#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyiz, olsa olsa bizim ahirin reyizi olur, şu adamin senede 900.000 dolar alması kanıma dokunuyor.

Arkadaş golleri kim attı dedı ılk yarı sonunda sabri attı dedım kendı kalesıne :( adam atıyordu

Adam sağ bek değil ,sol bek hiç değil, futbolculuğu tartışılmaya bile açılmayacak kadar seviyemiz altı da oynayabileceği tek mevki 4-4-2'nin sağı olabilir bu adamın. O da biraz.

Macere arayışlarına gerek yok Tugay Mancini'yi bu konuda ''brief'' etmeli.

Sabri-yabancı sınırı kalktığı gün gitmeli. Aksi takdirde sağ kanat da 5-10 dakika ihtiyaç duyulduğunda oynasın işte.

Ek olarak şu takıma 3 senedir sol bek almamak için cidden kör olmak lazım, gerçi başkan diyor futboldan anlamam diye ama bu kadar anlamayanını da ilk defa görüyorum cidden.

Eboue, Chedjou gibi maç seçen adamların ise bu takımda işi yok.

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli: sabri ve heyecan, kalbi olan izlemesin maçları :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

hh7r.jpg

Bu yasa gelmis adam daha halen ayni sabri kalmissa yorum yapilmasina bile gerek yok . Sezon sonu yubile ve futbol lisansi askiya alinmali . Aydin yilmaz sag bek olarak kalsin bundan az sorun cikarir .. Bu ne ya her topun geri pas

upapyna4.jpg

Şöyle adamlara şanş vermeyiz ama böylesi gereksizler işte senelerce takımda kalır

[attachment=4494:Screenshot_2013-11-01-23-55-33.png]

Ekli dosyalar

• Screenshot_2013-11-01-23-55-33.webp
    Screenshot_2013-11-01-23-55-33.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 241
Sabri bir fenomen !

O attıgı pasta bütün tribun sok oldu bir anda sonra herkes birbirine baktı ve kahkahalar küfürlere karıstı :D

Takımımızın KAPTAN'ı Sabri olduğu için utanıyorum.

Sanirim 10-12 senedir ilk defa Sabri'nin bilincli bir sekilde cezasahasina cok iyi bir orta kestigine sahit oldum. Hatta bir degil, iki adet muthis orta.

alıntıdır arkadaşlar =

Sabri: Playstation'da oynamayı bilmeyen oyuncunun yanlış tuşa basıp, kaleciye verdiği pas

Sabri sol kanatta düşündüğüm gibi ters oynuyor :)

Rakip takımın sağ kanadındaki Sabri çok tehlikeli bir futbolcu Galatasaray'ın mutlaka önlem alması gerekiyor

Riera: Mancini beni almayıp Sabri’yi sol bekte oynattı ya... Ben daha bir şey demiyorum

Sabri yıllardır kaleyi tutturamamanın meyvelerini almaya başladı

Açlık içindeki Fildişi Sahili'nden Drogba, bolluk içindeki Türkiye'den Sabri çıkıyor. Sen büyüksün Allah’ım

Sabri top oynamasa iyi futbolcu aslında

- Bu Sabri'yi hala nasıl oynatıyorlar yaaa!! -Top Sabri'nin herhalde yoksa niye oynatsınlar

Maçtaki ilk korner Sabri’nin kendi kalesine şutundan geldi

Ah Sabri o gol kaçar mı?

Sabri oynadıkça Türkiye'deki iyi sol beklerin fiyatı artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt