#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan takım 2-0 önde bırakıp gidiyorsun arkadaş harbiden senin derdin ne ya ?

30 yaşına gelmiş ne orta açmasını biliyor, ne şut atabiliyor, pozisyon bilgisi sıfırın altı ama hala kötü oynamamış sadece 2 gol yedirdi ve sayısız fırsat verdirdi:D

açık ara takımın en kötüsü. yenilen gollerdeki payı büyük ab gelince ilk kovulacaklardan

boyle bi adam yillardir galatasarayda ve kaptanlik yapiyo neresinden baksam aklim almiyo yav

alsınlar kaptanlığı abi gelen adam bu ne der bi bakınca,maskot herif resmen sahaya futbolcular çocuklarını sokup top oyntırya aynı adam ya

güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum.

hani attığın pasların büyük çoğunluğu yerine gider de arada sırada hata yaparsın, özür dilersin herkes anlayışla karşılar.

sen durmadan arkadaşlarından özür diliyorsun kardeşim.

savunma hatalarına girmiyorum bile

Mactan sonra 3 lu cektirdi. Tek yapabildigi sey.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üç beş kuruş versek beşiktaş almaz mı ki bunu. Başımızın gözümüzün sadakası olsun.

Gülsemmi ağlasammı bilemiyorum artık ,

git artık yemin ederim ağlayacağım artık,sırf koşuyor takımın maskotu diye bu yeteneksizlikle yıllardır nasıl Gs'da oynayıp para kazanıyor aklım almıyor,futbolunda 1 gr ilerleme yok 30 yaşına geldin Gs kaptanısın ama yok kesin torpili var kesin

bizim takımın as beki kim eboue burdaki yorumlara bakınca sanki dani alves bizde oynuyorda sabriyi beğenmiyorlar zannedersin

cok iyi bir Galatasarayliymis sözde, öylese alacaklarindan vazgecip ayrilsin ve maclari tribünde izlesin.

20 senedir futbol oynuyorsun hiçmi orta açmaya çalışmıyorsun anlamadım ki vasat bile açamıyorsun ortaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt