#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri'nin elinden tutup kulübe getiren kişiye sevgi, saygı, hürmetlerimi iletiyorum.

Yazık bu adama verilen paralara. Dünya'nın en beceriksiz oyuncuları arasında zirveye oynar. Bide kaptan yahu. :D Düşün düşün gülme geliyor artık sinir ötesine geçti Sabri'ye olan hissiyatlarım.

ne lucescu su terim oynattı,oynatmasıda doğruydu o zaman.

37620_20100903204832.jpg

hı hı

[attachment=5416:ImageUploadedByTapatalk1386168187.606928.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1386168187.606928.webp
    ImageUploadedByTapatalk1386168187.606928.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 222
hamiti gördüm hüzünlendım

penaltı kullanışı bile acayip böyle yengeç yürüyüşü yaparak penaltı kullanan hiç görmemiştim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8uS8bgoxXu0[/media]

Sabri kötü oyuncu

-Çok koşuyor abi

Sabri kötü oyuncu

-Çok iyi Galatasaraylı

Sabri kötü oyuncu

-Küfür etsende elinden geleni yapıyor abi

Sabri kötü oyuncu

-3lü çektiriyor abi

Sabri bu takımda 10 yıldır var

Kaptan bile yapmışlar

Allah'ın sevdiği kulları bunlar..

Galatasaray'a gelirken, Adanaspor'dan hatırı sayılır bir alacağından vazgeçen ve sırf Galatasaraylı olduğu ve Galatasaraylı olarak anılmak için, Beşiktaş ve Trabzonspor'un tekliflerini geri çevirip Eskişehir'e giden Necati mi bu şanlı formayı daha çok hakediyordu, yoksa Sabri mi?

Soru mu daha da derine indirip, üzerine şunu sorayım; bu takıma Necati mi daha iyi abilik yapardı Sabri mi?

Galatasaray'ın kaptanının kimse tarafından kaale alınmadığı gibi, bir de alay konusu olması benim gururuma dokunuyor. Kendine az biraz Galatasaraylı diyebiliyorsan ebediyen bırakırsın o kaptanlığı.

Sabri su ana kadar 10 macta forma giymiş eger 20 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik uzuyormus

Yani sabrini sözleşmesi büyük ihtimal uzayacak

Hamite 1sezon dayanamayan bu taraftar yıllardır sabri denen meziyetsize katlanıyor anlam vermek güç

Kontrat falan anlamam,adam gibi kendisi ayrilacak.Biraz kendine saygisi varsa cekip gider.Kulübü yeterince sömürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt