#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam şut atar stat dışı orta açar stat dışı pas verir rakibe penaltı atar kaleciye duran top kullanır allahtan o stat dışına değildi güzelce kaleci alıştırıyor orda bu oyuncu GS kaptanı ve 10 yıllık a takım oyuncusu adamın banko oynadığı sezonlarda şampiyon olmamamız tesadüf olmasa gerek ?

Hocam feneri deplasmanda yenememezi bile buna bağlıyorum. Malum derbilerde takımları kaptanlar hazırlıyor vs gibi şeyler diyorlar ya. Bu adamın gittiği ilk karıköy deplasmanını kazanacağız.

Gittiğin günü görebilecek miyim çok merak ediyorum. milyarder oldun bu takımda ama bir kere top oynadığını göremedim yazık günah seninde seni bu zamana kadar göndermeyenlerin de aldığı para haramdır.

Yarın sözleşmesi fesh edilmeli. parasından pulundan vazgeçilmeli. Altyapıdan mevkisine uygun futbolcu bulunsun. Bundan daha pozitif katkı sağlar.

sabri eğer reenkarnasyona uğrasa eminim at olurdu çünkü koşmak onun işi.

_3d_animation__horse_animation_by_noctume-d5hx7gz.gif

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI[/media]

!!!sizden ricam gifi izlerken youtubede müziği açın ve gözlerinizi kısarak hayal edin. gerçekten sabriyi görür gibiyim.!!1

At gibi olağan üstü zeki bir hayvanı neden küçültüyorsun !

sabriden nefret etmiyorum ona hakaret edecek kadarda küçülmedim ama bu kadar kötü olduğunu bilipte yıllardır bu takımda oynatanlara ve bugün bile oyuna kurtarıcı gibi sokanlara yazıklar olsun

hala oynamasi kulübe ve formaya hakarettir

devre arasi yollanmali hic bir sey yapmadan dünyanin parasini kazaniyor

ben böyle adaletin

Allah çoluğuma çocuğuma sendeki şansın yarısını versin.Beyin,yetenek yoksunu adam ama şansı sayesinde trilyonlarla oynuyor.

sabri_42.jpg

Siz burda sabriye sallayin,adama simdi özel ascisi yemegini hazirliyor ,hizmetcisi yemegini servis ediyor,iki tane uzak dogulu kiz masajini yapiyordur.

Hırslıymış, Galatasaraylıymış bilmemneymiş. Hırslı adam kaçırdığı penaltıdan sonra aval aval sırıtır mı?

En geç sezon sonuna kadar gönderilmesse pasif taraftar moduna geçicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt