#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakeme kızdığında kafasını aşşağı eğip, kollarını havaya kaldırarak isyan eder sarbi. Yüzü öyle bir ifade alırki, insanda hem acıma hemde gülme duygularını aynı anda hissettirir sarbi.

1382086_664286100270652_1932822769_n.jpg

Drogba ve Sneijder gibi dünya yıldızlarına kaptanlık yapıyorsun. Neler hissediyorsun?

"Ben kişilerin kaptanı değilim G.Saray camiasının ve futbol takımının kaptanıyım. Yıllardır burada emek veriyorum. 1-2 ay sonra 20 yılım dolacak burada. 94'te G.Saray'ın kapısından girdim. Benim için büyük gurur, bu. G.Saray gibi büyük bir camiada kaptanlık yaptığım için çok mutluyum."

Saygılar reyiz.

Sabri artık etten kemikten bu camianın bir parçası , sabiriyi kovmaktansa yerine oynayacak adam bulun , dursun reyiz kenarda sorun değil.

Maç öncesi bu kadar eleştirildiğine göre bugün iyi bir şeyler yapabilir.Dany'de de böyle olmuştu.

Sabri bence takımdaki en iyi 4 5 Turkten biri bugun sag bekte oynamalı . Eboue de sol bek ya da sag kanatta oynamalı .

her zaman savunduğum bir olgudur eboue'nin sağ açık olarak oynaması.sağ beke hamit yada sabri oynasın transferi de sol beke yapalım cebimizden fazla para çıkmamış olur .

hamit'in iyileşmesi çok zor görülüyor gerçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt