#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri ilk 11 oyuncusu değil. Bazı maçlarda sonradan oyuna girerek dinamizm ve heyecan yaratabilir. Ama ilk 11'de düşünmek hata olur.

sabri reyiz zaten bek degildi.. yokluktan zorla bek yapildi.. sag acikta eboue'nin onunde mutlaka denenmeli..

real'in sol kanadinin tabiri caizse armuduna godular.. ikisi birlikte pek sahada olma sansi bulamamislardi.. olumcul bir kombinasyon olabilir.. sanki cok iyi anlastilar gibi geldi bana.. uyusuk hamit yerine dinamizm getirdiler..

Benimde hosuma gidiyor su Ebouenin olmadigi bazi maclarda iyi oynamisti, bu mac sonradan iyi girdi oyuna felan ama asagidaki arkadasinda dedigi gibi, ilk 11 oyuncusu degil...

Haa Hamit - Sabri yerine Hamit - Amrabat i tercih ederim buyuk maclarda

Ligdeki son maçında da ısrarla bastırıyordu son dakikalarda taç çizgisi boyunca verdiği mücadele de takdire şayandı, bir futbolcu bu takımda oynuyorsa yetenekleri, yapabilecekleri ne olursa olsun formanın hakkını vererek sonuna kadar mücadele etti mi baş tacı edilir..

Sezon boyunca eleştirilen pek çok isimde önemli ölçüde gelişme yaşandı, umarım Sabri asist yazmaya devam eder.

Semih, Umut ve Emre Ç.' de düzelir umarım.

Takıma müthiş bir enerji getirdi. Enerjinin yanı sıra çok çok iyi işler yaptı. Bir tebriği hak ediyor.. :ayatollah:

Son yarım saat baskı kuracaksak Sabri'yi oyuna alacağız...

Görevini yerine getirdin Sağolasın Sabri..

Hamit'in zayıf olduğu maçlarda hemen oyuna alınmalı... Müthiş bir azme sahip kaliteli ayaklarla oynayınca nun da özgüveni artıyor sırıtmıyor pas trafiğinde...

Snejder'e pas atmıyor diye eleştrildi tarafımızdan zamanında, Snejdere doğru zamanda attığı pasla golü attık. :D

Sabri'ye her zaman destek çıkan nadir kişilerden biriydim.. Bu adamı medya gazıyla hepiniz bitirdiniz.. Tıpkı Arda'yı, Lincoln'ü olduğu gibi.. Rijkaard döneminde oynadığı efsane oyunlar hala dün gibi aklımda.. Sabri boş topçu değil ama sanki tüm topçularımız Xavi klasındaymış gibi Sabri'den teknik bekliyosunuz sorun burda..

tebrikler sabri gerçekten son 2 maçtır müthiş enerjik

Sabrinin enerjisi ve cabuklugu zaten herzaman üst düzeydi,bence her mac sonuc ne olursa olsun 60.dakikadan sonra oyuna girmeli.

Rakip takim bizim hücum silahlarimizi durdurmak icin cok büyük efor harciyor,60tan sonra giren Sabri enerjisini ve hirsini sahaya yansitinca rakipleri ezebiliyor.

Adamsin Sabri!

sabri ne demis?

Arada bu garibim de kaynadı, yerinde olsam kişisel dava açarım sivil mahkemede PFDK'ya hakkımı yediler maç oynayamadım paramı alamadım diye.

Ulan bu adamın ne suçu var da 1 maç ceza verdiniz, onun bunun çocukları. :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt