#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah esirgesin bizi. Cidden diyorum diken üstündeyiz resmen. Beyin yok la bu adamda.

Gerçi Mancinidede suç. Kendi mevkisi sağ bekte bile oynayamayan adamı sol bek mi yapacan

Biraz asiri olacak ama bu adami sahada gorunce midem bulaniyor. Ulan hadi kazmanin onde gidenisin de bari cins cins hareketler yapma. Adami arkadan itiyor sonra iki saat itiraz ediyor. Musleraya bi geri pas atiyor muslerayla top arasinda 15 metre var. Neyse ki 15 metre farkla atiyor, 10 metre farkla atsa kendi kalesine gol atacak. Kazmaligi ilk defa ise yaradi.

Bu adam maçta joker olarak oynadı ya la :D Kafayı sıyırdım yemin ederim...

beterin beteri vardır hesabı hakan baltadan sonra :crushed:

birisi sabriyi yabancı kontenjanına alsın allah rızası için

artik sabriye kizmiyorum onu oyunatan hocalara kizmak lazim ne goruyor bu cucukta anlamis degilim .

Hakan Balta'yı bile arattırmak çok zor lan..

Hani Sabri felan olman lazım :)

Malesef bu adam futbolu bizde bırakıcak derdim ama görünüşe göre Futbol Sabri'yi Galatasaray'da bırakacak.

Yekta oynasın solbekte bari haftaya

keşke ismi Sabridinho olsaydıda yabancı sınırından tribüne çiksaydı.

Yavaş yavaş sıra sana geliyor, kulübe kazık çakmış kangrenlerden tek tek kurtulacaz inşallah.

sabri nin oynadığı mevkiler.sağ kanat,ön libero,forvet arkası,sağ bek,sol bek,ortasaha.bu mevkilerin hepsinde sabriyi seyrettim

sabriye kızmak aslında çok saçma adam silah zoruyla almıyor milyon euroları silah zoruyla ilk 11 de oynamıyor oynatanlarda sıkıntı

sabriye kızmak aslında çok saçma adam silah zoruyla almıyor milyon euroları silah zoruyla ilk 11 de oynamıyor oynatanlarda sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt