#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

sabrinin yüregin yarisi kadar yetenegin olsa simdi türk tarihin en iyi oyuncusu olurdun, ama olmadi icin önceden dedim gibi büyük bir galatasaraylisin ama iyi futbolcu degilsin.

Olayı görünce zevk alıyor muyum, hayır tamamen rezillik, ama Volkan denen çirkef haketti mi, evet.

Yaptığı yanlıştı.

Fakat olayın aslını bilmiyoruz.

O pozisyonu tekrar tekrar izledim. volkan topu almak için kenera gidio. Sonra sabri gövde gösterisi yapmaya başlıyor. Ama ondan önce volkan belki küfür de etmiş olabilir.

Bircok seyi elestirdim (Kadiköy Hatirasi (2) gibi), ama Sabri´yi yürekten destekliyorum.

Bu serefsizlerin cirkefligi yetti artik. Onlar gelen gideni itip kakip cesareti buluyorlar da, Sabri yanit verince mi elestirecegiz?

Yok öyle. Helal olsun Sabri. Galatasaray kaptanina yakisir sekilde cevap vermistir. Galatasarayli itip kakilmayi kabul etmez.

Tanıdığım tüm fenerliler, volkan ve emreye sövüyor.

Helal olsun kaptan. Irkçı ve ayının sahada yaptıklarına biri tepki göstermeliydi. Zira Cüno'nun erkeklik organında değildi.

Yürüyün gidin lan, yaptığı yanlışmış her derbide bizim futbolcuların itilip kakılmaları hoşunuza mı gidiyor? Hakkını arayan herkes suçlu zaten anasını satayım bu ülkede. Kendinize gelin ne dediğinizi düşünüp öyle yazın. Objektifliğe tezek sürdürmeyecez diye SAÇMALAMAYIN!

Galatasaray'in bazi platformlarda ezilmesinin sebebi iste bu forumlarda gordugunuz dogrucu mahmudlardir

siz bu kafayla devam edin , adamlar sike yapmasina ragmen uste ciksin her daim

Sabri'yi koruyacaklarina ettikleri lafa bak

Yaptığı yanlıştı.

O pozisyonu tekrar tekrar izledim. volkan topu almak için kenera gidio. Sonra sabri gövde gösterisi yapmaya başlıyor. Ama ondan önce volkan belki küfür de etmiş olabilir.

Olayın aslı; Sabri topun peşine koşuyor top dışarı çıkyor..Sabri o hızla duramıyor Volkan ayısı da ona hareket çekmek için kolunu arkaya götürüyor ve Sabri Volkanın koluna çarpıyor... Sabri de niye yapıyorsun diye Volkan'a bağırıyor ..Gördüğüm kadarıyla olay bu...

Ama Reyize laf edenlere gıcık oldum.. Emresinden Volkanına hepsi bizi ezmeye oynadı hala çıkıp yanlış yaptı diyorsunuz..Bu objektiflik değil ahmaklıktır..

Gerzek gerzek konuşmayın.

Orada ne hak ettiyse ayı onu yaptı Sabri Kaptan. Yok yanlış yapmış, yok yapmamalıymış. Haksızlığa,adaletsizliğe tepki koymak ne zamandan beri yanlış oldu? Tabi koyun olunca çobanı çok oluyor

Sabri'nin bir o kadarda yerin altında boyu var. Adam akıllı ol volkan.

Sabriye diyecek birsey yok. Akilli olun dedi. Ama artik fikstur ayarlanmasin ilk mac kadikoyde olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yaptığı yanlıştı.

Orda Volkan topa giderken dirsek atiyor dikkat et.. Sabride neyapiyorsun Volkan diyor..

[video=youtube;rdddXgM2ht0]https://www.youtube.com/watch?v=rdddXgM2ht0[/video]

Bazı arkadaşlar OBJEKTİF olacağız diye sabriye suç atıyorlar.

Videoyu izleyin ve olayı kim başlatmış görün.

120520132339471731749.jpg

Bu enseden pençeleme olayı volkanın hareketlerinden sonra gelen bir olay.

Mesajımı tekrarlıyorum.

Sabri yanlış yaptı vs. diyenler lütfen videoyu izlesin, özellikle 40.saniyeden itibaren baksın, olayın ilk çıkışı bu saniyelerde net görülüyor.

Sabrinin hiç bir kusuru yok, hatta sabriye kırmızı kart bile yanlıştır.

Sürekli gsli topculara efelenecek, sürekli bağıracak çağıracak, hatta vuracak ama gsli futbolcular da kuzu gibi bekleyecek öyle mi?

v2.jpg

Gs trübünlerine yaptığı bu terbiyesizliği unuttunuz mu?

v3.jpg

Bu volkanın Linchon'a yaptığı davranışı ne çabuk unuttunuz?

v4.jpg

Ya bunu?

Ya EVDEN ALDIRIRIM diye yaptığı kabadayılığı ne çabuk unuttunuz?

Sabri ASLAN gibi davranmış ve ENSESİNDEN pençeyi yapıştırmış, kimse kusura bakmasın: İYİ ETMİŞ!

Ellerine sağlık.

sabri reis ayi ya gereken cavabi vermistir yeter artik biktik yumruk atana diger yanagimizi uzatmaktan karaktersizin yaptiginin altinda kalmayacak misliyle cevabini vereceksin

tutarsızsın be reyiz

5 dakika önce "volkanın bana söylediklerini dışarda birisi başka birine söylese cinayet sebebidir" diyorsun sonra da "insan canına kıymak bırakın futbolu herhangi bir olay için bile bu kadar ucuz olmamalı" diyorsun

Aydinada helal olsun diyorum.. Dusunmeden koptu geldi valalha..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt