#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kurtulamadım şundan ya cidden nefret ediyorum her hareketine ayrı uyuz oluyorum yok böyle bir şey itiraz ederken hakeme gol yiyorduk ya kovalasınlar herhangi birini alsınlar yerine.

La olm bigün maç izlerken ölücem la senin yüzünden

Kendini şirin sanıyor herhalde de yetti artık, kaç yaşında adam oldun.

yeğenim 3 yaşında muhtemelen 10 yaşlarında futbolla ilgilenmeye başayacak ve çok şanslı bi çocuk olacak...çünkü sabriyi seyredememiş olacak...:DD yoksa izleme ihtimali var mı lan... :confused: ulan ben coçuğa bu sabriyi nasıl anlatırım be...

sabri anlatilmaz yaşanir.

Birkaç yılda bir bunu dener sağolsun bu kez de başaramadı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9vFurP0MAVg[/media]

Sene sonu artık git.Ne zekası var ne spor ahlakı.Top benden çıksında ne olursa olsun deyip Muslera zor durumdayken geri pas oynuyor.Bıktık şu torpillilerden.

SABRİ:"Bugün Muslera'ya yanlış bir pas attım.Allah'tan dışarıya doğru vurdum."

BYA2M2BCEAAptBH.jpg:large

sabrı mumkun oldugu kadar bızım kaleye uzak oynatılmalıdır.danny bomba sabrı bomba semıh bomba chedjou da bıraz bomba.her mac bırı hata yapıyor zaten.

zaten milli bekliyor sabri birşey yapsada dalga geçsek diye,bugün kendi kalene atsaydın yıllarca konuşulurdu o gol

Allah bizi bununla sınıyor işte, 10 senedir çektiğimiz çileleri gör yarabbi, ne günah işlediysek affet, tez zamanda başımızdan def et şu sabotajcı, hizipçi, yetenek fakirini..

AMİN..

Allah'tan kaleyi tutturamıyor da bugün golü atamadı kendi kalesine.

Rezil herif, Galatasaray'da oynuyorsun senelerdir. 1 gram mı geliştirmez kendini insan.

bugün ardacılık oynamaya çalıştı ama olmadı

bir de tarihe geçecekti neredeyse.. so close... :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt