#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kornerle ne olum hepsi yuzde yuz golluk pozisyon oldu kendi kalemize.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayatının topunu oynadı yine.Duran top ortaları rezalet ama arkadan içeri kesmelerini çok geliştirmiş.

Drogba'ya 3 tane iyi orta kesti ben beğendim.Ama saçmalıkları da var tabi ki

adamla ilgili beklentiler o kadar dusuk ki , iyiydi reyiz oluyor hemen

yaptigi ortalara bakin , sonra sol tarafta adam bosken topa abanmasina ne demeli

Tüm rezilliklerine rağmen 1 gol attırdı, 1 tane daha müthiş orta kesti, kapasitesine göre gayet iyiydi, daha napsın.

Iyi ortalar acti, sastim kaldim. Sonra neyse ki sabriligini gosterdi de normal hayata donduk.

bence berbattı hala sabriden umut arıyrouz. birşey yaptığı yok eski gibi hızı falan yok zaten bir hız hız diye ömrümüzü yedi. ver al ver al.. olmuyor artık son pozsiyonda ne diye şut mu çekti orta mı anlamadıkta münkünse orta açmasınn

Lan şerefsizim elim ayağım titredi yeter be!!

Adam 3 tane gollük orta kesti hala gelmiş son şutu tartışıyor adam. Sanki takımdaki diğer adamlar ne yaptıklarını biliyor da bir tek Sabri kötü anasını satayım.

Bence gayet iyiydi. Çok etkili ortalar da açtı. Artık onları gole dönüştüremeyenler bir baksın kendine.

adamla ilgili beklentiler o kadar dusuk ki , iyiydi reyiz oluyor hemen

yaptigi ortalara bakin , sonra sol tarafta adam bosken topa abanmasina ne demeli

Kullandığı abuk sabuk kornerlerden sanırım 3 kere kontra yedik ki 3'ü de büyük tehlikeli idi ,

içeride adamlar varken çaprazdan yaptığı vuruş ise anlatılmaz yaşanır , yaşadık .

emre oynucana sabri oynasın emreç nedir allah aşkına

kullandığı kornerlerin hepsi ön direkten rakibe ve kontra oldu onun dışında iyi idi...

Ortalar iyidi eyvallahta Sabri'den baska korner kullanacak yok mu anasını satayım koskoca Galatasaray'da. Yanlış hatırlamıyorsam 4 tane korner kullandı 2'sinde golü biz yicektik lan.

Her sonradan grdigi macta fark yaratti

Aynen Amrabat gibi aldığı her topu ortalayıp oyuna hareket getiriyor.Sonra 11'de oynayınca millet sövüp,saymaya başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt