#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız pozisyonda başını kaldırıp bakmadığı belli oldu iyice.

Neyse, yapacak bir şey yok şu an.

Yabancı sınırı ne olursa olsun takımdan ayrılması gerekiyor.Kaç yıldır Galatasaray da 1 adım bile kendini geliştiremedi ve oynadığı zaman takıma zarar veriyor.

Sabri mac sonunda amigoluk yapip yonetime : Bak beni kovma ha tepki alirsin taraftar beni seviyor . Gibi hareket yapiyor gibime geldi

Mancini son geri pas olayından sonra reyyüzü şutlar inşallah...

Mancini son geri pas olayından sonra reyyüzü şutlar inşallah...

Nasıl sutlasin adam her mac basinda ve sonunda 40 bin kisiye amigoluk yapiyor mancini ne dusunuyordur sabri hakkında sizce ben bu adami gonderirsem taraftar beni asar diyordur Velhasıl kelam önce taraftar olarak biz tepki koymalıyız sabriye gerci biz burdan koyuyoruzda stada gidenler gayet memnun gibi

bu adamın yeteneksiz olduğunu anlayamayıpta sol bekte oynatan mancini suçludur kaleci dur desen durmak zorunda sonuçta adamın ekmeği bu iş

fatih hocanın olaya "duygusal" baktığı için bıraktığı çöplerden biri.

mancini olaya profesyonel bakıp şutlar umarım. yılda maç başısız 2.5 trilyon alıyor. vay be..

Bilgin Gökberk: mancini sabrinin sağ ayagiyla yaptığı ortaları görünce bu heralde sol bek diyip sabriyi sol bekte oynatti

Bilgin Gökberk: mancini sabrinin sağ ayagiyla yaptığı ortaları görünce bu heralde sol bek diyip sabriyi sol bekte oynatti

antalya macindaki asistini gormemis heralde. adamin ortalari kotu degil kesinlikle. bilgin gokberk saci kadar yorum yapmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt