#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz buradan katlanamıyoruz takım arkadaşları nasıl katlanıyorlar acaba? Yaptığı inanılmaz hatalar takımdaki herkesin moralini bozuyor.

Biz buradan katlanamıyoruz takım arkadaşları nasıl katlanıyorlar acaba? Yaptığı inanılmaz hatalar takımdaki herkesin moralini bozuyor.

Dany , chedjou , ambrabat , semih , ceyhun ,

ve adını yazmadığım diğer " hatalar " varken Sabride arada kaynıyor işte .

40 mt civarında taca yakın bir yerde frikik olmuştu tabi hemen topun başına geçti . Orta açmadan önce içerdeki kalabalığa tamam tamam raad olun anlaştığımız gibi açacağım der gibi bir göz hareketi yaptı ve topu direkt auta attı. O andan sonrası bende net değil .

penaltida kafasini kaldirmayan tek insan. kaleci sola 2 adim atti hala yere bakiyor anasini satiyim. 5.penaltiyi bu geldiginde laneti gördüm.

Ulen nba maçı izlerken bile kendisi aklıma geldi sayesinde güldüm sagolsun erman toroglu klasik sabri ortası ne arkadaş yahu:D

Bu adamın saha içinde kağıt üstündeki görevi ne ? Sağ bek genellikle...

Peki defansif bir özelliği var mı ? Ne alaka ...

Peki ne yapıyor ? İleri çıkıp orta yapmaya çalışıyor diyeceğimde o da değil.

Peki başka ne meziyetleri var ? 3 lü çektirmek...

Siz Avrupada bir oyuncunun varlık sebebi , bir meziyeti yokken bırak altyapıdan yetişmeyi başkanın oğlu olsa kalabileceğini düşünebiliyormusunuz.

Hatırlayın Cruyf un oğlunu. Adam oğlunu bile kollayamadı. Vermediyse mabut neylesin mahmut hesabı.

Ama bizde Sabri hiç bir sebebi yokken efsane olma yolunda ilerliyor. Bu da sadece Türkiyede olabilecek bir durum.

Bu adamın saha içinde kağıt üstündeki görevi ne ? Sağ bek genellikle...

Peki defansif bir özelliği var mı ? Ne alaka ...

Peki ne yapıyor ? İleri çıkıp orta yapmaya çalışıyor diyeceğimde o da değil.

Peki başka ne meziyetleri var ? 3 lü çektirmek...

Siz Avrupada bir oyuncunun varlık sebebi , bir meziyeti yokken bırak altyapıdan yetişmeyi başkanın oğlu olsa kalabileceğini düşünebiliyormusunuz.

Hatırlayın Cruyf un oğlunu. Adam oğlunu bile kollayamadı. Vermediyse mabut neylesin mahmut hesabı.

Ama bizde Sabri hiç bir sebebi yokken efsane olma yolunda ilerliyor. Bu da sadece Türkiyede olabilecek bir durum.

Yahu daha akıl almaz olanı bu adam alt yaş kategorilerinde forvet arkası yani belkide en teknik olunması gereken yerde oynamış , orada parlamış , hatırlarsınız " yeni emre " zart zurt başlıkları atılmıştı , ,

cidden sabrinin alt yapıya seçildiği dönemi irdelemek lazım , o dönemki tüm seçicileri incelemek lazım ,

bu kadar yeteneksiz bir oyuncunun seçilmesi için başka şeyler olması lazım , ben ilk ve orta okul döneminde çok yetenekliydim misal sağ ayağımın dışıyla kaleciye göre sol taraftan korneri direkt falsolu kale içine kesebiliyordum ama ben biliyordum ki seçmelere girsem seçilemezdim çünkü benden çok daha yetenekli süper çalım atabilen çocuklar vardı , ama bu sabri nasıl seçilir arkadaş ,

yahu yeminlen ben bu adamı halı sahaya falan çağırmam ama biz sürünürken adamın karısının altında camını açamadığı ferrari var ,

nasıl bir adalettir yahu bu ...

yemin ediyorum Allah beni affetsin ama adaletine olan inancımı bile zedeliyor ...

Sabriyi gönderen başkan ve teknik heyetin heykeli dikilmeli! Galatasaraya en büyük iyiliği yapmış olacaklar

Sabri ve Burak gonderilsin, 2 sene transfer beklemem.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Kendini ne zannediyorsa penaltiyi kacirdiktan sonra baya şaşırdı kacirdigina, sabri bile ppenaltı kaciriyorsa düşünün artik ona alt yapida ogretiyorlar bunu

Sabri futbolcu olduysa Türkiyenin %50'si futbolcu olur..Byanlar da olur,yaşlı dedeler de olur...

Türkiye = Fırsatlar Ülkesi. (Sabri'ye yılda 1 milyon USD den 10 yılda 10 milyon USD temiz para..) muhtemelen zamanında kulübün aşçısı bi yeğenim var gelsin takılsın diye bırakmıştır kulübe.

kurtarıcımız olarak girdiği an vardı ya, orda kitlendim kaldım ben, kelimelerle ifade etmek çok zordu, mutlaka yaşamamız lazımdı ve yaşadık da zaten

sabri basligindaki komik ve yaratici yorumlar hala devam etmekte. Bu baslikta gulmekten catliyorum. Bu formunuzu devam ettirdikce sukularinizi vericem.

beni sesli guldurenlerin sukulari masanin uzerinde giderken aliniz :asd:

Böyle hani amatör takımlarda para verip oynayan torpilli futbolcular var ya sabride öyle birşey.

10 yıldır hiçbirşey ögrenmemiş. 10 yılda emekli olunur be sabri

sabri-forma.jpg

Dün akşam 2. yarının sonlarına doğru bir orta kesti ben 30 yaşımda, son 5-10 yıldır ayağıma top değmemiştir cidden daha iyi bir ortalar keserdim. Bu felaket saçma ortalarına bir son verip orta açmadan önce kafasını kaldırıp orta kestiği yere bakmasını rica ediyorum. Kendisi ömür törpüsü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt