#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi insan bu kadar mi yeteneksiz olabilir ?

Zaten yaptigi orta orta bile degil, sanlsa bazen iyi gidiyor, ayaginda his denen bisey yok, ögrenmis sert vurmaya ah uh diyerek kendi bisey sandi. Nefret ediyorum, cünkü Galatasaray kendini böyle alcak düsürmemeli, takimin en berbat oyuncusu.

Mümkünse Danimarkada bıraksınlar, dönüş uçağına almasınlar.

danimarka fatihi olacak

fener maçı oynamasın bu adam nolur ya.

Kenarda duruken bile sarı kart görüyor. Evet bizim takımda gitmesi gereken çok futbolcu var. Ama ilk gönderilmesi gereken sabridir. yeter artık sayın yönetim gönderin şunu. Nedir bu adamın ayrıcalığı. Artık ben bir şey diyemiyorum. Bunlardan kutulamadığımız sürece aynı tas aynı hamam.

bu adamın cocugundan korkuyorum ben büyüyünce napcaz

Tipini görünce moralim bozuluyor , ilk kez bir Galatasaray futbolcusuna nefret duyuyorum.

Galatasaray takimina yakismiyor bu oyuncunun kaptan olmasi tam bir rezalet. Illa uzun yillardir oynayan oyuncunun kaptan olmasi diye bir sart yoktur. Hic bir liderlik vasfi yok saka gibi adam.

bu zat yıllık en az 2 trilyon para alıyor(benim gibi morukların kafası hala eski paraya basıyorda) aydın,aykut falan filanda hatta böyyük oyuncu yiğit kardeşimiz ,sercan kardeşimiz falan filan acaip cukkalanıyor ,florya düşkün ve beceriksiz futbolcuları trilyoner etme merkezine dönmüş durumda dolayısıyla sadece üçlü çektirmeye yeteneği olan sabri kardaş götürrr nasıl olsa biz kerizler store -kombi mombi ödüyoruz, götürr sabri götürrrrrrrr...

Yazilariniza dikkat edin Sabri Sarioglu uye olmus burayi takip ediyor :DD :p

kinder'de mi çıktın arkadaş.yedekte bile cezalı duruma düştün tarihe geçtin helal olsun

14 yıllık bu çile, bitsin artık bu sene. Yeter ulan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt