reyiz zaten bek degildi.. yokluktan zorla bek yapildi.. sag acikta eboue'nin onunde mutlaka denenmeli..

real'in sol kanadinin tabiri caizse armuduna godular.. ikisi birlikte pek sahada olma sansi bulamamislardi.. olumcul bir kombinasyon olabilir.. sanki cok iyi anlastilar gibi geldi bana.. uyusuk hamit yerine dinamizm getirdiler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt