#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki son bir iki sezondur daha iyi orta yapıyor muş gibi bir izlenim veriyor. Yoksa ben mi yanılıyorum ?

Sabri, Eboue'nin alternatifi olarak kalmaya devam edecektir kadroda. Veysel Sari, Serdar Kurtulus, Salih Dursun gibi adamlardan cok daha iyi bir oyuncu.

Sabri'nin sorunu en iyisini yapmaya çalışmak istemesi. Aşırı heyecanlanması. Ne yapacağını bilemiyor o yüzden, baskı altında kalıyor, hata yapıyor, duygusal bir yapısı var, etkileniyor iyice. Belkide tam tersi, umursamaz, aldırmaz, normal hayatını devam eden bir tip.

sabrinin kıymeti bilinmiyor ama bence hala gökhan gönülden sonraki en iyi sağ bektir türk olarak

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iHRTyBUrM1E[/media]

acaba ronaldonun böyle bir golü var mı:D:D

Korner kullanmasın ana Hamit,Emre falan oynayacağına Sabri oynasın.

bugune kadar bir kelime dahi etmedim cunku yeteneksizlige bir yere kadar tahammulum var

ama beyinsizlige tahammulum yok , yeter artik

Eboue yerine Sabri onamai sag bekte suanki yabanci kontenjani varken kesinlikle Sabri . Boylece Chedjou da oynayabilir Bruma da .

80 tane gollük orta kesti 3 forvetimiz yedi maalesef. asist krali olabilirdi su macta.. süperdi bence.

Evet oyuna girip iyi maç çıkartmasına rağmen, Galatasaray taraftarı hakkını vermek yine kendisini eleştirecek bir mevzu buldu, bulacak.

Şu takım 2 senedir duran toplarda, bilhassa kornerlerde leş. Hiç buraya gelip de "çok kötü korner kullanıyor yeaaa" diye cıvıldamayın zira Selçuk ve Wesley'in kullandığı kornerlerden de hayır görmedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt