#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru konuşmak lazimsa, Sabri'nin tek iyi özelligi, sürekli orta verebilecek pozisyonlara gelmesi.

Başka pozitif bir şey bulamiyorum.

- Berbat orta veriyor

- Berbat paslari var (en basit paslari bile veremiyor bazen)

- Berbat şutlari var

- Çalim atmayi bilmiyor (ama sürekli deniyor, mübarek kendisini Quaresma'mi saniyor bilmem)

Kaptan oldugu için kulübü iyice rezil ediyor.

5 sene önce Fiorentina o'na 5m euro vermek istedigi diye haberler çikmişti, keşke onu (Servetle beraber) satabilseydik.

bence ne kadar beğenmesekte sabri iyi bir yedektir.forma verilince oynuyor elinden gelenide yapıyor yani şimdi önünde oynayan dani alves olsa gitsin derimde bizde ebou as sabri yedek ve gayet normal bir durum bu

Yedek olarak iyidir

Discovery cihazımdan gönderildi

normal sartlar altinda florya'nin caycisi bile olamayacak bir eleman gs'nin kaptanligini yapiyor. saka gibi. dünyaya sabri olarak gelmek vardi.

Geçen sokaktan geçiyorum.7-8 yaşlarında çocuklar top oynuyor.Neyse çocuğun biri orta açmaya çalışıyor.Diğer veletler de Sabri Sarıoğlu diye tempo tutuyor.Çocukların diline bile düşmüş bu yetenek fakiri Galatasaray da oynuyor.Hemde kaptan.Utanç verici.

Geçen sokaktan geçiyorum.7-8 yaşlarında çocuklar top oynuyor.Neyse çocuğun biri orta açmaya çalışıyor.Diğer veletler de Sabri Sarıoğlu diye tempo tutuyor.Çocukların diline bile düşmüş bu yetenek fakiri Galatasaray da oynuyor.Hemde kaptan.Utanç verici.

Neden altyapi'dan bir kaç oyuncu getirmedigimizi anlamiyorum.

O kadar yeteneksiz oyuncularimiz mi var? Bence kos koca türkiye'de Sabriden daha yetenekli bekler kesinlikle olmasi lazim, ve takimimiz Scoutlar gönderip bir kaç tane kolayca bulabilirler.

Neden altyapi'dan bir kaç oyuncu getirmedigimizi anlamiyorum.

O kadar yeteneksiz oyuncularimiz mi var? Bence kos koca türkiye'de Sabriden daha yetenekli bekler kesinlikle olmasi lazim, ve takimimiz Scoutlar gönderip bir kaç tane kolayca bulabilirler.

Sen bile Sabri'den yeteneklisindir.26 yaşındayım 1 sene antreman yapiyim bu yeteneksiz kadar top oynarım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z9PgODDRCQI[/media]

UEFA'ya falan mail atacağınıza zengin arap klüplerine bu videoyu yollayalım 8-10m euroya bırakırız :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z9PgODDRCQI[/media]

UEFA'ya falan mail atacağınıza zengin arap klüplerine bu videoyu yollayalım 8-10m euroya bırakırız :D

Vallah o 3:0 lik Kayseri macinda bundan kim iki gol yediyse gitsin biraksin kaleciligi.

Erciyes maçında üçlü çekmeye çağırdı birisi sonra herkes bağırdı.Ultraslan amigolardan biri çağıran adamı fena azarladı.

Onlar bile tahammül edemiyor Sabri'ye.Şaşırdım doğrusu.

gitmedi mi hala?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt