#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri yeterrrrrr gitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!

Yarın sözleşmesi feshedilmeli. Yetti artık. Bir takım bu kadar sabote edilemez. Yenilen bütün gollerin, verilen bütün pozisyonların bana göre 1.dereceden suçlusudur. Umut'u bile ondan daha çok sağ bekte gördüm.

müthiş oynadi paslarinda o inceligi görmedinmi.

Bir pozisyonda Ched sağ taraftan topla ilerlerken ileri vur diye gösteriyordu Ched pas attı falan atağa kalktık.Orda Chedjou yerine genç bir çocuk olsa bunun lafı dinler vururdu ileri.Bu adam kendi zarar vermesinin yanında başkalarının oyununada zarar veriyor.

İyi niyetli çalışkan ama işte sırf bu özellikler de yetmiyor.Şu Sabri'nin oynadığı kadar ben oynasaydım orta açmayı daha iyi becerirdim diye düşünüyorum.Tuhaf:rolleyes:

olduğu kanadı otobana çevirdiler. bütün atakları ordan yedik. her zamaki gibi leşti..

Bugün her çıktığında senin boşalttığın yerden atak yedik.. Sabri-Umut ikilisine bakıyorum birde Bruma-Eboue ikilisine AB kuralını getirmeyenlere bol bol sövüyorum..

bizim forumu takip ediyor ya kuşlar utanmadan...

bizi sevmeyen top olsun Sabriye yuvarlanan...

10 kisi oynasak daha iyiydi yasi da kemale erdigine gore tesekkur edip yollayabiliriz.

1 mac iyi oynuyorsa 10 mac berbat oynuyor. Sansli insanlardan biri.

Sabri´yi gören "futbolcu olamamis gencler" kahroluyordur herhalde.

Futbol bilgisi, altyapisi sifir. Teknik, bilek, ayar zaten sifir. Dinamizmiyle yillardir futbol oynuyor iste.

Ne yaptigini bilmeden futbol oynuyor. Kosu yapiyorsa, bilincsiz yapiyor vs. Paslar, sutlar vs zaten tez konusu

Allah herkesin kendine ve evladına iş konusunda Sabri şansı versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt